Hjem » Rejser » Oplev Frankrig med tog 8 dage / 7 nat
Denne rejse har ingen anmeldelser

Oplev Frankrig med tog 8 dage / 7 nat

Fra 7.990 DKK per person Se vores prisliste her
Om rejsen

Om rejsen

Oplev Frankrig på en enestående togferie, der tager jer gennem Paris, Strasburg, Lyon og Nice inden man slutter af tilbage i Paris.

Lad os hjælpe jer med at sammensætte jeres drømmerejse

  1. Tog rundrejser: Vælg pakke
  2. Vælg 3- eller 4-stjernet hotelpakke
  3. Send jeres rejseønske til os med datoer
  4. I vil modtage konkret tilbud inden 24 timer på jeres togferie i Europa

Alle rejserne arrangares individuelt, kan tilrettes efter jeres ønsker. I bestemmer selv rejsedato og rejsens indhold. Vores pakker er sammensat efter mange års erfaring og samarbejde med vores lokale partnere i Europa.

Alle vores priser indeholder grundarrangement i Europa med tog, hotel og udflugter. Man kan vælge at tilkøbe transport til/fra startbyen.

Kontakt os for et godt tilbud og fortæl lidt om jeres behov og ønsker.

Transporten til startbyen
Vi hjælper jer også med at finde billigst på dagen transport til Schweiz.

Kontakt os for et godt tilbud. Alle togferier skræddersyes 100% efter jeres ønsker.

Togrejser Schweiz
Vi tilbyder også togrejser Schweiz med Glacier Ekspress – i kan læse mere om Glacier Ekspress ved at klikke her Glacier Ekspress

Aktiv Ferie i Tjekkiet
Hver sommer sender vi mange danske børnefamilier på aktiv ferie i Tjekkiet – læs mere om vores aktive ferie til Tjekkiet ved at klikke her Aktiv ferie Tjekkiet

Skiferie i Tjekkiet
Vi sælger også skiferie til Tjekkiet. Læs mere om Skiferie til Tjekkiet her

Program

Rejseprogram

Frankrig- Rundrejse

I denne unikke rejsepakke giver vi chancen for at udforske de Frankrig fra nord til syd. turen starter- og slutter i Paris, inden man undervejs kommer forbi Strasburg, Lyon og Nice.

Dag 1:

Ankomst til Paris med fly. Overnatning i Paris.

Dag 2:

Udforsk byernes by Paris. Besøg Eiffel tårnet, eller tage en slentretur ned af Champs-Elysees. Overnatning i Paris.

Dag 3:

TGV tog fra Paris til Strasburg. Byen er berømt for den smukke gamle bydel og for at være hjemsted for EU-parlamentet. Overnatning i Strasburg.

Dag 4:

Togrejse fra Strasburg til Lyon. Oplev den Unesco frede bydel og slentre rundt i de gamle brostensbelagte gader i den gamle bydel. Overnatning i Lyon.

Dag 5:

Togrejse fra Lyon til Nice – Cote d´Azurs perle. Nyd havudsigten til Middelhavet og spis på en af de mange hyggelige fortovsrestauranter. Besøg et af de mange museer eller markeder. Overnatning i Nice.

Dag 6:

Tid på egen hånd i Nice. Tag en bådtur til Monaco eller en udflugt til filmbyen Cannes. Overnatning i Nice.

Dag 7:

TGV tog fra Nice til Paris. Overnatning i Paris.

Dag 8:

Hjemrejse.

Kort

Kort

Hoteller

Hoteller

Des Arts Montmartre ***

5, rue Tholoze , 75018 Paris
Hoteller ligger i hjertet af Montmartre kvarteret og byder på hyggelig indkvartering. Man er derfor i gå afstand til mange af byens attraktioner og kan via. Metro let komme rundt i Paris. Alle værelser er med eget badeværelse, gratis WIFI og fl...

Le Marceau Bastille ****

13, rue Jules César 75012 Paris
Denne 4-stjernede perle er beliggende i det centrale Paris, tæt på Notre Dame, Bastille pladsen og Gare De Lyon metro stationen. Alle værelser har air-condition, minibar, badeværelse, gratis WIFI og tv.

Royal Saint-Honore ****

Hôtel Royal Saint Honoré 221 rue Saint Honoré , 75001 Paris
Et af vores mest populære hoteller i Paris, beliggende tæt på Louvre, Notre Dame, Eiffeltårnet og få hundrede meter fra nærmeste metro station. Alle værelser er med eget badeværelse, gratis WIFI, tv og minibar. Hotellet har egen restaurant o...

Cour du Corbeau ****

6-8 rue des Couples , 67000 Strasbourg
Et af Strasbourgs bedst anmeldte hotellet. Beliggenhedeni centrum, tæt ved byens katedral, gør hotellet attraktivt. Gå-afstand til de fleste attraktioner og hovedbanegården. Alle hotellets værelser har eget badeværelse, gratis WIFI, skrivebord,...

Grand Hotel des Terreaux ****

16, rue Lanterne , 69001 LYON
Dette henrivende hotel er beliggende i Lyons absolutte centrum, blot 300 meter fra nærmeste metrostation. Alle værelser er med eget badeværelse, air-condition, fladskærms-tv og safetyboks. Hotellet har mange lækre faciliteter som indendørs s...

Mercure Promenade des Anglais ****

2 rue Halevy , 06000 NICE
Beliggenheden lige ved Nices strandpromenade gør hotellet til en af byens mest attraktive. Der er knap 700 meter til den gamle bydel og 1,5 km til hovedbanegården. Alle værelser er komfortabelt indrettet med aircondition, skrivebord, fladskærms...
Byerne

Om byerne

Paris

Byernes by Paris byder på storbyferie og historie i verdensklasse. Montematre, Eiffel tårnet, Champ Elysee og mange hyggelige smukke fortovscafeer. Paris er den perfekte start eller afslutning på en togferie.

Strasburg

Den Franske by er til dagligt mest kendt for at huse EU-parlamentet. Men byen huser også katedralen Notre Dame de Strasburg, Tannerus kvarteret, Saint Thomas palæet og mange spændende museer.

Lyon

Den centralfranske by beliggende tæt ved den Schweziske grænse er kendt for dets gamle bydel med de mange brostensbelagte gader. Byen har mange spændende seværdigheder som Det arkæologiske museum, Persquile distriktet med den flotte fontæne og distrikt.

Nice

Den sydfranske by er mest kendt for sin smukke riviera. Men byen har også spændende museer, gode restauranter, Colline de Chateau med udsigt udover byen og bugten. Nice er noget helt særligt.

Om togene

Om togene

TGV togene

TGV togene
TGV togene har været i drift siden 1981, men er fortsat creme de la creme af Europæisk togdrift. Togene kan nå en hastighed på 320 km/t og skal køre på specielt anlagte jernbanestrækninger.

Priser

Priser

Antal personer: 2+ personer
Type: Togferie, Rundrejser tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Frankrig
Bestil denne ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*