Hjem » Rejser » Aktiv grupperejse Tjekkiet
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Aktiv grupperejse Tjekkiet

Fra 1.490 DKK per person
Om rejsen

Om rejsen

Aktiv grupperejse Tjekkiet

Jeresferie.dk tilbyder aktiv grupperejse Tjekkiet med bus, fly eller tog. Alle vores aktive ferie er nøje tilrettelagte og byder på udfordringer for alle niveauer.

Kombiner storby med aktiv grupperejse Tjekkiet

I Prag tilbyder vi vores meget attraktive aktive ferieprogram, hvor man kombinerer storby med aktive udfordringer. Start dagen med morgenmad på hotellet, tag en byvandring gennem Prags smukke brostensbelagte gader, spis en god frokost for en 50er og fortsæt herefter ud til stort grønt område, hvor man skal prøve kræfter med klippeklatring.

Bjergkæden Krkonose

Man kan også vælge at bo i bjergkæden Krkonose, som er Tjekkiets bedste aktive ferieområde. Der er rig mulighed for at prøve kræfter med en masse spændende aktiviteter. I bjergene er der masser af opmærkede cykelruter, man kan prøve kræfter med trætopsklatring eller  besøge en af bjergenes Aquaparker. Vandreruter, spring ud over dæmning, Giant Swing og bobslædebane er blot nogle af de mange muligheder.

Tilpasning af aktiv grupperejse Tjekkiet

Vi tilpasser vores aktive grupperejse efter jeres ønsker og behov. Om I vil have mere kultur eller ud og fyre den af med sportsaktiviteter fra morgen til aften.

Rejsegarantifonden

Jeresferie.dk er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden nummer 2457, hvilket er jeres sikkerhed for en veltilrettelagt aktiv grupperejse. Alle vores aktive grupperejser er dækket af Rejsegarantifonden

Mere end 15 års erfaring

Vi har mere end 15 års erfaring med afvikling af grupperejser og det er jeres sikkerhed for en veltilrettelagt grupperejse, hvor der er kræset for detaljerne, så der ingen bekymringer bliver undervejs.

Dygtige samarbejdspartnere

Vi samarbejder kun med de bedste samarbejdspartnere. Vores buselskab har været i branchen mere end 30 år og alle vores hoteller har vi selv set og boet på. Dette giver jer tryghed i forhold til hvor i skal bo.

Vi sælger aktive familieferie hver sommer. Læs mere om vores aktiv ferie Tjekkiet ved at klikke her 

Kort

Kort

Hoteller

Hoteller

Hotel U Kabinky ***

Černohorská 323, 54225 Janské Lázně
Hotellet åbnede i januar 2014 og byder på bekvem moderne indkvartering, blot 50 meter fra kabineliften i Janske Lazne. Kabinka råder over 6 værelser og 3 store ferielejligheder. Alle værelser/lejligheder er udstyret med fladskærms-tv, gratis WIFI,...

Penzion Adelka ***

Cernahorska 160, 54 225 Janske Lazne
Pensionen er beliggende i det centrale Janske Lazne. Adelka ligger blot 200 meter fra den nybyggede kabinelift og har derfor en rigtig god beliggenhed. Alle pensionens 20 værelser er indrettet i rustik stil med smukke træmøbler og alle værelser...

Hotel Lesana ***+

Bedřichov 93, Špindlerův Mlýn
Personligt ejet Wellnesshotel i Bedrichov bydelen og med smuk udsigt udover byen. Hotellet bliver løbende renoveret og fremstår derfor i flot stand og er et af Spindls flotteste hoteller. Alle værelser er med fladskærms-tv, Wifi, badeværelse og...

Hotel Aquapark ***

Špindlerův Mlýn č.p. 300, Špindlerův Mlýn
Hotel Aquapark ligger lige overfor Medvedin liften.I prisen har man inkluderet halvpension, 2 timers daglig entre til Aquapark og parkering. Alle værelser er med fladskærms-tv, køleskab, WIFI, Safetyboks, kaffe/te sæt, hårtørrer og eget badeværels...
Byerne

Om byerne

Janske Lazne

Byen er kendt som Spa-by og folk fra hele Europa valfarter til byen, for at få behandlinger.

Byen er omkredset af bjerge, klipper og skove og der er fantastiske vandreruter rundt i området, ligesom at der er gode cafeer og restauranter i byen.

Janske Laznes store torv “Kolonoda” er et hyggeligt sted at tage en slapper, inden man tager en vandretur rundt i byen.

Byen har også en mindre Aquapark med en jacuzzi.

I centrum er der også en lille købmandsbutik og flere hyggelige restauranter/cafeer.

Snyd ikke jer selv for at drikke rent vand fra hanen på byens torv.

Prag

Danskernes foretrukne storby Prag er og bliver en fantastisk oplevelse og det er ikke tilfældigt at de fleste vender tilbage igen.

Prag kan man både opleve historiens vingesus og befinde sig i en storby der er i hastig udvikling. Det første man møder når man kommer til Prag er Prags fantastiske borgområde, som kronprinsesse Mary besøgte i september 2006.

I midten tordner St. Vitus katedralen sig majestætisk ud over byen. Der er en grund til at Prag er en af de mest besøgte storbyer i Europa.

Prag er Europas store kulturby, her findes masser af kunst, opera, teater, dansesteder med levende musik og hyggelige værtshuse med den berømte tjekkiske øl.

Prag er også en af de billigste hovedstæder i Europa og servicen og venligheden overfor turister er i top. Gå en slentretur rundt i Prag og se rådhusets verdensberømte astronomiske ur, den gamle rådhusplads ”Staromestska Namesti”, og slottet. Og nar mørket sænker sig over Prag hvad så med at gå over den verdensberømte Karlsbro eller hvad med en hyggelig sejltur pa Moldau med en dejlig middag undervejs?

Spindleruv Mlyn

Spindleruv Mlyn er Tjekkiest mest berømte turistby.

Beliggenheden i det nordlige Bøhmen i den fredede national park Krkonose gør den til et attraktivt udflugtsmål. Om vinteren er det Tjekkiest bedste skisportssted. Om sommeren er der rig mulighed for vandreture, cykling, smuk natur og udendørs aktiviteter.

Selve byen ligger omkranset af bjergene Svaty Petr og Medvedin, hvilket giver den en helt speciel stemning.

Midt gennem byen løber Elben, og man finder i centrum mange gode spisesteder med høj kvalitets mad.

Man kan leje en kano eller cykler og hvis man er heldig møder man bjerg legenden “Krakonos”.

Pris eksempel

Pris eksempel

Prag Aktiv grupperejse

1

Dag 1

Transport Danmark – Prag med fly/bus/tog

Afrejse fra Danmark med bus eller fly til Prag. Efter ankomst mødes i af dansktalende guide, som vil holde et lille informationsmøde med jeres gruppe.

2

Dag 2

Trekking og klippeklatring

Efter morgenmad på hotellet afhentes i af jeres dansktalende guide, som ledsager jer ud til et af Prags mange flotte naturområder. Her skal i på en vandretur, rundt i det smukke område, prøve kræfter med klippeklatring, for til sidst at tage en svømmetur i en af søerne, eller i et friluftsbad.

3

Dag 3

Lang byrundtur og lasergame

Efter morgenmaden afhentes i på jeres hotel. Guiden tager jer med ud på en lang byrundtur, hvor i bla. skal opleve Prags borg, Karlsbroen, den gamle bydel og det jødiske kvarter. Efter byrundturen er der en times pause, inden guiden tager jer med ud til et sted, hvor gruppen kan spille lasergame. I opdeles i hold og der vil være en præmie til vinderen.

4

Dag 4

Cykling til Karlstejn

I afhentes efter morgenmad på hotellet. Herfra skal i ned og hente jeres cykler, inden i begiver jer sydpå. I følger Moldau floden ned til Zbraslav, hvor der vil være et lille besøg i naturområdets “minizoo”. Herfra kryder i floden og fortsætter til Cernosice. Her begynder dagens udfordringer for dem som har modet på dem. Man kan enten fortsætte langs floden til Karlstejn, som er en flad rute eller tage den meget kuperede rute med km-lange stigninger. Fra Karlstejn sørger vi for at transportere cyklerne og jer tilbage til Prag eller i kan vælge at tage de 30 km tilbage igen.

5

Dag 5

Hjemrejse

Check ud og Hjemrejse med bus, tog eller fly.

Rejseform / Hotel
City Centre ***
Parkhotel ****
Corinthia Prag *****
Bus v/48 personer
2190
2590
3190
Fly min. 10 personer
2990
3390
3990

Alle priser er ca. priser – konkret pris fåes ved forespørgsel. Alle priser er inkl.:

 • Busrejse tur/retur i egen bus eller flyrejse Kastrup – Prag tur/retur inkl. alle lufthavnsskatter, gebyrer og bagage
 • 4 overnatninger på valgt hotel
 • 4 dages morgenmad
 • Velkomstmøde med dansktalende guide
 • Byrundtur med dansktalende guide
 • Trekking med dansktalende guide
 • Klippeklatring med lokal engelsktalende instruktør, sikkerhedsudstyr og instruktion
 • Lasergame inkl. præmie til det vindende hold
 • Cykelleje inkl. hjelm
 • Dansktalnede cykelinstruktør på hele cykelturen
 • Cykel- og personlig transport af cykler tilbage til Prag
 • 100% individuelt tilrettelagt rejseprogram
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • 24 timers nødtelefon
 • Fast dansktalende personale i Prag som altid kon kontaktes under jeres ophold
Aktiviteter

Aktiviteter

“Ford Boyard”

Fortet er opbygget efter den berømte tv-serie ”Fangerne på fortet – Fort Boyard”. Man inddeles i forskellige hold af 2-5 personer. Den indendørs arena har i alt 21 rum, hvor der i hvert rum er forskellige opgaver som skal løses. Forbered jer på en vild dag med klatring, hvor man skal dukke sig for udfordringer og bruge det indvendige af hovedet. I ”fortet” som ligger syd for Prag, er der også et snackområde bygget op som beachbar. En fed adrenalinkrævende heldagsudflugt.

Pris pr. person inkl. transport til/fra fortet 175 kr.

Aquapark i Janske Lazne

Aquapark i Janske Lazne
En tur i Janske Laznes indendørs Aquapark er altid en populær aktivitet.
Pris pr. person 20 kr.

Aquapark i Trutnov

Aquapark i Trutnov
10 km fra Cerna Hora ligger Trutnovs udendørs Aquapark.
Pris pr. person 50 kr.

BBQ Grillaften

BBQ grillaften
Båloptænding, 1 kyllingesteak, salat, brød og 1 soft drink, sennep, ketchup, papirtallerkerner, servietter og papkrus.
Pris pr. person 115 kr.
I stedet for aftensmad på hotellet – Pris pr. person fra 40 kr.

Besøg på militærmuseet i Stachelberg

Besøg på militærmuseet i Stachelberg
I Stachelberg har man lavet en gammel tysk bunker om til militærmuseum. Et spændende besøg med historiske vinkler på den tyske annektering af Nordbøhmen , som optakt til 2. verdenskrig.
Pris pr. person 75 kr.

Bjergvandring i Krkonose

Bjergvandring i Krkonose
Vandringen er på udvalgte stier i Krkonose bjergene og inkluderer stolelift til toppen – en guide pr. 30 personer.
Pris pr. person 90 kr. pr. person

Bobslæde i Mlade Buky

Bobslæde i Mlade Buky
Tag turen ned fra toppen af bjerget i fuld fart – en populær adrenalin producerende beskæftigelse. Turen er knap 1,5 km lang.
Pris pr. person 50 kr.

Bueskydning

Bueskydning
Kyndig instruktion i hvordan man skyder med bue og pil, hvor efter man får mindst 15 skud imod skiven.
Pris for 3 timer 75 kr. pr. person

Busleje

Busleje
Op til 50 personer:
3 timer 2500 kr.
4 timer 3000 kr.
6 timer 4000 kr.
8 timer 5000 kr.

Alle priser er inkl. 150 km. Ekstra km koster 15 kr. pr. km.

Alle busser køres af tjekkisketalende chauffører, hvorfor vi altid anbefaler at man lejer en tolk med. Forespørg på buslejepriser til mindre grupper. Det kan gøres billigere end oplyst her.

Cykling

Cykling

Tjekkiet er som skabt til cykling. Tag med Jeresferie.dk rundt på en cykeltur langs Moldaus bredder og nyd den smukke natur og se Prag fra en anden side. Det er muligt at cykle hele vejen til Karlstejn eller nogle af mange andre spændende seværdigheder tæt ved Prag.

Pris kontakt os og lad os tage en snak om jeres ønsker – fra 250 kr. pr. person inkl. cykelleje og cykelhjelm

Foredrag om selvvalgt emne

Foredrag om selvvalgt emne
Foredrag om selvvalgt emne. Pris for 2 timer inkl. lokaleleje 1800 kr.

Grillaften med pølser

Grillaften med pølser
Båloptænding, 2 pølser pr. person, brød, sennep, ketchup, paptallerkerner og servietter.
Pris pr. person 50 kr.

Hesteridning

Hesteridning
Hesteridning for op til 15 personer. Kyndig vejledning undervejs.
Pris for 1 time(45 minutter) 150 kr. pr. person

Kanosejlads

Kano sejlads
Kano sejlads. 2 personers kano af plastik, sikkerhedsveste og padler. En instruktør pr. 15 deltagere.
Pris for 3 timer 155 kr. pr.person
Pris for 6 timer 180 kr. pr. person

Klippeklatring og Rapelling

Klippeklatring og rapelling
Klippeklatring og rapelling. Klatringen foregår knap 20 km fra Janske Lazne.
Pris for 3 timer 140 kr. pr. person

Leje af dansktalende tolk

Leje af dansktalende guide tolk
3-4 timer 800 kr.
5 timer 1000 kr.
6 timer 1200 kr.
8 timer 1500 kr.

Minebesøg i Kovarna

Minebesøg i Kovarna
Kovarna minen var i mange år en af regionens vigtigste arbejdspladser. Et spændende underjordisk besøg i en spændende verden.
Pris pr. person 150 kr.

Mountain Biking

Mountain Biking
Området i bjergene lægger hvert år plads, til alskens forskellige mountainbikes løb og området er derfor super godt til cykling. Afmærkede ruter, kupereret terræn og smukke udsigter. Flere steder undervejs man der købes små forfriskninger og frokost. Turen tilpasses de enkelte gæster. Guiden har teknisk know how, til at fikse forskellige mekaniske problemer. En guide pr. 15. deltagere.
Pris for 3 timer 140 kr. pr. person
Pris for 6 timer 190 kr. pr. person 

Riverrafting

River Rafting
Man kan også foretage let River Rafting. 2-8 personers både, padler og redningsveste er inkluderet. En instruktør pr. 15. deltagere.
Pris for 3 timer 100 kr. pr. person

Ropepark

Rope Park
Her venter der udfordringer til alle niveauer. Der er 3 baner i området. En lille børnepark, hvor børnene klatrer knap 1,5 meter over jorden, en voksen bane, hvor man kommer 10 meter op og en lang voksenbane som tager knap 2,5 time. Udfordringen i disse baner er større end de ser ud til på billederne. Man får brug for en masse balancemuskler, som man ikke bruger til dagligt og det kan mærkes i kroppen. Kordination, frygtløshed, mod, balance og teknik er nøgleordene på denne udfordring.
Pris for den store bane 110 kr. pr. person
Pris for den lille bane 85 kr. pr. person

Skattejagt i Janske Lazne

Skattejagt i Janske Lazne
Skattejagten rundt i den smukke kurby, bringer jer til mange forskellige vigtige seværdigheder, ligesom at man får et godt indblik i byen. Der vil være små præmier undervejs til eleverne.
Pris pr. person 50 kr.

Terrænscooterkørsel

Terrænscooterkørsel
Her venter endnu en vovefuld oplevelse. Fra Janske Lazne tager vi kabineliften op til toppen af Cerna Hora, med vores terrænscootere. Herfra kører vi selv ned af bjerget, hvor der til tider er 14-17% fald – vi anbefaler at bruge bremsen undervejs.
Pris pr. person 150 kr.

Trekking

Trekking

Prag har mange smukke naturskatte med klippeformationer, vandløb, åer og skove. Tag med på en trekkingtur tæt ved Prag og oplev en anden side af den smukke tjekkiske natur.

Pris pr. person inkl. transport til/fra 75 kr.

Trekking og action dag

Trekking og action dag
Turen går ned fra Cerna Hora til Mlade Buky, hvor der ligger en stor actionpark med bobslædebane, tubing, bungeetrampoliner, legepark for børn og mulighed for yderligere 10 km trekkingtur rundt om området, som om vinteren er et godt begynderområde for skiløbere. Bobslædebanen er den længste i Tjekkiet med 1,5 kms nedfart og man kan undervejs komme op på høje hastigheder. Der er mulighed for at spise frokost på det lokale pizzaria/restaurant eller tage den lette “Parek v rohliku” løsning, i form af en fransk hotdog på tjekkisk maner.
Pris pr. person for 5 ture og guide til trekking 110 kr.

Trekking omkring Cerna Hora

Trekking omkring Cerna Hora
Guiden vil fortælle mange spændende historier på turen og vise jer, spændende steder i området. En guide pr. 30 personer.
Pris for 3 timer 50 kr. pr. person

Trekking til Aichelburg slottet

Trekking til Aichelburg slottet
Smuk trekking tur langs klipper og Upa floden.
Pris pr. person 50 kr.

Trekking til Tjekkiets højeste bjerg Snezka

Trekking til Tjekkiets højeste bjerg Snezka
Det vil være muligt for folk at tage lift både op- og ned. For folk i god form, går vi både op og ned (knap 15 km). Undervejs passerer vi små bjergkilder, smukke udsigter og vild natur, idet området er fredet naturpark. På toppen af Snezka kan man se til Polen og her ligger Tjekkiets højest beliggende posthus, hvorfra man kan købe postkort, frimærker og selv stemple dem inden man smider dem i bjergets postkasse. Det vil være muligt at spise flere steder undervejs og besøge en økologisk farm i 1300 meters højde. Husk gode vandresko (evt. løbesko)
Pris pr. person 75 kr.

Tur til Dvur Kralove safaripark

Tur til Dvur Kralove safaripark
Mange forskellige dyrearter, safarioplevelse og hyggelig omkringliggende by.
Pris pr. person 100 kr.

Udflugt til Adrspack klipperne

Udflugt til Adrspack klipperne
Adrspach-Teplice klipperne har tiltrukket turister siden det 18. århundrede for deres unikke udformning.
Pris pr. person 75 kr.

Udflugt til Kuks

Udflugt til Kuks
Slottet og byen er en af de smukkeste i Tjekkiet. Henrivende arkitektur, skulpturer, SPA, slot, hospital, teater og smukke barokstatuer.
Pris pr. person 75 kr.

Antal personer: 10+ personer
Type: Grupperejse, Studierejse
Årstid: Hele året
Rejsemål: Tjekkiet
Bestil denne ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*