Hjem » Rejser » Billig skirejse til Tjekkiet
Tilbage
5,00 baseret på 26 anmeldelser

Kom på billig skirejse til Tjekkiet

Få et rejsetilbud uforpligtende
Om rejsen

Om rejsen

Jeresferie.dk er eksperter på billige skirejser til de nye EU-lande Tjekkiet, Slovakiet og Polen. Læs meget mere på Jeresskirejse.dk ved at klikke her.

Se meget mere her

Antal personer: 1+ personer
Type: Skiferie
Rejsemål: Tjekkiet
Bestil denne ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Det siger andre om rejsen

5,00 baseret på 9 anmeldelser
Maja
Endnu en skøn skiferie til Spindleruv Mlyn vel overstået! Jeresferie arrangerer super god ferie, hvor alt hvad hjertet begærer, lader sig gøre. Besværlig fødevareallergi for selv basale madvarer – det gives der bare besked om, hvorefter venter speciel menu hver morgen og aften. Der svares altid på beskeder og det, vi ikke selv havde overvejet, det har Michael allerede tænkt på for os ? Et tip til jeresferie fra en kør-selv-gæst: Er det muligt at lave en lidt mere udførlig køreplan? Også gerne til hjemturen, hvor vi fik set lidt mere af Tjekkiet end vi havde kalkuleret med.
Jørgen
Vi er ved at arranger en forlænget weekendophold til Tjekkiet. Vi er 9 der skal på skiferie i samarbejde med JeresFerie. Det har været et fornøjelse at planlægge turen i samarbejde med Michael fra JeresFerie. Michael gør et godt stykke arbejde med at planlægge turen og inkludere vores ønsker Mails bliver hurtig besvaret uanset om det er aften eller weekend og der er super god service. Vi vil helt sikkert benytte JeresRejser igen! Nu glæder vi os til uge 4, hvor vi helt sikkert får nogle gode dage på ski.
Bianca
Rigtig god service hele vejen igennem og vi havde en fantastisk skitur med jeresferie.dk. Efter at have været nordpå de sidste mange år, valgte vi Tjekkiet i år. Vi blev positivt overrasket over priserne og de gode forhold i Spindleruv Mlyn. Der er helt fantastisk og meget billigt. Det var en virkelig behagelig bustur og vi blev taget godt imod på hotel Hanicka, der ligger helt suverænt og der er en meget flot udsigt. Det er ikke sidste gang vi rejser med dem.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*