Hjem » Rejser » Tyskland med tog 8 dage / 7 nat
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Tyskland med tog 8 dage / 7 nat

Fra 7.490 DKK per person Se vores prisliste her
Om rejsen

Om rejsen

Oplev Tyskland på en enestående togferie, der tager jer gennem Frankfurt, Dresden, Berlin og Hamborg.

Lad os hjælpe jer med at sammensætte jeres drømmerejse

  1. Tog rundrejser: Vælg pakke
  2. Vælg 3- eller 4-stjernet hotelpakke
  3. Send jeres rejseønske til os med datoer
  4. I vil modtage konkret tilbud inden 24 timer på jeres togferie i Europa

Alle rejserne arrangares individuelt, kan tilrettes efter jeres ønsker. I bestemmer selv rejsedato og rejsens indhold. Vores pakker er sammensat efter mange års erfaring og samarbejde med vores lokale partnere i Europa.

Alle vores priser indeholder grundarrangement i Europa med tog, hotel og udflugter. Man kan vælge at tilkøbe transport til/fra startbyen.

Kontakt os for et godt tilbud og fortæl lidt om jeres behov og ønsker.

Transporten til startbyen
Vi hjælper jer også med at finde billigst på dagen transport til Schweiz.

Kontakt os for et godt tilbud. Alle togferier skræddersyes 100% efter jeres ønsker.

Togrejser Schweiz
Vi tilbyder også togrejser Schweiz med Glacier Ekspress – i kan læse mere om Glacier Ekspress ved at klikke her Glacier Ekspress

Aktiv Ferie i Tjekkiet
Hver sommer sender vi mange danske børnefamilier på aktiv ferie i Tjekkiet – læs mere om vores aktive ferie til Tjekkiet ved at klikke her Aktiv ferie Tjekkiet

Skiferie i Tjekkiet
Vi sælger også skiferie til Tjekkiet. Læs mere om Skiferie til Tjekkiet her

Program

Rejseprogram

Tyskland – Rundrejse

I denne unikke rejsepakke giver vi chancen for at udforske de hele 4 tyske byer, Frankfurt, Dresden, Berlin og Hamborg. Der vil være mulighed for at komme med på spændende udflugter, museumsbesøg, Rigsdagen i Berlin og så slutter turen af med et besøg hos den nye, imponerende koncertsal Elbphilharmonie i Hamborg.

Dag 1:

Ankomst til Frankfurt med fly eller tog. Overnatning i Frankfurt.

Dag 2:

Udflugt til den fantastiske Rhinen Dalen med sejltur på floden. Det er en helt unik oplevelse og usandsynlig smuk natur, hvor I undervejs ser både vinbjerge og historiske middelalder-borge. Rhinen Dalen er med på UNESCO´s verdensarvsliste og der er en helt utrolig udsigt fra den berømte Loreley Klippe, hvor der også er et besøgscenter, hvor I kan høre mere om historien om Rhinen Dalen og havfruen Loreley.

Dag 3:

Fra Frankfurt går turen videre med tog til Dresden. Her kan man besøge det verdensberømte operahus Semperoper i Dresdens bymidte eller det historiske museum Grünes Gewölbe.

Dag 4:

Så går turen videre med tog til hovedstaden Berlin.

Dag 5:

Dag på egen hånd i Berlin. Her kan man gå på opdagelse mellem de historiske monumenter, besøge den store Rigsdagsbygning eller tage på rundtur på museum øen, hvor der er en række spændende udstillinger på de forskellige museer.

Dag 6:

Tid til at forlade Berlin og turen går videre til Hamborg, der tilbyder en masse shopping-muligheder, mange shoppingkvarterer, men også er kendt for de mange museer og udstillingssteder og så er der også masser at kigge på i det farverige Reeperbahn-kvarter.

Dag 7:

Udflugt til det spændende havneområde og Hamborgs nye vartegn koncertsalen Elbphilharmonien, der først stod færdig i 2017 efter 6 års forsinkelse og det kostede hele 866 millioner euro at opføre dette kulturelle samlingspunkt. Der er restaurant og udsigtsplatform ved det 120.000 kvadratmeter store Elbphilharmonien. Der vil også være opleve pakhusområdet Speicherstadt blev i 2015 belønnet for sit historiske miljø med en plads på UNESCOs liste over verdenskulturarv.

Dag 8:

Togtur tilbage til Frankfurt. Transfer til lufthavn.

Kort

Kort

Hoteller

Hoteller

Hotel Manhattan ****

Düsseldorfer Str. 10, 60329 Frankfurt am Main
Hotel Manhattan ligger lige overfor Frankfurts hovedbanegård og midt i byens forretningsliv. Værelserne er godt indrettet med eget badeværelse, skrivebord, minibar og fladskærms-tv. Hele hotellet har gratis WIFI, bar og tilbyder room service.

Romantik Hotel Bülow Residenz ****

Rähnitzgasse 19, 01097 Dresden
Et af Dresdens ældste hotellet med beliggenhed lige ned til floden og tæt på byens hovedbanegård. Alle værelser er med eget badeværelse, el-kedel, safety-boks, air-condition, skrivebord, fladskærms-tv og gratis WIFI. Hotellet har udendørs te...

Abba Berlin ****

Lietzenburger Str. 89, 10719 Berlin
Dette trendy hotel ligger blot 250 meter fra Kurfürstendam og tæt ved Berlin Zoo banegården. Alle værelser er med eget badeværelse, fladskærms-tv, air-condition, minibar, gratis WIFI og safetyboks. Hotellet har egen restaurant, wellnesscente...

Heckers Kurfürstendamm ****

Grolmanstraße 35, 10623 Berlin
Hotellet ligger blot 100 meter fra Kurfürstendamm og tæt på Berlin Zoo banegården. Alle værelser er med eget badeværelse, hårtørrer, minibar, skrivebord og fladskærms-tv. Hotellet har egen restaurant, bar og udendørs terasse.

Ku´Damm 101 ****

Kurfürstendamm 101, 10711 Berlin
Dette 4-stjernede designer hotel ligger midt på Kurfürstendamm, tæt ved Berlins mange shoppingområder og seværdigheder. Berlin Zoo banegården ligger tæt på hotellet. Alle værelser er med eget badeværelser, gratis WIFI, air-condtion, skrivebord,...

Europäischer Hof ****

Kirchenallee 45, 20099 Hamburg
Et af Hamborgs berømte toghoteller lige over for hovedbanegården og i et attraktivt kvarter. Alle værelser er med eget badeværelse, minibar, fladskærms-tv, hårtørrer og gratis WIFI. Hotellet har egen restaurant, morgenmadsrestaurant, bar, sn...

Wedina ***

Gurlittstraße 23, 20099 Hamburg
Hotellet er beliggende blot 150 meter fra Alster søen, i et attraktivt kvarter i Hamborg tæt på banegård og S-tog. De individuelt indrettede værelser på Hotel Wedina an der Alster ligger i 4 bygninger med forskellige farvetemaer (rød, blå, grøn...
Byerne

Om byerne

Frankfurt

Frankfurt er udover sin store lufthavn, et af Europas økonomiske hovedsæder. Oplev det gamle centrum, de mange skyskrabere, rådhuset Römer, Goethe huset, Staedel museet eller tag med på en hop on-Hop off tur rundt i byen.

byen er hjemsted for mange bilfabrikker som Kia Motors, Fiat og Continental AG. Byens officielle indbyggertal er 687.775.

Af berømte seværdigheder i Frankfurt kan nævnes Stadel museet, byens torv “Romer”, Kleinmarkthalle, Jernbroen og det smukke gamle operahus. Man kan opleve Goethes fødehus og køre med den ældre smukke sporvogn Ebbelwei Ekspress.

Der er også gode muligheder for spændende dagsudflugter fra Frankfurt, til eksempelvis Heidelberg, og Rothenburg.

Dresden

En af de tyske storbyer som hørte til det gamle DDR. Byen blev bombet under 2. verdenskrig, men er i dag genopbygget i flot stil.  Den maleriske Frauenkirche, det royale museum, Zwinger paladset og tetaer pladsen er alle seværdigheder man bør passere.
Man kan opfatte og definere kultur på mange, helt forskellige måder. Man kan imidlertid også bare sige: Dresden. Så overvældende er den mængde og den pragt af fremragende kultur, som helt tager vejret fra den besøgende. Og fordi indbyggerne i Dresden har sørget for, at det hele ligger omkranset af et smukt flodlandskab, går forbavselsen hurtigt over i den rene begejstring.

Berlin

Den trendy tyske hovedstad er fortsat af en Europas mest vigtige historiske byer. Er her man finder rester af Berlin muren og oplever hvor langt Europa har flyttet sig siden 2. verdenskrig og murens fald. Besøg Potsdamer Platz, Brandenburger Tor eller shop i Kademe.

Hamborg

Beliggende tæt ved den danske grænse, men fortsat et besøg værd. Den millionstore by har en spændende havn og en masse flotte parker og interessante museer. Byen summer af liv og byder på masser af oplevelser.

Priser

Priser

Antal personer: 2+ personer
Type: Togferie, Rundrejser tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Tyskland
Bestil denne ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*