Hjem » Rejser » Grupperejser til Budapest
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Grupperejser til Budapest

Fra 1.990 DKK per person
Om rejsen

Om rejsen

Grupperejser til Budapest med Jeresferie.dk

Ungarn er et af de lande i Europa med flest forskellige kulturelle påvirkninger. Landet spænder over indflydelse fra det sydligste Europa til det nordligste og det ungarnske køkken er en oplevelse for sig selv.

Budapest er en rigtig storby med alt hvad der til hører, shoppinggader, gamle bygninger, palæer, slotte, museer og det godt udbyggede offentlige transportmiddel, gør det nemt at komme rundt i byen.

Ungarn har masser af flot natur at byde på og der er rig mulighed for at give sin grupperejse et aktivt element, hvis man måtte ønske det. Vi foreslår altid at man tager mindst en dag ud af Budapest, hvis det er her man ønsker at bosætte sig. Er sæsonen til det kunne man tage en dag til den pragtfulde Balatonsø, som er et meget yndet rejsemål. Landet er også et af de lande som huser flest sigøjnere og en sigøjneraften med mad, sang, dans og musik er en glimrende mulighed for at få et indblik i denne hjemløse kultur.

Der er mange gode grupperejser til Budapest og mange muligheder, for aktiviteter og kultur.

 

 

Kort

Kort

Byerne

Om byerne

Budapest

Budapest er den mest fremmedartede by af Europas storbyer, og byder derfor på masser af oplevelser for alle, ung som gammel.

Budapest består af tre bydele, Obuda, som er den ældste med sine charmerende gamle keltiske og romerske ruiner. Den anden bydel er Buda som byder pa et blødt bakkelandskab og sin historiske borg og til sidst Pest som huser alle regeringsbygningerne og de fleste handelsområder.

Floden Donau deler Pest og Buda ad. Der er syv broer som forbinder Buda og pest over Donau. De er alle af forskellig længde og konstruktion. Budapest er en dejlig blanding af Art Noveau, Gotik og Barok med et lille præg af tyrkisk stil. Mange steder i byen eksisterer de tyrkiske bade stadig, hvor man som gæst eller indbygger kan forkæle sig selv. Budapest byder på spændende oplevelser hvad angær vin, øl og mad. Og i Budapest har man råd til at forkæle sig selv, for pengene rækker meget længere end de gør i Danmark, uden at det kan mærkes pa kvaliteten. Jo en storbyferie til Budapest er noget helt fantastisk.

Antal personer: 2+ personer
Type: Grupperejse
Årstid: Hele året
Rejsemål: Ungarn
Bestil denne ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*