Hjem » Rejser » Billig skirejse til Polen
Tilbage
5,00 baseret på 26 anmeldelser

Kom på billig skirejse til Polen

Få et rejsetilbud uforpligtende
Om rejsen

Om rejsen

Jeresferie.dk er eksperter på billige skirejser til de nye EU-lande Tjekkiet, Slovakiet og Polen. Læs meget mere på Jeresskirejse.dk ved at klikke her.

Se meget mere her

Antal personer: 1+ personer
Type: Skiferie
Rejsemål: Polen
Book online
Bestil denne ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Det siger andre om rejsen

5,00 baseret på 3 anmeldelser
Bianca
Rigtig god service hele vejen igennem og vi havde en fantastisk skitur med jeresferie.dk. Efter at have været nordpå de sidste mange år, valgte vi Tjekkiet i år. Vi blev positivt overrasket over priserne og de gode forhold i Spindleruv Mlyn. Der er helt fantastisk og meget billigt. Det var en virkelig behagelig bustur og vi blev taget godt imod på hotel Hanicka, der ligger helt suverænt og der er en meget flot udsigt. Det er ikke sidste gang vi rejser med dem.
Morten
Kanon undervisning og hjælp på alle leder og kanter!!! Kan varmt anbefales! Min søn pådrog sig desværre et benbrud. Mads og Co. gav en fremragende hjælp i situationen og var forinden helt i top med rådgivning og ikke mindst holdt alle sammen humøret højt i en presset uge 7.
Jane
Vi har booket en skitur til Jasna, og vi fik god vejledning – endda sent om aftenen, da vi sad og talte om turen. Kanon service. Skisportsstedet var fint og moderne – og kan varmt anbefales.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*