Hjem » Rejser » Togferie Italien 10 dage / 9 nat
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togferie Italien: Oplev Italien med tog 10 dage / 9 nat

Fra 8.990 DKK per person Se vores prisliste her
Om rejsen

Om rejsen

Oplev Italien på en enestående togferie, der tager jer gennem Rom, Firenze, Venedig, Torino, Milano, inden man slutter tilbage i Rom.

Lad os hjælpe jer med at sammensætte jeres drømmerejse

  1. Tog rundrejser: Vælg pakke
  2. Vælg 3- eller 4-stjernet hotelpakke
  3. Send jeres rejseønske til os med datoer
  4. I vil modtage konkret tilbud inden 24 timer på jeres togferie i Europa

Alle rejserne arrangares individuelt, kan tilrettes efter jeres ønsker. I bestemmer selv rejsedato og rejsens indhold. Vores pakker er sammensat efter mange års erfaring og samarbejde med vores lokale partnere i Europa.

Alle vores priser indeholder grundarrangement i Europa med tog, hotel og udflugter. Man kan vælge at tilkøbe transport til/fra startbyen.

Kontakt os for et godt tilbud og fortæl lidt om jeres behov og ønsker.

Transporten til startbyen
Vi hjælper jer også med at finde billigst på dagen transport til Schweiz.

Kontakt os for et godt tilbud. Alle togferier skræddersyes 100% efter jeres ønsker.

Togrejser Schweiz
Vi tilbyder også togrejser Schweiz med Glacier Ekspress – i kan læse mere om Glacier Ekspress ved at klikke her Glacier Ekspress

Aktiv Ferie i Tjekkiet
Hver sommer sender vi mange danske børnefamilier på aktiv ferie i Tjekkiet – Læs mere om vores aktive ferie til Tjekkiet ved at klikke her.

Skiferie i Tjekkiet
Vi sælger også skiferie til Tjekkiet. Læs mere om Skiferie til Tjekkiet her.

Program

Rejseprogram

Italien - Rundrejse

I denne unikke rejsepakke giver vi chancen for at udforske store del af Italien. Oplev Rom, Firenze, Milano, Torino og Venedig.

Dag 1 :

Ankomst til Rom med fly.  Overnatning i Rom.

Dag 2 :

Tid på egen hånd i smukke rom. Besøg Vatikanet, Trevi fontænen eller Coloseum. Overnatning i Rom.

Dag 3 :

Togrejse fra Rom til Firenze. Firenze er kendt som Italiens dronning. Besøg et af de mange gallerier, Uffizi eller besøg en af de mange gode restauranter i den gamle bydel. Overnatning i Firenze.

Dag 4 :

Togrejse fra Firenze til Venedig. Oplev romantiske Venedig. Tag en tur med en af de mange gondoler og besøg en af de mange kirker. Venedig er noget helt særligt. Overnatning i Venedig.

Dag 5 :

Tid på egen hånd i Venedig. Overnatning i Venedig.

Dag 6 :

Togrejse til Milano. Den norditalienske hovedstad. Trendy, smuk og med masser af kulturelle seværdigheder, som Leonardo Da Vincis verdens berømte maleri “Den sidste nadver”. Overnatning i Milano.

Dag 7 :

Tid på egen hånd i Milano. Overnatning i Milano.

Dag 8 :

Togrejse til Torino. Historiske Torino er kendt som en af Italiens mest elegante byer. Byens gamle bycentrum betyder på flere museer, gode restauranter og flotte bygningsværker. Besøg det Egyptiske museum, Palazzo Modama og middelalderborgen med dertilhørende have. Overnatning i Torino.

Dag 9 :

Tid på egen hånd i Torino. Overnatning i Torino.

Dag 10 :

Togrejse til Rom. Transfer til lufthavn og hjemrejse.

Kort

Kort

Hoteller

Hoteller

Hotel Canada ***

Via Vicenza 58, 00185 Rome
Beliggende 10 minutters gang fra Termini og i gå afstand til mange seværdigheder i Rom. Alle værelser er med eget badeværelse, hårtørrer, el-kedel, air-condition, skrivebord og fladskærms-tv. Hotellet har egen snackbar og morgenmadsrestaurant.

Villa delle Rose ***

Via Vicenza 5, 00185 Roma
Det familiedrevne hotel er beliggende lige ved Termini hovedbanegården og tæt på mange af byens seværdigheder. Alle værelser er med fladskærms-tv, minibar, hårtørrer, safetyboks og eget badeværelse. Hotellet har egen morgenmadsrestaurant, li...

c-hotels Ambasciatori ****

Via L. Alamanni 3, 50123 - Florence
En af Firenzes mest attraktive beliggenheder, lige overfor byens hovedbanegård i San Lorenzo kvarteret og i gå afstand til mange af byens seværdigheder. Alle værelser er med eget badeværelse, air-condition, gratis WIFI, minibar, fladskærms-tv o...

Corona d´Italia ***

Via Nazionale 14, 50123 Firenze
Hotellet er beliggende i Firenzes gamle bydel "San Lorenzo", lige overfor hovedbanegården. Alle værelser er med eget badeværelse, gratis WIFI og fladskærms-tv. Af faciliteter kan nævnes konferencerum, snackbar og morgenmadsrestaurant.

Baglioni hotel Luna *****

San Marco 1243, 30124 Venice
Denne 5-stjernede perle er kendt som et af verdens bedste hoteller med blot 80 meter til Markuspladsen. Alle værelser er med eget badeværelse, air-condition, minibar, gratis WIFI og antikke møbler. Hotellet har egen restaurant, morgenmadsres...

La Fenice et des Artistes ***

San Marco 1936, 30124 Venice
Beliggende blot 5 minutters gang fra Markus pladsen og i gå afstand til de fleste af Venedigs største attraktioner. Alle værelser er med eget badeværelse, minibar, safetyboks, skrivebord, gratis WIFI og fladskærms-tv. Hotellet har egen gårdh...

Villa Rosa ***

CANNAREGIO 389, 30121 VENEZIA
Hotellet er beliggende i en charmerende del af Venedig, blot 5 minutters gang fra hovedbanegården. Alle værelser er med eget badeværelse, safetyboks, air-condition og fjernsyn. Villa Rosa har egen gårdhave, morgenmadsrestaurant og hele hotel...

Hotel Sanpi ****

Via Lazzaro Palazzi 18 - 20124 Milano
Hotel Sanpi er beliggende i det centrale Milano, blot 10 minutters gang fra Milano centrale og 5 minutters gang fra Metro. Sanpi er opført i flot stil og værelserne summer af stemning med dets trægulve, air-condition, minibar , WIFI og fladskær...

Starhotels E.c.ho ****

Viale Andrea Doria 4 , 20124 Milano
Beliggenheden blot 200 meter fra Milano Centrale gør hotellet attraktivt for togrejsende. Alle værelser har gratis WIFI, eget badeværelse, Air-condition og 32 tommer fladskærms-tv. Hotellet har egen restaurant, fitness center og bar. Hotellet e...

Roma e Rocca Cavour ***

Piazza Carlo Felice 60, Torino - 10121
Familedrevet hotel siden 1854 i det centrale Torino, beliggende lige overfor togstationen. Alle værelser er med eget badeværelse, minibar, fladskærms-tv, skrivebord, ventilator og balkon. Hotellet har egen morgenmadsrestaurant og gårdhave.
Byerne

Om byerne

Rom

Den Italienske hovedstad huser bla. Vatikanet og er en af Europas mest besøgte byer. Besøg Colloseum, Pantheon, Trevi fontænen, de spanske trapper eller nyd en god middag på en af byens mange gode restauranter.

Firenze

Den smukke by i Norditalien, som har hjemme for bla. Fodboldklubben Fiorentina, hvor danske Brian Laudrup husede i 90erne. Byen ligger omkranset af bjerge og i centrum finder man den berømte Santa Maria katedral, Uffizi slottet og Michelangelos gravsted.

Venedig

Venedig er noget helt særligt. Tag en tur med en af byens mange gondoler igennem de smukke kanaler og se de mange smukke bygninger. Gå gennem de små gader og besøg alle special butikkerne. Besøg Markuspladsen med den smukke Markus kirke og gå over Rialto broen. Spis en lokal pizza p[ et af de mange pizzarier i byen.

Milano

Den norditalienske hovedstad er hjemsted for mange af Italiens modefirmaer og kendte designere. Se Il Duomo, se Leonardo Da Vincis berømte maleri ”Den sidste nadver”, fæstningsværket Castello Sforzesco eller tag i byens berømte Operahus.

Torino

Historiske Torino er kendt som en af Italiens mest elegante byer. Byens gamle bycentrum betyder på flere museer, gode restauranter og flotte bygningsværker. Besøg det Egyptiske museum, Palazzo Modama og middelalderborgen med dertilhørende have.

Priser

Priser

Antal personer: 6+ personer
Type: Togferie, Rundrejser tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Italien
Bestil denne ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*