Hjem » Rejser » Togrejse til Nürnberg
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse til Nürnberg

Fra 1.190 DKK per person
Om rejsen

Om rejsen

TOGREJSE TIL NÜRNBERG

Med en togrejse til Nürnberg, er det som at rejse gennem tiden. Nürnberg er en af Europas mest historiske byer, hvis officielle historie dateres tilbage til 1050, men er den dag nok mest kendt for sin mere dystre historie og betydning for Tyskland. Byen som var centrum for Nazi Partiet i 1935, blev voldsomt beskadiget under 2. verdenskrig og var byen som lagde huse og navn til Nürnbergprocessen efter krigen, som var retsforfølgningen af de større tyske krigsforbrydere ved en international domstol oprettet af de allierede. Nürnberg emmer derfor af historisk betydning for Tyskland og følgendende efter 2. verdenskrig.

HISTORISK BY

Selvom man ikke kommer uden om byens mere mørke historie, er Nürnberg også fyldt med hyggelige oplevelser blandt byens middelaldergader og bindingsværkshuse. En af byens mest populære seværdigheder er det flotte Kaiserberg Nürnberg, som består af kejserslottet og borggrevens slot, på toppen er Burgberg. En anden populær historisk bygning, er den berømte kunstner Albrecht-Dürers bindingsværkshus i den gamle bydel, som i dag er indrettet til et museum. Gå en tur forbi det smukke springvand Gänsemännchenbrunnen i gården til det nye rådhus, som er det ældste springvand i Nürnberg fra ca. 1550.

FORGÆNGERE FOR FRED OG MENNESKERETTIGHEDER

For dem der er interesserede i Nürnbergs betydning før, under og efter 2. verdenskrig, er museet Dokumentationszentrum Reichparteigelände – Dokumentationscenter for rigspartidagens område et besøg værd. På grund af byens centrale placering under nationalsocialismen, har byen forpligtet sig til at være forgængere for fred og menneskerettigheder, og har derfor viet en gade dertil – Strasse der Menschenrechte.

ØLSTUER OG NÜRNBERG SPECIALITETER

Et besøg i Nürnberg byder også på et besøg på en af de lokale ølstuer, hvor specielt bryggede lokale øl kan nydes i den glade stemning der hersker der. Hvor det er et must at prøve specialiteter som Nürnberg pølser, peberkager og deres særlige røde øl.

 

EN SKØN OPLEVELSE

En togrejse er en skøn oplevelse med plads til alle familiens medlemmer, selv de firbenede. Komfort og klima kommer i første række når man rejse med tog. Nemt og bekvemt, uden jag og stress fra lufthavnen. Det er let at komme til Nürnberg med tog fra Danmark. Man kan stå på toget på alle stationer i Danmark og køre direkte til Hamborg fra Århus eller København. I hamborg skifter man til ICE, som kører en direkte til Nürnberg.

Et besøg i Nürnberg er som en tidsrejse gennem flere historiske perioder og byder på spændende oplevelser, både kulinarisk og kulturelt. Kontakt os for mere information om hvorfor denne historiske by skal være din næste togrejse, eller i kombination med en af vores tyske rundrejser. Følg os på Facebook og Instagram for mere inspiration til din næste togrejse destination.

 

 

Program

Rejseprogram

Dag 1:

Ankomst til destinationen og check in på hotel.

Dag 1-4/8:

3 eller 7 overnatninger på valgt hotel inkl. morgenmad

Dag 4/8:

Hjemrejse og check ud fra hotel kl. 10.00.

Kort

Kort

Hoteller

Hoteller

Azimut hotel Nürnberg

49.461640, 11.077125
Azimut hotel Nürnberg er beliggende i det centrale Nürnberg.
Byerne

Om byerne

Nürnberg

Kejsere og fyrster, førere og forførte, opfindere og lærde: lige siden middelalderen har Nürnberg været et spejl af den tyske historie, imponerende, spændende, glitrende mellem storhed og tragedie. Under borgens beskyttelse blomstrede gennem årene håndværk og kunst, en fri, ny ånd besjælede byen, og næppe andre steder levede man så godt. Sådan er det også den dag i dag.

Køreplan

Køreplan

Priser

Priser

Alle priser er fra priser pr. person – husk at alle byer og rejser kan sammensættes i en rundrejse

v/3 overnatninger inkl. morgenmad
Azimut *** 990 kr.

v/7 overnatninger inkl. morgenmad
Azimut *** 1890 kr.

Børnerabat 0-11 år ca. 30% – kontakt os for konkret tilbud.

Tillæg togrejse inkl. pladsbilletter – skift i Hamborg. Afrejse fra alle stationer i Danmark. (få altid konkret tilbud)

+2000 kr. pr. voksen
+1500 kr. pr. ung 12-26 år
+100 kr. pr. barn 0-11 år

Antal personer: 1+ personer
Type: Storbyferie Tog, Togferie
Årstid: Hele året
Rejsemål: Tyskland
Bestil denne ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*