Hjem » Rejser » Grupperejser til Slovakiet
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Grupperejser til Slovakiet

Fra 2.990 DKK per person
Om rejsen

Om rejsen

Grupperejser til Slovakiet- busrejser – flyrejser – kørselv

Grupperejser til Slovakiet

Slovakiet er et af Europas mest spændende lande. De smukke Tatra bjerge, brusende floder og mulighed for udendørs ferier hele året rundt.

Vi har gennem årenes løb arrangeret mange grupperejser til Slovakiet og vil på disse sider fremvise nogle spændende grupperejse eksempler.

Oplev nogle af Slovakiets mange slotte, Tatra bjergene, Bratislava, tag på træningslejr elleroplev de mange små hyggelige provinsbyer. Sloavkiet var politisk i mange år lagt ind under Sovjetunionen og blev først selvstændigt i 1989.

Slovakiet har Euro og er medlem af EU. Det er fortsat billigt at rejse rundt i landet og spise på restaurationer.

Slovakiet grænser op til Polen, Ukraine, Tjekkiet, Østrig og Ungarn og har I alt 5 millioner indbyggere. Tatra bjergene dækker et areael på 750 km2 og det højeste punkt er 2655 metet højt. Om vinteren byder Tatrabjergene på det bedste skiløb i de nye EU-lande. Skisportsstderne har modtaget mange investeringer og fremstår i dag udviklingsmæssigt på niveau med skisportsstederne i Alperne. Der er mange mulighed for en grupperejse til Slovakiet.

Busrejser – Flyrejser – Kørselv

Vi arrangerer grupperejser til Slovakiet som busrejser, togrejser eller flyrejser.

Slovakiet har en ok infrastruktur, som gør at man kan rejse rundt i landet med tog eller køre i egen bil.

Landet har i dag en spirende industri, hvor i sær udenlandske bilfirmaer pga. råstoffer, har slået sig ned i det smukke land. Sloavkiet producerer over en million biler om året og bilindustrien udgør over 12% af deres bruttonationalprodukt. Volkswagen, Peugeot, Citröen og Kia, har alle fabrikker i landet.

Der er masser af muligheder for spændende grupperejser til Slovakiet.

Kontakt os for at få et godt tilbud og en skræddersyet rejse.

Grupperejser til Bratislava

Vi tilbyder også grupperejser til Bratislava, som er Slovakiets hovedstad. Kontakt os for et tilbud.

Billig skiferie

Vi tilbyder også billige skiferier til Slovakiet.

Kort

Kort

Byerne

Om byerne

Bratislava

Ægte storbyhygge til lavpris! Den slovakiske hovedstad er en sand perle, hvis man er til gode oplevelser, god mad, billig shopping, billig øl og vin og kvalitet i top. Den gamle bydel er en blanding af hyggelige fortovscafeer, gamle bygningsværker og smukke katedraler. Bratislava byder på mange timers oplevelser.

Bratislava, med sine 446.000 indbyggere har i årenes løb præget kendte musikere og kunstnere som Mozart, Beethoven, Rubinstein og Liszt. Derfor er der hver dag et bredt udvalg af koncerter i byen. En af byens største seværdigheder er slottet, som ligger på den nordlige side af Donau, slottet har en fantastisk, ja nærmest majestætisk udsigt ud over byen og floden Donau.

Bratislava er beliggende i hjertet af Europa, tæt ved 2 andre hovedstæder Budapest og Wien. Wien kan nås i daglig rutebus på ca. 45 minutter. Man kan også sejle til begge byer, fra Bratislava.

Prisniveauet er fortsat meget lavt. Et restaurantbesøg kan gøres for ca. kr. 50 og en fadøl/sodavand koster ca. kr. 8.

En togrejse til Slovakiet og Bratislava er en overkommelig tur, som kan gøres på ca. 20 timer fra København eller Århus.

Høje Tatra

De Høje Tatra bjerge har en fantastisk historie og er en af de nye EU-landes største naturoplevelser. Bjergkæden strækker sig over 500 km, næsten helt fra Bratislava og hele vejen ned gennem Ungarn og Rumænien. Der findes utallige vandrestier, både for begyndere, men så sandelig også for folk med erfaring. Der er et rigt dyrliv, bjergsøer og man kan tage lift op til det højeste punkt Lomnicky Spit i 2634 meters højde.

Området har gennem de sidste mange år gennemgået en rivende udvikling og der findes flotte historiske renoverede hoteller, med direkte udsigt til de flotte bjergtoppe.

Tatranska Lomnica

Den hyggelige bjergby Tatranska Lomnica er en af de mest attraktive i de høje Tatra bjerge og den byder på mange aktiviteter både sommer og vinter.

Om sommeren er der masser af aktive muligheder som klatrepark, cykling, vandreture og små hyggelige restauranter.

Skisport er meget populært om vinteren og pistene, samt liftsystemet er moderniseret med snekanoner og bobbel lifte.

Antal personer: 10+ personer
Type: Grupperejse
Årstid: Hele året
Rejsemål: Slovakiet
Bestil denne ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*