Hjem » Rejser » Studierejser til Prag
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Studierejser til Prag – Studierejser fyldt med indhold

Fra 1.490 DKK per person
Om rejsen

Om rejsen

Studierejser til Prag

Studierejser til Prag. Med fast personale i Prag, kan vi skræddersy jeres studierejse son I ønsker det.

Vores Prag eksperter er bosiddende i byen. Så få kender Prag så godt og dybt på det danske rejsemarked som de os og de er derfor jeres garanti for en veltilrettelagt studierejse til Prag.

Branchens laveste priser

Vi garanterer branchens laveste priser, samtidig med at vi giver findeløn, såfremt I mod forventning skulle modtage et tilsvarende tilbud billigere hos et andet rejsebureau.

Tjekkiet

Tjekkiet byder på alt hvad spændende Europa historie kan tilbyde. Tjekkiet har I mange år været underlagt det Habsburske styre og siden hen Sovjetunionen og blev først reelt selvstændige i 1989.

Studierejser til Prag

Prag er perfekt til studierejser. De lave priser i byen, gør at deltagerne føler de kommer langt for pengene og man kan flotte sig lidt mere end når man er hjemme i Danmark.

Byen summer af liv og byder på alt fra Escape Rooms, gourmetrestauranter, internationalt køkken, koncerter, operaer, musikhuse, sportsaktiviteter og kulturelle begivenheder, samt smukke seværdigheder i de brostensbelagte gader.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af den danske Rejsegarantifond og det er jeres sikkerhed og tryghed.

Mere end 20 års erfaring med studietur Prag

Jeresferie.dk har mere end 20 års erfaring med at arrangere studierejser. Vores brede samarbejde med hoteller, guider og vores leverandører gør at vi kan tilbyde branchens bedste service.

Kørsammen

Man kan også køre sammen med andre klasser. Vi har ofte små klasser som rejser med os og vi samler studiegrupper i samme busser. Kontakt os og hør om jeres muligheder for at få en lavere pris ved at køre sammen med andre.

Kontakt os for en god snak om jeres mulige studierejseog lad os hjælpe jer på vej eller læs allerede mere her om vores studierejser til Prag. Vi tilbyder studierejser med tog, fly, bus og som kørselv.

Grupperejser til Prag

Grupperejser til Tjekkiet

Skiferie Spindleruv Mlyn

 

Kort

Kort

Hoteller

Hoteller

IM-Hostel

Rohacova 73, Praha 3
IM-Hostel har en god beliggenhed i et af Prags mest livlige kvarterer Zizkov. Fra hostellets dør tager det knap 5 minutter med bus at komme til centrum af byen. Hostellet byder på indkvartering i lejligheder med eget køkken og badeværelse eller i ...

Corinthia

Kongresova 1655, Praha 4
5-stjernet luksus hotel beliggende lige ved metrostationen Vysehrad og med en storslået udsigt udover byen. Hotellet har mange faciliteter som room-service, casino, 2 restauranter, bowlingbaner, panoramaudsigt, spa, wellnesscenter, swimmingpool og...

Parkhotel (Mama Shelter)

Veletržní 20, Praha 7, 170 00
Parkhotel har en god beliggenhed i et af Prags mest spændende kvarterer og med kun 3 sporvognstop til centrum. Beliggenheden ved Vystaviste, Krizikova fontænen, Zoo, Prags største park Stromovka parken, Ishockey- og fodboldstadion gør hotellet att...

City Centre ***

Revolucni 1, 110 00 Praha 1
Hotel City Centre er beliggende i Prags centrum. Man er derfor i gå afstand til krudttårnet, Den Gamle Bydel, Wenselspladsen og Karlsbroen. Alle værelser er med eget badeværelse med toilet/bad, skrivebord, tv, radio og telefon. Hotellet har 24 tim...

Hotel Juno ***

Štěchovická 2296, 100 00 Praha 10
Juno Hotel er en 15-etagers turistklasse hotel beliggende i et beboelsesområde i Prag 10, Strasnice.Værelserne er enkle, men nydelige og komfortable og de er alle udstyret med telefon, satellit-tv, pengeskab og badeværelse med bruser. Hotellet har...
Byerne

Om byerne

Prag

Danskernes foretrukne storby Prag er og bliver en fantastisk oplevelse og det er ikke tilfældigt at de fleste vender tilbage igen.

Prag kan man både opleve historiens vingesus og befinde sig i en storby der er i hastig udvikling. Det første man møder når man kommer til Prag er Prags fantastiske borgområde, som kronprinsesse Mary besøgte i september 2006.

I midten tordner St. Vitus katedralen sig majestætisk ud over byen. Der er en grund til at Prag er en af de mest besøgte storbyer i Europa.

Prag er Europas store kulturby, her findes masser af kunst, opera, teater, dansesteder med levende musik og hyggelige værtshuse med den berømte tjekkiske øl.

Prag er også en af de billigste hovedstæder i Europa og servicen og venligheden overfor turister er i top. Gå en slentretur rundt i Prag og se rådhusets verdensberømte astronomiske ur, den gamle rådhusplads ”Staromestska Namesti”, og slottet. Og nar mørket sænker sig over Prag hvad så med at gå over den verdensberømte Karlsbro eller hvad med en hyggelig sejltur pa Moldau med en dejlig middag undervejs?

Priseksempel 1: Aktiv

Priseksempel 1: Aktiv

Billig studieturtil Prag – pakkeeksempler – alle forespørgsler skræddersyes

Med mere end 15 års erfaring i at arrangere studierejser til Prag og Tjekkiet, har vi stor ekspertise i at sammensætte den helt rigtige pakke uanset, hvad jeres ideer, ønsker og behov måtte være. Disse pakkeeksempler skal ses som inspiration til jeres næste billige studierejse til Prag. Se vores spændende udflugtsprogram om Billige grupper til Prag ved fanen her på siden.

Prag Aktiv Studierejse

Dag 1: Transport Danmark – Prag med fly/bus/tog
Afrejse fra Danmark med bus eller fly til Prag. Efter ankomst mødes i af dansktalende guide, som vil holde et lille informationsmøde med jeres gruppe.

Dag 2: Trekking og klippeklatring
Efter morgenmad på hotellet afhentes i af jeres dansktalende guide, som ledsager jer ud til et af Prags mange flotte naturområder. Her skal i på en vandretur, rundt i det smukke område, prøve kræfter med klippeklatring, for til sidst at tage en svømmetur i en af søerne, eller i et friluftsbad.

Dag 3: Lang byrundtur og lasergame
Efter morgenmaden afhentes i på jeres hotel. Guiden tager jer med ud på en lang byrundtur, hvor i bla. skal opleve Prags borg, Karlsbroen, den gamle bydel og det jødiske kvarter. Efter byrundturen er der en times pause, inden guiden tager jer med ud til et sted, hvor gruppen kan spille lasergame. I opdeles i hold og der vil være en præmie til vinderen.

Dag 4: Cykling til Karlstejn
I afhentes efter morgenmad på hotellet. Herfra skal i ned og hente jeres cykler, inden i begiver jer sydpå. I følger Moldau floden ned til Zbraslav, hvor der vil være et lille besøg i naturområdets “minizoo”. Herfra kryder i floden og fortsætter til Cernosice. Her begynder dagens udfordringer for dem som har modet på dem. Man kan enten fortsætte langs floden til Karlstejn, som er en flad rute eller tage den meget kuperede rute med km-lange stigninger. Fra Karlstejn sørger vi for at transportere cyklerne og jer tilbage til Prag eller i kan vælge at tage de 30 km tilbage igen.

Dag 5: Hjemrejse
Check ud og Hjemrejse med bus, tog eller fly.

Rejseform / Hotel
City Centre ***
Parkhotel ****
Corinthia Prag *****
Bus v/48 personer
2190
2590
3190
Fly min. 10 personer
2990
3390
3990

Alle priser er ca. priser – konkret pris fåes ved forespørgsel. Alle priser er inkl.:

 • Busrejse tur/retur i egen bus eller flyrejse Kastrup – Prag tur/retur inkl. alle lufthavnsskatter, gebyrer og bagage
 • 4 overnatninger på valgt hotel
 • 4 dages morgenmad
 • Velkomstmøde med dansktalende guide
 • Byrundtur med dansktalende guide
 • Trekking med dansktalende guide
 • Klippeklatring med lokal engelsktalende instruktør, sikkerhedsudstyr og instruktion
 • Lasergame inkl. præmie til det vindende hold
 • Cykelleje inkl. hjelm
 • Dansktalnede cykelinstruktør på hele cykelturen
 • Cykel- og personlig transport af cykler tilbage til Prag
 • 100% individuelt tilrettelagt rejseprogram
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • 24 timers nødtelefon
 • Fast dansktalende personale i Prag som altid kon kontaktes under jeres ophold
Priseksempel 2: Klassik

Priseksempel 2: Klassik

Billig studieturtil Prag – pakkeeksempler – alle forespørgsler skræddersyes

Med mere end 15 års erfaring i at arrangere studierejser til Prag og Tjekkiet, har vi stor ekspertise i at sammensætte den helt rigtige pakke uanset, hvad jeres ideer, ønsker og behov måtte være. Disse pakkeeksempler skal ses som inspiration til jeres næste billige studierejse til Prag. Se vores spændende udflugtsprogram om Billige grupper til Prag ved fanen her på siden.

Prag studietur

Dag 1: Transport Danmark – Prag med fly/bus/tog
Afrejse fra Danmark med bus eller fly til Prag.

Dag 2: Terezin, byrundtur og ankomst til Prag
Efter ankomsten til Tjekkiet, besøger i arbejdslejren Terezin, som under verdenskrig af tyskerne blev brugt som arbejdslejr. I får en rundtur med lokalkendt guide, inden i kører de sidste 45 minutter til Prag. I Prag kan i stille bagagen på hotellet, inden i skal ud og opleve Prag med dansktalende guide. Tilbage på hotellet er der mulighed for at foretage check in.

Dag 3: Besøg på Meridian, Prags internationale skole
3. dagen skal bruges til et besøg på Prags internationale heldagsskole, hvor børn starter den engelsksprogede heldagsskole fra, de er 4,5 år.

Dag 4: Cykling + trekking
I afhentes efter morgenmad på hotellet. Herfra skal i ned og hente jeres cykler, inden i begiver jer sydpå. I følger Moldau floden ned til Zbraslav, her er der vandretur og i kommer undervejs forbi en udendørs minizoo. Efter trekking turen cykeltur tilbage til Prag.

Dag 5: På egen hånd og hjemrejse
Dagen er til egen disposition og hjemrejse om aftenen.

Dag 6: Hjemkomst til skolen
Hjemkomst til skolen.

Rejseform / Hotel
IM Hostel **
Juno ***
City Centre ***
Egen bus v/48 personer
1690
1790
1890
Fly min. 10 personer
2490
2590
2690

Alle priser er ca. priser – konkret pris fåes ved forespørgsel. Alle priser er inkl.:

 • Busrejse tur/retur i egen bus eller flyrejse Kastrup – Prag tur/retur inkl. alle lufthavnsskatter, gebyrer og bagage
 • 3 overnatninger på valgt hotel
 • 3 dages morgenmad
 • Velkomstmøde med dansktalende guide
 • Byrundtur med dansktalende guide
 • Trekking+cykeltur
 • Cykelleje inkl. hjelm
 • Dansktalende cykelinstruktør på hele cykelturen
 • Besøg på Prags internationale skole Meridian inkl. engelsktalende guide
 • 100% individuelt tilrettelagt rejseprogram
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • 24 timers nødtelefon
 • Fast dansktalende personale i Prag som altid kon kontaktes under jeres ophold
Studiebesøg / udflugter

Studiebesøg / udflugter

“Fort Boyard”

“Ford Boyard”
Fortet er opbygget efter den berømte tv-serie ”Fangerne på fortet – Fort Boyard”. Man inddeles i forskellige hold af 2-5 personer. Den indendørs arena har i alt 21 rum, hvor der i hvert rum er forskellige opgaver som skal løses. Forbered jer på en vild dag med klatring, hvor man skal dukke sig for udfordringer og bruge det indvendige af hovedet. I ”fortet” som ligger syd for Prag, er der også et snackområde bygget op som beachbar. En fed adrenalinkrævende heldagsudflugt.

Pris pr. person inkl. transport til/fra fortet 175 kr.

Bådtur

Bådtur
Meget populær tur, hvor man undervejs passerer de mange bygningsværker og kan se Prag fra vandsiden. Turen kan købes med minimum 1 times sejlads, men kan også købes med flere timer og med buffet inkluderet.
Priseksempler:
Pris pr. person for 1 times sejlads 90 kr.
Pris pr. person for 2 timers sejlads med middag 200 kr.

Busleje

Busleje
Op til 50 personer:
3 timer 2500 kr.
4 timer 3000 kr.
6 timer 4000 kr.
8 timer 5000 kr.

Alle priser er inkl. 150 km. Ekstra km koster 15 kr. pr. km.

Alle busser køres af tjekkisketalende chauffører, hvorfor vi altid anbefaler at man lejer en tolk med. Forespørg på buslejepriser til mindre grupper. Det kan gøres billigere end oplyst her.

Byrundtur i Prag med opgaver

Byrundtur i Prag med opgaver
God tur til at få eleverne på banen. Guiden giver dem forskellige opgaver og eleverne skal selv gå rundt i byen, for at finde svarene. Der er en lille præmie til det vindende hold.
Pris pr. gruppe op til 30 personer 1000 kr.

Cykeltur langs Moldau

Cykling
Tjekkiet er som skabt til cykling. Tag med Jeresferie.dk rundt på en cykeltur langs Moldaus bredder og nyd den smukke natur og se Prag fra en anden side. Det er muligt at cykle hele vejen til Karlstejn eller nogle af mange andre spændende seværdigheder tæt ved Prag.

Pris kontakt os og lad os tage en snak om jeres ønsker – fra 250 kr. pr. person inkl. cykelleje og cykelhjelm

Dukketeater

Dukketeater
Marionetteater har i mange år været en af de mest kendte tjekkiske skikke og det er af meget høj kvalitet, man kan se de forskellige forestillinger.
Pris pr. person fra 185 kr.

Foredrag om selvvalgt emne

Foredrag om selvvalgt emne
Foredrag om selvvalgt emne. Pris for 2 timer inkl. lokaleleje 1800 kr.

Glaspusteri

Glaspusteri
Der er flere muligheder. Den mest populære tur er til Nizbor, ca. 35 km fra Prag. Man kan ogsp tage turen til Podebrady glaspusteri.
Pris pr. person 45 kr. for elever + 55 kr. for lærere.

Institutions besøg

Institutions-skolebesøg
Der findes mange spændende institutionsbesøg, man kan komme på i Prag. Vores danske partner i Prag, har en bred vifte af kontakter og kan hjælpe med stort set alle slags besøg. Af eksempler kan nævnes gymnasier, universiteter, tekniske skoler, pædagogiske social uddannelser, børne- og ungdomsforsorgen og plejehjem.

Karlstejn

Karlstejn
Flot borg ca. 30 km fra Prag. En storslået udsigt fra toppen og på vej op er der mange små souvenirbutikker og restauranter.
Pris for leje af dansktalende guide 1200 kr.

Koneprusy

Koneprusy
Drypstenshuler, som ligger omkring 30 km fra Prag. Spændende naturhistorisk oplevelse, at komme ned i hulerne.
Entre studerende: 60 CZK
Entre lærere: 130 CZK
Leje af dansktalende guide:
3-4 timer 800 kr.
5 timer 1000 kr.
6 timer 1200 kr.
8 timer 1500 kr. 

Krizikova fontænen

Krizikova fontænen
Den dansede fontæne, som er beliggende oppe i Prag 8 og Krizikova udstillingsområdet. En rigtig god oplevelse og visuelt flot.
Pris pr. person fra 60 kr.

Kutna Hora / Sedlec

Kutna Hora / Sedlec
Ca. 95 km fra Prag
En af de mest berømte middelalderbyer i Tjekkiet. Kutna Hora er især berømt for den meget specielle kirke, som er bygget af menneskeknogler.
Entre til St. Barbara, studerende 20 kr., lærere 30 kr.
Entre til Vlasky Dvur, studerende 30 kr., lærere 45 kr.
Entre til Hradek, studrende 30 kr., lærere 50 kr.
Entre til Sedlec(benkirken), studerende 15 kr., lærere 25 kr.
Dansktalende guide til udflugten 1500 kr. 

Leje af dansktalende guide-tolk

Leje af dansktalende guide-tolk
3-4 timer 800 kr.
5 timer 1000 kr.
6 timer 1200 kr.
8 timer 1500 kr.

Lidice

Lidice
Lidice var byen som nazisterne brændte ned til grunden under krigen, grundet et mordforsøg på den tyske kommandant i Tjekkiet.
Pris pr. person 45 kr. for elever + 55 kr. for lærere.

Meridian – Prags internationale skole

Meridian – Prags internationale skole
Et spændende besøg på “Cambridge certificerede” Meridian, en af Prags internationale skoler. Her starter eleverne i heldags “preschool”, allerede fra de er 4,5 år og kan fortsætte på skolen til efter Gymnasiet. Undervisningen på skolen foregår på Engelsk og eleverne undervises i alle fag. Eleverne på skolen har mange forskellige nationaliteter, men de fleste elever er tjekkiske. På skolen vil i få en rundvisning, besøge nogle klasselokaler og få et spændende indblik i, hvordan livet er på en international heldagsskole. I vil få et foredrag omkring skolens struktur og om hvordan de tilpasser skolens internationale undervisning, med de lokale skolekrav. Skolen har også tilknyttet børnehave. Et meget spændende besøg, som vi klart anbefaler. Pris pr. gruppe op til 30 personer 3000 kr.

Sort/lys teater

Sort/lys teater
En fantastisk visuel oplevelse, hvor skuespillerne gårklædt i sort og selvlysende tøj og mimer undervejs.
Pris pr. person fra 90 kr.

Temelin

Temelin
Det tjekkiske atomkraftværk har i mange år, været en torn i øjet for de Østrigske naboer. Besøget på værket er et godt oplæg, til debat omkring energipolitik.

Terezin

Theresienstadt
Theresienstadt, ligger 60 km nord for Prag og blev under 2. verdenskrig, brugt til at samle krigsfanger og jøder, inden man depoterede dem videre til udryddelseslejrene. Grusom og gruopvækkende indsigt i den europæiske historie.
Pris pr. person 70 kr. for elever + 90 kr. for lærere inkl. engelsk guideDet er muligt at leje en dansktalende guide til turen for 1200 kr. 

Trekking

Trekking
Prag har mange smukke naturskatte med klippeformationer, vandløb, åer og skove. Tag med på en trekkingtur tæt ved Prag og oplev en anden side af den smukke tjekkiske natur.

Pris pr. person inkl. transport til/fra 75 kr.

Virksomheds-bryggeribesøg

Virksomheds-bryggeribesøg
Der findes mange forskellige virksomheder, som gerne viser sig frem for danske grupper i Prag. Der findes alt fra kagefabrikker, til bilfabrikker og store bryggerier. Tjekkerne er kendte for deres øl, så det er populært at besøge landets bryggerier, som U fleku, Staropramen, Plzen og Krusovice. Så lad os vide hvilket specielle ønsker i måtte have.

Vojna lejren

Vojnalejren
Ca. 70 km fra Prag. Fangelejren fra 2. verdenskrig, hvor politiske modstandere og fanger blev tilbageholdt. Rundvisning med film.
Pris pr. person 170 kr. for elever + 180 kr. for lærere inkl. engelsk guideDet er muligt at leje en dansktalende guide til turen for 1200 kr

Antal personer: 10+ personer
Type: Grupperejse, Studierejse
Årstid: Hele året
Rejsemål: Tjekkiet
Bestil denne ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*