12 gode grunde til at rejse med Jeresferie.dk

Vi er medlem af den danske Rejsegarantifond

Dette er jeres garanti for at Jeresferie.dk har et stærkt økonomisk fundament.

Fagfolk til fingerspidser

Vi er fagnørder til fingerspidserne. Det er ofte de små detaljer, som gør forskellen, på en succesfuld ferie eller ikke succesfuld ferie. Vi er rejsevante og kræser for tingene.

De bedste leverandører i branchen

Alle vores leverandører har været i branchen i mange år og kender om nogen kravene, til moderne turistvirksomheder. Dette er jeres sikkerhed for at tingene fungerer på jeres rejse.

Vi lytter til vores kunder

Alle som rejser med os, modtager efter endt rejse et evaluringsskema. Dette skema vurderes og evalueres nøje og tages med i vores fortsatte udvikling af virksomheden.

Lokalkendskab

Få i den danske rejsebranche, har bedre kendskab til deres destinationer end os. Vi besøger samtlige destinationer og hoteller mindst 1 gang årligt. Vi ved derfor hvad der rører sig og ved hvad der skal til, for at i får en god ferie.

Tilpasningsparate

Vi er en mindre familiedrevet virksomhed – dette gør at vi er tilpasningsparate , fleksible og kan skræddersy de fleste forespørgsler. Dette giver vores kunder en personlig service- og oplevelse ved at rejse med og os.

Ægte og personlig rådgivning

Hos os er rådgivning et æresbegreb. Vi bruger meget tid på at finde det helt rigtige tilbud og den helt rigtige destination til vores kunder. Alle har forskellige behov og ønsker og i den henseende er det vigtigt med folk som kan guide en på vej.

Lave børnepriser

Hos os skal der kun være en betalende voksen pr. værelse, før at man kan opnå børnerabat på børn mellem 6-11 år. Børn 0-5 år kan opnå børnerabat med 1 voksen på enkeltværelse, imod at den voksne betaler enkeltværelsestillæg.

24-timers nødtelefon

Vi har 24-timers nødtelefon og vores kunder kan derfor altid få hjælp og vejledning, såfremt der opstår uventede problemer.

Ingen skjulte gebyrer

Alle priser fremgår af vores hjemmeside og der er ingen skjulte gebyrer. Bagage, skitransport med bus(forekommer tillæg med fly), Rejsegarantifond, alle skatter og afgifter, Moms og alt er inkluderet i vores priser.

Betalingssikkerhed

Hos os kan I selv vælge om I ønsker at betale med sikker bankoverførsel eller med kreditkort.

Danmarks Rejsebureau forening

Jeresferie.dk er medlem af brancheorganisationen Danmarks Rejsebureau Forening.

Hold dig opdateret på nyheder og gode tilbud på vores Facebook

Følg os på Facebook og hold dig opdateret på nyheder og gode tilbud fra Jeresferie.dk.