Hjem » Rejser » Togrejse til Paris
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse til Paris

Fra 2.650 DKK retur pr. voksen - børn gratis
Om rejsen

Om rejsen

TOGREJSE TIL PARIS

Byernes by, kærlighedens by, kært barn har mange navne. En af de smukkeste byer i verden, Paris, er den ultimative storby ferie oplevelse med rig mulighed for at få bagagen fyldt med minder med hjem. Tag på en togrejse til Paris, når komfort og klima kommer i første række. En tur til Frankrig med togrejse fra Danmark, hvor oplevelsen starter så snart du står klar på perronen. Læn dig tilbage og nyd den natur og kultur der suser forbi dit vindue indtil du ankommer midt i centrum af byen.

HISTORISKE SEVÆRDIGHEDER I SÆRKLASSE

Eiffeltårnet, triumfbuen, Louvre, Notre Dame… overalt i Paris bugner det af historie og seværdigheder i særklasse, og der er derfor altid noget at lave og opleve i byernes by. Med hele 324 meters højde skyder Eiffeltårnet sig op i Paris’ bybillede, og er den mest kendte attraktion med flere end 7 millioner besøgende om året. Dets spektakulære struktur der stod færdig i 1889, er i dag indbegrebet af Paris og er et must-see. Tag en tur med elevatoren op og nyd den fantastiske udsigt udover Paris fra tårnet. Eller arranger en aften gåtur forbi når lyset er tændt på tårnet, det bliver ikke mere Parisisk.

Det er ikke kun Eiffeltårnet der er et besøg værd. Byen indbyder til mange spændende oplevelser, som en tur på det verdensberømte museum, Louvré, der huser selveste Mona Lisa af Leonardo da Vinci. Eller gå på opdagelse omkring den sagnomspundne Notré Dame kirke.

PARISER CHIC

Man kan ikke komme udenom at Paris er en verdensklasse by at shoppe i. Nogle af de største og mest kendte mærker i verden stammer her fra, som blandt andet Chanel og Hermés. Paris har alt hvad hjertet begærer indenfor modeverden. De helt dyre gader Avenue Montaigne og Rue Saint-Honoré, huser alle de dyre mærkevarer, med den ene flotte butik efter den anden, og det kan være en gå tur værd bare for at kigge på vinduer. I Operakvarteret finder man de kendte stormagasiner Galerie Lafayette og Printemps, der er en attraktion i sig selv.

ARRONDISSEMENTER

Paris er opdelt efter områder, kaldet arrondissement og der er i alt 20, som starter i midten og folder sig ud i en spiral. Hvert område har noget specielt at byde på, og mange guides vil beskrive hvor attraktionerne er ved at skrive deres arrondissement nummer.

Gå på opdagelse i de forskellige arrondissementer, og få Paris helt under huden.

MADEN I PARIS

Fransk gastronomie er noget helt for sig selv. Det verdenskendte køkken spænder fra lækre friske croissanter og baguettes, til de fineste michelin restauranter i verden. Det er tiden værd at undersøge restauranter hjemmefra, og oplev det bedste hvad det franske køkken har at byde på. Bistro, brasserier og cafeer ligger side om side overalt i Paris. Slå jer ned ved en af de mange udendørsserveringer, og  nyd et glas vin eller en café au lait imens Pariser livet strømmer forbi jer.

FORLÆNGET WEEKENDTUR

Byen over alle byer, er perfekt til en forlænget togrejse weekendtur. Ankom midt i hjertet af Paris, og uden bekymringer om overvægt på vejen hjem i bagagen er det den perfekte shoppetur. Følg os på Instagram @togrejsereuropa for mere inspiration om din næste togrejse, eller gå på opdagelse blandt vores andre togrejser til storbyer i Europa som blandt andet Rom eller denne rundrejse der kombinere Paris med den fantastiske Glacier Express togrejse i Schweiz.

 

 

Køreplan

Køreplan

Priser

Priser

Pris er fra 2650 per person og inkluderer:

  • Togrejse Danmark – Paris retur
  • Pladsbilletter på ICE tog
  • Afgift til Rejsegarantifonden
  • Alle skatter- og afgifter

Tilkøb:

  • Hotelovernatning
  • Guidede ture med dansktalende guider

Evt. Tillæg

  • Rejseforsikring
  • Sygdomsafbestillingsforsikring 6%

Udfyld kontaktformularen eller kontakt os på chatten for at modtage tilbud.

Type: Togferie, Storbyferie Tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Frankrig
Bestil denne ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*