Hjem » Rejser » Grupperejser til Krakow
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Grupperejser til Krakow

Fra 1.490 DKK per person
Om rejsen

Om rejsen

Grupperejser til Krakow med bus, fly og tog

Landet er det største land af de nye EU-lande med omkring 50 millioner indbyggere. Den polske befolkning er meget imødekommende, åben, smilende og gæstfriheden finder man ikke mage i mange andre lande. Sproget er slavisk og er nært beslægtet med tjekkisk og slovakisk.
Krakow har masser af små lokale markeder, middelalderlige bygninger og meget mere!

Polen har bjerge, hav, skove, landbrug, storbyer og lave priser, som fortsat gør det til et af Europas billigste. Polsk kultur og humor er en historie for sig. Sidst må man selvfølgelig ikke glemme de mange pragtfulde arkitektoniske mesterværker og den historie som landet besidder.

Find et godt rejsebureau, som kan hjælpe jer med at arrangere jeres grupperejse til Krakow.

Kort

Kort

Byerne

Om byerne

Krakow

Polens smukkeste by er som taget ud af et eventyr! Byen er fyldt med liv og de små gotiske tårne og slotte venter kun på at blive opdaget. Prisniveauet i Polen er fortsat meget lavt og befolkningen åben og imødekommende. Byens markedsplads byder på masser af billig krystal og andre gode tilbud. Byen har dagligt et bredt kulturelt udbud af forestillinger og koncerter.

Krakow blev efter anden verdenskrig befriet af den røde hær den 18. januar 1945 og blev derfor ikke sønderbombet af tyskerne og er i dag en, af Europas mest velbevarede kulturskatte. Hele Krakow er i dag UNESCO-fredet.

Antal personer: 10+ personer
Type: Grupperejse
Årstid: Hele året
Rejsemål: Polen
Bestil denne ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*