Hjem » Rejser » Togrejse til Berlin
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse til Berlin

Fra 1.730 DKK retur pr. voksen - børn gratis
Om rejsen

Om rejsen

TOGREJSE TIL BERLIN

Med flere afgange dagligt, er det nemt at hoppe på en togrejse til Berlin. Tysklands største by og hovedstad, Berlin er en af Europas mest besøgte storbyer og af god grund. I byen venter der en masse oplevelser og ting man kan tage sig til. Gå på opdagelse i Berlins historie og dens betydning for Tyskland, eller udforsk nogle af de mange berømte museer som byen ligger huse til. Byen har efter murens fald og genforeningen af Tyskland, udviklet sig til en af Europas metropoler og er et besøg værd for alle som, elsker historie og storbyer.

OPLEVELSER I OVERVÆLD

Det kan være svært at finde ud af hvor man skal starte og hvad man skal se når turen går til Berlin. Man finder historiske seværdigheder over alt i byen, men det bedste start sted og must-see er dog Brandenburg Tor. Dette ikoniske bygningsværk, bygget i 1791 bygget som et symbol på fred og har været Berlin og Tysklands vartegn i over 200 år.

UNESCO’S MUSEUMSØ

Museumsøen Museumsinsel huser hele 5 fantastiske museer, og er på UNESCO’s verdensarvsliste. Det kan være svært at vælge blandt de verdensberømte museer da de alle repræsenterer noget forskelligt, og det er derfor en god idé at gøre sig forarbejde hjemmefra samt at bestille billetter i god tid, da øen og museerne er en kæmpe turistattraktion i Berlin.

RØRENDE HISTORISKE MINDER

En anden meget speciel attraktion, som har en kæmpe betydning for Tyskland er Denkmal für die ermordeten Juden Europas  (Mindesmærke for de myrdede jøder i Europa). Dette stærke og rørende mindesmærke er udformet som en stor beton skov, og betydningen er op til den enkelte person. Under mindesmærket findes der et besøgscentrum der forklare holocaust i enkelte ord og billeder, dog ikke anbefalet til børn under 12 år.

CHECKPOINT CHARLIE OG EASTSIDE GALLERY

Man kan ikke komme udenom den specielle historie som Tyskland har haft gennem tiderne, og derfor er mange af attraktionerne i Berlin også et minde om alt det. Checkpoint Charlie den mest berømte overgang mellem øst og vest Berlin da muren stod, og er derfor et besøg værd hvis man er historisk interesseret. Eastside Gallery er med sin 1.3km lange, graffitimalede stykke af den tidligere mur der delte Berlin, en god måde at få noget historie ind under huden uden at det bliver alt for tungt, og derfor også velegnet til en kulturel ferie med børn.

FOR BØRN OG BARNLIGE SJÆLE

Berlin er ikke kun en storbyferie for voksne, men et sted med plads til børn. Besøg den berømte Berlin Zoo som er et skønt sted at tilbringe en eftermiddag med familien. Eller gå på opdagelse i selveste Rittersport Museet, som er et helt hus fyldt med chokolade, og huser også en chokolade café. Her venter en masse sjove chokolade oplevelser for alle aldre. Derudover ligger Berlin også hjem til Lego World, som er et kæmpe indendørs legeland og med rig mulighed for at slippe kreativiteten løs.

GASTRONOMISK HOTSPOT OG PLADS TIL ALLE

Fra donuts til michelin stjerner, man finder alt i Berlin, og på et højt niveau. Man finder alle de klassiske tyske specialiteter som Schnitzel og Currywurst mit pommes, til retter fra verden over. Berlin er endda også et mekka for vegetar og veganske retter, med rig mulighed for at få en kulinarisk oplevelse hvis man er på den vogn.

Berlin er kontrasternes by og den giver plads til forskellighed og rummelighed. Book nu, eller kontakt os og hør mere om hvorfor en rejse til Berlin byder på oplevelser ud over det sædvanlige.

 

DEN PERFEKTE WEEKENDTUR

En togrejse til Berlin er den perfekte weekendtur med eller uden børn. Her finder man oplevelser for alle, og minderne starter allerede så snart man sætter sig i sædet og læner sig tilbage. Alt i mens man i komfort, og med plads til børn, kommer frem til den tyske storby med en god klima samvittighed. Kontakt os fore mere information om din næste togrejse til Berlin, og følg os på Instagram @togrejsereuropa for mere inspiration til din næste rejse med tog. Find også inspiration blandt vores andre togrejser som blandt andet går til Milano eller Paris.

Køreplan

Køreplan

Priser

Priser

Pris er fra 1730 per person og inkluderer:

  • Togrejse Danmark – Berlin retur
  • Pladsbilletter på ICE tog
  • Afgift til Rejsegarantifonden
  • Alle skatter- og afgifter

Tilkøb:

  • Hotelovernatning
  • Guidede ture med dansktalende guider

Evt. Tillæg

  • Rejseforsikring
  • Sygdomsafbestillingsforsikring 6%

Udfyld kontaktformularen eller kontakt os på chatten for at modtage tilbud.

Type: Togferie, Storbyferie Tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Tyskland
Bestil denne ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*