Hjem » Rejser » Togrejse til Bruxelles
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse til Bruxelles

Fra 1.730 DKK retur pr. voksen - børn gratis
Om rejsen

Om rejsen

TOGREJSE TIL BRUXELLES

En togrejse til Bruxelles indbyder til mange interessante oplevelser, både historiske, arkitektoniske, kulturelle og ikke mindst kulinariske. Den belgiske hovedstad er nem at nå med en togrejse fra Danmark, og er derfor en ideel by til en forlænget weekendtur.

 

GRAND PLACE & ATOMIUM

Indtil flere af Bruxelles fantastiske attraktioner er på UNESCOs verdenskulturarvsliste, og er et must når turen går til Bruxelles.

Grand Place i hjertet af den gamle bydel, er Bruxelles elegante rådhus fra 1400 tallet. Det stemningsfyldte område omkring Grand Place byder på mange overdådigt udsmykkede huse, som bestemt er en opdagelse værd.

Et andet af byens vartegn, som man ikke kan komme uden om er Atomium. Det gigantiske monument som er en kopi af et jernmolekyle forstørret 165 mia. gange op tiltrækker en masse besøgende året rundt. Det 102 meter høje monument fra 1958 byder på en fantastisk udsigt fra toppen, selv på en grå dag.

 

MANNEKEN PIS – BRUXELLES’ DEN LILLE HAVFRUE

En kæmpe turistattraktion og som er på must-see listen er Manneken Pis, en af byens vartegn. Den 500 år gamle statue, som forestiller en lille dreng der tisser, er en del af en fontæne, og med hans blot 60cm højde, er han den Belgiske pendant til Danmarks Den Lille Havfrue – lille af størrelsen men et fascinerende syn.

 

MUSEER MED OPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN

På museums fronten byder Bruxelles på et hav af forskellige oplevelser for hele familien. Alt fra den verdenskendte kunstner Magritte, bilernes historie, tegneserie figurer til et miniature land. Ved siden af Atomium finder man Mini Europa, en miniature park med modeller af Europas monumenter, oplev alt fra Eiffel Tårnet til danske Nyhavn. Man kan nemt bruge et par timer ved at gå på opdagelse i Mini Europa, som egner sig for alle aldre.

For de bil interesserede ligger Bruxelles huse til Autoworld. Beliggende i en imponerende historisk bygning, er dette museum tilegnet bilens historie med over 250 forskellige modeller udstillet, og skifter jævnligt tema.

Et must-see for kunst entusiaster er den verdenskendte Belgiske kunstner Magritte’s museum, som er indrette i hans gamle hus, og udstiller en fantastisk samling af hans værker.

Sidst men ikke mindst er et besøg på MOOF også en sjov oplevelse, hvis man har en interesse for tegneseriefigurer. Her fremvises en stor udstilling af samlefigurer, med blandt andet fokus på Tintin, Smølferne og Asterix. En sjov oplevelse for alle aldre.

 

ØL, ØL OG ØL

Mange rejser til Bruxelles med øl som tema, og af god grund. Belgien er indbegrebet af god øl, og man kan derfor sagtens basere en helt weekend i øllens tegn. Træd ind i bryggerihistorien i Bruxelles ældste familie bryggeri, Cantillon, eller slå dig ned på Moeder Lambic med deres nøje udvalgte og sjældne fadøl, med hele 42 tappehaner er der nok til at kunne smage lidt af hvert. Tag en tur på den døgnåbne Delirium Café, som er Guiness Rekordbog titel indehaver, som det sted med den største samling af øl og at få en oplevelse uden lige, selv for de mest garvede ølentusiaster.

DEN FORLÆNGEDE WEEKEND

Bruxelles byder på en fantastisk tur for alle aldre og interesser. Og en ting er sikkert, at alle kan få en skøn oplevelse i den belgiske hovedstad. Med et højt gastronomisk niveau og skøn shopping, indbyder byen til den perfekte weekendtur med mulighed for at skabe en masse nye minder. Kontakt os for at høre nærmere om en togrejse til Bruxelles, eller gå på opdagelse blandt vores andre storbyrejser med tog. Følg os på Facebook og Instagram for mere inspiration til din næste togrejse destination.

Køreplan

Køreplan

Priser

Priser

Pris er fra 1730 per person og inkluderer:

  • Togrejse Danmark – Bruxelles retur
  • Pladsbilletter på ICE tog
  • Afgift til Rejsegarantifonden
  • Alle skatter- og afgifter

Tilkøb:

  • Hotelovernatning
  • Guidede ture med dansktalende guider

Evt. Tillæg

  • Rejseforsikring
  • Sygdomsafbestillingsforsikring 6%

Udfyld kontaktformularen eller kontakt os på chatten for at modtage tilbud.

Antal personer: 1+ personer
Type: Storbyferie Tog, Togferie
Årstid: Hele året
Rejsemål: Belgien
Bestil denne ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*