Type

Rejsemål

Årstid

Denne rejse har ingen anmeldelser

Aktiv ferie i Spindleruv Mlyn

For familier med teenagere. Aktiv ferie i Spindleruv Mlyn. Tag på aktiv ferie i Spindleruv Mlyn og kombiner jeres rejse med en af vores mange andre spændende rejsepakker.
1+ personer
Aktiv ferie, Sommerferie
Hele året
Tjekkiet
Fra 5.490 DKK Inkl. aktiviteter.
Se rejse
Denne rejse har ingen anmeldelser

Billig skirejse til Tjekkiet

Jeresferie.dk er eksperter på billige skirejser til de nye EU-lande Tjekkiet, Slovakiet og Polen. Læs meget mere om det her.
1+ personer
Skiferie
Tjekkiet
Få et rejsetilbud uforpligtende
Se rejse

Tjekkiet

Ferie Tjekkiet

Tjekkiet – det smukke land i Centraleuropa byder på masser af oplevelser for hele familien. Landet i Europas hjerte byder på alt fra henrivende bjerge til smukke storbyer.

Prag er nok Europas mest kendte storby. Byen byder på masser af oplevelser. Cafeer, restauranter, turistattraktioner, kultur, museer, brostens belagte gader og verdensklasse shopping i nogle af byens mange shoppingcentre.

Vi elsker simpelthen Prag og det er en by man kommer tilbage til, igen og igen. Tag en sejltur på Moldau, oplev et af de sort/lys teatre eller tag en af cykelbådene ud på Vlatava. Prag er og bliver en ener og en by man skal besøge.

Men Tjekkiet er meget mere end bare Prag. Tjekkerne elsker skiløb – både alpint og langrend og man kan derfor let komme ud med brædder under fødderne. Tag en tur til det nordlige Bøhmen. Her finder man Krkonose bjergene, hvor de største og mest anerkendte skisportssteder ligger. Oplev de sorte løjper og dansk skiskole  i Spindleruv Mlyn. Spindleruv Mlyn er Tjekkiets mest anerkendte skisportssted og centrum af byen er bare hygge i absolut verdensklasse.

Et andet kendt skisportssted er Cerna Hora, som ligger knap 30 km fra Spindleruv Mlyn. Her er skiområdet spredt over 5 skiområder, som alle hører under samme liftkort. Området har et bredt varieret pistenet og en kælkebakke som går fra toppen af Cerna Hora.

Om sommeren byder Tjekkiet på muligheder for aktive ferier i naturen. Deltag på en af vores mange vandreferier eller tag Mountainbiken med og prøv nogle af de mange single track Mountainbike ruter. Man kan klatre på klipper, eller i trætoppe, ligesom at man kan river rafte på floderne. Kanosejlads og blåbærplukning er også populært.

Man skal heller ikke snyde sig selv for den tjekkiske øl. Den kan man få mange steder i Tjekkiet – hver by med respekt for sig selv, har sit eget lille lokale bryggeri, hvor man kan smage fadøl eller mørk øl.