Hjem » Rejser » Togrejse til Venedig
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse til Venedig

Få et rejsetilbud uforpligtende
Om rejsen

Om rejsen

TOGREJSE TIL VENEDIG

Stig ombord med en togrejse til Venedig, og oplev alt hvad byen har at byde på. Læn dig tilbage i sædet, og lad den europæiske kultur og natur suse forbi dig mod din næste togrejse destination, hvor minderne allerede starter så snart du står på perronen. Med komfort og klima i højsædet ankommer man til Venedig veludhvilet, og klar til at gå på opdagelse i denne fantastiske italienske by.

EN HELT SÆRLIG OPLEVELSE

Åh Venedig, de fleste har nok et billede af denne by når man hører dens navn. Forelskede par sejlende i Gondoler gennem de smukke kanaler og under de mange broer, som er kendetegnende for Venedig. Byen, der ligger midt i havet, i en lagune,  spredt over 118 øer, og er verdensberømt for dens kanaler er en af de mest besøgte byer i Italien. Og af god grund, for Venedig er noget helt særligt.

 

GONDOLERNE ER ET MUST I VENEDIG

Har man virkeligt oplevet Venedig hvis man ikke har sejlet i Gondol? Tag på en oplevelse for livet og lev dig ind i Venedigs vidunderlige verden fra vandet. Her er der rig mulighed for at se Venedig fra en anden vinkel, og endda opleve nogle ting som ikke er muligt at se når man går rundt i de små gader og stræder. Selvom en tur rundt i kanalerne er et must, er Venedig meget mere end en sejltur i gondol, og indbyder til så mange oplevelser at man ikke kommer til at kede sig.

 

PIAZZO SAN MARCO & DEN BERØMTE MARKUS KIRKE

Midt i Venedig, finder man den populære Markus plads – Piazzo San Marco, og er kendt for blandt andet de mange duer der holder til på pladsen, men nok mest den fantastiske Markus Kirke, Klokketårnet samt Dogepaladset som alle omkranser pladsen. Sankt Markus Basilika – Markus Kirken – er udsmykket med guldmosaikker, diamanter, rubiner og er et pragt syn for øjet, udenpå men også indeni. Slå jer ned ved en af de mange cafeer ved pladsen, og nyd et glas prosecco imens man ser Venedigs liv strømme forbi. Palazzo Ducale – Dogepaladsets fantastiske arkitektur skal også opleves når man er i Venedig. Bygningen som har taget over 100 år at færdiggøre og som hviler på 100.000 pæle i lagunen, er et pragteksemplar af en seværdighed, og det er et besøg værd at gå indenfor i paladset for at opleve dens prægtige sale af fantastiske kunst udsmykninger.

 

RIALTO BROEN, DEN BERYGTEDE CASANOVA, OG GUGGENHEIM  

Mange har nok stødt på navnet Casanova, men kender måske ikke den virkelige historie om Casanova, byens skørtejæger og plattenslager som finder sted i Venedig. Gå i Casanovas fodspor og oplev hans fængselscelle på en guidet tur rundt i Venedig.

Broen over dem alle, Ponte di Rialto – Rialto Broen fra 1591 er den smukke marmor bro der går over Canal Grande, og var indtil 1854 den eneste bro over den store kanal. Den står stadig den dag i dag som et symbol på smukke Venedig, og en slentretur over den er et must.

For de kunst interessede er et besøg på Peggy Guggenheims museum, hvor hun selv ligger begravet et besøg værd, med en samling af moderne kunst fra alt mellem Kandinsky til Picasso.

 

SHOPPING OG ITALIENSK MAD I SÆRKLASSE

Selvom Venedig synes af en anden verden, og man nemt kan leve sig ind i det eventyr som byen indbyder til, befinder man sig stadig i Italien. Så både shopping og mad er selvfølgelig også derefter. Spis en skøn pizza fra en af de mange pizzeriaer eller tag ophold på en af de små fortovscafeer der hænger ud over kanalerne, og nyd alt hvad det italienske køkken har at byde på. Gå derefter på shopping i byens elegante shoppinggader Merceria.

DET IDEELLE RUNDREJSE STOP

Venedig har så meget at tilbyde af fantastiske oplevelse at det næsten er umuligt at nå det hele på én gang, og der vil derfor være rig mulighed for at få en masse minder med hjem bagagen. Byen er det ideelle stop på ens videre rundrejse i Italien med tog. Gå på opdagelse blandt vores italienske rundrejser, hvor man får lov at opleve alt hvad dette skønne land har at byde på. Kontakt os for mere information om din næste togrejse til Venedig, og følg os på Facebook eller Instagram for mere inspiration til din næste togrejse.

Antal personer: 1+ personer
Type: Togferie, Storbyferie Tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Italien
Bestil denne ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*