fbpx
Hjem » Busrejser Prag
Busrejser prag

Busrejser Prag

Del dette indlæg
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Busrejser Prag med Jeresferie.dk Jeresferie.dk tilbyder Busrejser til Prag mange gange i løbet af året. Vi har markedets mest attraktive priser og børnepakker.

Busrejser Prag med Jeresferie.dk

Jeresferie.dk tilbyder Busrejser til Prag mange gange i løbet af året. Vi har markedets mest attraktive priser og børnepakker.

Familieferie med masser af oplevelser

Som eneste rejsearrangør i Danmark, har vi en børneklub i Prag, hvor alle vores rejsende kan deltage i spændende aktiviteter og underholdning til børnene.

Gennem årene har Jeresferie.dk sendt mere end 20.000 glade gæster på ferie til Tjekkiet og Prag og der er derfor ingen tvivl om at Prag er vores hjemmebane.

Busrejser / Komfort i bussen

Vi kører altid med moderne turistbusser med vippesæder, køleskab og kaffemaskine. Vores chauffører har mange års erfaring og der vil undervejs blive gjort stop flere steder på turen, så man kan komme ud og strække ben og få forfriskninger.

Prag

Prag er en af Europas mest populære storbyer. Det lave prisniveau kombineret med de mange spændende oplevelser i byen. Man kan spise på restauranter for ned til 30-40 kr. og byen har alt fra lækre michelin restauranter, til lokale tjekkiske tavernaer, hvor man kan nyde en god Gulasch med Knedlik. Tjekkerne har tradition for at pise ude og man kan derfor få god mad.

Seværdigheder i Prag

I Prag kan man opleve mange spændende seværdigher. Besøg Karlsbroen, Prags borg, Vensels-pladsen eller spadser ned af den hyggelige gåde Na Florenci, som betyder på voldgraven. Det gotiske bygningsværk Krudttårnet summer af stemning og ren råhygge. Spis frokost i “folkets hus”.

Bådtur i Prag

En af vores mest populære ture er bådturen. Mange af vores rejsende elsker at se Prag fra vandsiden og det giver byen et helt særpræget udseende. Fra Vltava kan man se de mange smukke arkitektoniske mesterværker og de flotte facader, ligesom at man kan se op i Letnaparken.

Busrejser Prag

På Busrejser Prag kan man også opleve Letnaparken, Jeresferie.dk kan også være behjælpelig med billetter til kulturelle arrangementer og fodboldkampe.

Træningslejr i Prag

Vi kan også arrangere træningslejre i Prag og Tjekkiet for fodboldklubber, svømmeklubber, atletiklubber og andre sportsklubber.

Vi tilbyder busrejser til Prag på følgende datoer i 2020/2021

11.10 – 15.10.2020

01.04 – 05.04.2021

13.05 – 16.05.2021

10.07 – 14.07.2021

14.07 – 17.07.2021

17.07 – 21.07.2021

21.07 – 24.07.2021

24.07 – 28.07.2021

28.07 – 31.07.2021

Bestil jeres rejse til Prag her

Læs mere om storbyferie til Prag her

 

Læs også andre spændende indlæg

Covid-19 restriktioner i Tjekkiet

Skisport bliver ikke betragtet som høj risiko, aktivitet da den foregår udendørs.(opdateret 22.11.2021) Derfor er kravene for at stå på…
Covid-19 og tryghed

Covid-19 og tryghed

Det er meget vigtigt for Jeresferie.dk, at alle vores rejsende føler sig trygge ved at handle hos os. INGEN FERIE…
Covid-19/Coruna og rejser

Covid-19/Coruna og rejser

INGEN FERIE = ALLE PENGE RETUR såfremt udenrigsministeriet fraråder rejser eller grænserne er lukkede Samtidig er I som kunder dækket…
Forår i Prag

Forår i Prag

Prag er en fantastisk rejsedestination hele året rundt. Om foråret når blomsterne i de mange parker springer ud, temperaturen ofte…
Himmelfartsferie i Prag

Himmelfartsferie i Prag

Himmelfartsferie i Prag, I Himmelfartsferien arrangerer Jeresferie.dk som altid busrejse til Prag – Himmelfarten er af de mest populære rejsetidspunkter…
Sommer i Prag

Sommer i Prag

Sommer i Prag. Den tjekkiske sommer er lang og varm. Vi har flere busrejser til Prag i løbet af sommeren…