Type

Rejsemål

Årstid

Der blev ikke fundet nogen rejser, der matcher dine valg.

Danmark

Tog Danmark

Vores kære moderland, har rigtig meget at byde på. Tag med på en af vores mange spændende togferier rundt om i Danmark go oplev høj, service, kvalitet og rejs med god samvittigged.

Danmark har mange flotter byer med hver deres charme og som er værd at besøge.

Tog Aalborg

er kendt for dets mange spændende attraktioner som Aalborg tårnet, Limfjorden, Limfjorsbroen, Jomfru Ane Gade, Aalborg storcenter og det hyggelige centrum.

Tog Odense

på Fyn er en fantastisk by at besøge. Her kan man opleve alt fra H.C.Andersens hjemby, til en spændende vikingeby og et hyggeligt centrum.

Tog København

Den danske hovedstad byder på oplevelser i særklasse. Besøg Nyhavn, Amalienborg, Bakken, Tivoli, Strøget, Nordhavn eller en af de mange andre fantastiske attraktioner i og omkring København. Spis på en af de mange unikke restauranter, hvad enten man er til Jensens Bøfhus eller Michelin mad.

Tog Århus

også kendt som Smilets by. Byen der er kendt for et særpræget kulturliv, uddannelses institutioner, og et hyggeligt centrum med mange butikker, restauranter, cafeer og liv. Man kan opleve mange ting i Århus, ligesom at de har et stort tivoli, en zoo og en berømt fodboldbklub.

Tog Comwell Kellers Park

Nyd en wellness weekend på Comwell Kellers Park. Oplev den luksus, det er at blive forkælet på et dansk topklasse hotel i International standard. Comwell er et godt hotel valg og Kellers Park og naturen omkring er tid til ren forkælelse.

Tog Kolding

Kolding er kendt for mange ting – herunder det gamle Kongeslot Koldinghus. Her kan man opleve historiens vingesus, direkte ud til Slotssøen. Man kan også tage i Dronning Dorothes badstue eller på wellness ophold i Slotssøbadet. Kolding har også et af landets største storcentre og byder på hygge for alle aldre.

Oplev Tog Rebild bakker, Korsør, Roskilde og mange andre spændende byer i Danmark med tog.