Hjem » Rejser » Togrejse til Torino
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

TORINO

Få et rejsetilbud uforpligtende
Om rejsen

Om rejsen

TOGREJSE TIL TORINO

Det perfekte stop på din togrejse rundt i Italien. I Piemonte regionen finder man den arkitektoniske perle Torino. Den kongelige Stad neden for bjergene, gennemstrømmes af Italiens størst flod Po og kulturen styres af en speciel rolighed, som man ikke finder andre steder i Italien.

FODBOLD, KUNST & CHOKOLADE

Selvom Torino ikke er én af Italiens mest besøgte turistmål, gemmer den på en masse fantastiske oplevelser, for både fodboldfans, bilentusiaster og chokoladeelskere. Byen er nemlig hjem til den verdenskendte fodboldklub Juventus FC samt Torino FC, så der vil være rig mulighed for at opleve en kamp på hjemmebane. Bilmærket Fiat, har hovedkontor her, Lavazza kaffe samt Martini stammer også begge fra byen, og det var i sin tid i Torino at den spiselige chokolade som alle kender og elsker den dag i dag, blev opfundet. Byen huser også en række spændende museer, som Museo Egizio som har verdens største og mest værdifulde samling af genstande fra Egypten og Cairo, eller Galleria Sabaudia, et kunstmuseum med betydelige værker fra blandt andet Tizian, Angelico, Van Dyck og Rembrandt, et must-see for kunstinteresserede.

 

ARKITEKTONISKE OG HISTORISKE SEVÆRDIGHEDER

Torino gemmer også på mange historiske oplevelser, blandt andet flere smukke kirker, som Basilica di Superga og San-Lorenzo kirken. Bybilledet præges af et væld af barokbygninger, samt kilometervis af flotte arkader der i sin tid blev bygget for at Kongen kunne gå tørskoet rundt i byen. Oplev det smukke kongeslot Palazzo Carignano på Piazza Carignano, hvor Italiens første konge er født og huser i dag et museum. Byen byder på flere flotte herskabelig pladser og gader, med smukke bygninger og fantastisk shopping.

MUST-SEE UDSIGT OVER TORINO OG PIEMONTE-REGIONEN

En tur til torino er ikke fuldendt uden at opleve udsigten fra enten Superga Bjerget eller Mole Antoniella, Torinos vartegn. Det specielle bygningsværk, med sin firkantede kuppel og overdimensioneret spir der skyder 167,5 meter op i luften, har en fantastisk udsigt hvis man vil tage de 1040 trappetrin eller glaselevatoren op til terrassen, hvor man kan nyde udsigten ud over Torino by og i godt vejr Piemonte. Eller tag tandhjulsbanen op til Superga Bjerget i 672 meters højde, hvor Superga basilikaen tårner sig op med sin 75 meter høje kuppel, nyd udsigten fra bjerget i klart vejr over Po floden og dalen som torino befinder sig i, og som med garanti vil give et minde for livet.

 

 

Antal personer: 1+ personer
Type: Togferie, Storbyferie Tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Italien
Bestil denne ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*