Hjem » Rejser » Wellnessophold Danmark Kellers Park
Denne rejse har ingen anmeldelser

Wellnessophold Danmark

Fra 1.190 DKK Inkl. tog, pladsbilletter og 1 overnatning på hotel inkl. morgenmad og SPA adgang
Om rejsen

Om rejsen

Wellnessophold Danmark

Danmark har mange fantastisk gode Wellnesshoteller. Den danske wellness bølge tog fat i starten af dette årtusinde og siden hen, er utallige Wellness hoteller skudt op rundt omkring i landet.

Wellness er ren velvære

Wellness giver tid til fordybelse og mange gode stunder. Vi lever i dag en stresset hverdag, hvor vi er på fra morgen til aften. De konstante forstyrrelser af små bip eller notifikationer, fra vores mobiltelefoner, gør at  vores kroppe hele tiden lever i alarmberedskab. Selv i weekenderne tikker der E-mails ind på vores efterhånden utallige devices. Et wellnessophold kan være en god abstraktion fra denne livsstil. Parker telefonen hjemme eller dybt nede i jeres taske og nye stilheden, nærheden og samværet på et wellnessophold i Danmark.

De fleste wellnesscentre i Danmark har i dag mange forskellige saunaer, jacuzzier, swimmingpools og man kan tilkøbe mange forskellige behandlinger.

Comwell Kellers Park

Comwell Kellers park er i denne henseende “best of the best”. Den smukke beliggenhed tæt ved Vejle Fjord gør hotellets beliggenhed unik for Danmark. Fra Vejle banegård, tager det knap 20 minutter at nå hotellet med bus eller man kan tage en taxa. Kellers Park ligger i den lille landsby Brejning, om givet af grønne arealer, skove og der er derfor gode muligheder for vandreture, ligesom at der er en fantastisk mulighed for at spille Golf på Comwell Kellers Park golfbanen.

Nærmeste by Vejle

Vejle er trekantsområdets største by – den unikke beliggenhed ved Vejle Fjord og med bøgeskoven som smukt sceneri, har gjort den populær hos mange rejsende. Byen summer af liv og der er mange muligheder for ren råhygge i de små gågader i centrum, ligesom at man kan tage på shopping i storcentret Bryggen i forlængelse af gågaderne. Vejle har også mange gode restauranter, cafeer og byder på ren hyggestemning. Man kan også tage en tur op i Nørremarken, hvor man bla. finder Vejle stadion, som i mange år, har været en af Danmarks mest kendte fodboldbastioner, som bare summer af historie.

Vi sælger også Wellnesshophold til Comwell Borupgaard – læs mere ved at klikke her

Læs mere om Vejle ved at klikke her 

Kort

Kort

Hoteller

Hoteller

Comwell Kellers Park *****

H.O. Wildenskovsvej 28, 7080 Brejning
Comwell Kellers park, er et af Danmarks absolut smukkeste og bedste hoteller. Hotellet vandt titlen som "bedste hotel i Jylland" ved Danish Travel Award 2019. Den 5-stjernede perle ligger lige ned til Vejle Fjord og der er masser af mulighed fo...
Rejs Grønt

Rejs Grønt

Lad bilen stå – rejs grønt og billigt med tog

Tog er en af de mest bæredygtige og grønne rejseformer. 7% af Europas befolkning rejser i dag med tog – imens at tog kun udgør 0,7% af EUs samlede udvinding af drivhusgasser. Toget er derfor en af de mest klimavenlige måder, at rejse på.

Toget har mange fordele. Man kan læne sig afslappet tilbage, imens man rejser fra centrum til centrum.

Ingen grund stress med at køre rundt i massiv bytrafik, blive frustreret over håbløse GPSer, når man kan sidde i toget og blive kørt stort set direkte til døren, alt imens man kan nyde et kortspil, et glas vin eller en snack.

Derfor siger vi: “lad bilen stå – rejs grønt og billigt med tog”.

Hotelvalg betyder også meget for en grøn rejse: Vi samarbejder derfor med Danmarks mest bæredygtige hotelkæde

Comwell er Danmarks mest bæredygtige hotelkæde. De drager omsorg for mennesker og miljø og arbejder ihærdigt for at være Danmarks mest bæredygtige hotelkæde. Comwell vandt i både 2019 0g 2020 prisen, hos “Sustaniable brand index award” for at være Danmarks mest bæredygtige hotelkæde. Alt fra udvægelse af økologiske lokalt producerede råvarer i deres restauranter og dyrevelfærd er en del af det daglige arbejde hos Comwell. Alle Comwell hoteller har det økologiske spisemærke i bronze, de har Refood mærket, der er tænkt minimalt resourcespild, i alle hotellerne , såvel som deres Spa-afdelingers arbejdsprocesser. På værelserne bruges dnaturlig og økologisk hudpleje produkter. De har gennem de sidste 6 år reduceret deres energiforbrug med 20% og har en målsætning om at reducere med 2% årligt. Læs meget mere om Comwells miljøpolitik her https://comwell.com/om-comwell/care

Det har derfor været helt naturligt for os at vælge Comwell, som den helt rigtige samarbejdspartner, til vores grønne togprogram i Danmark.

Priser

Priser

Priser inkl. togrejse retur1 nat
Inkl. morgenmad
Ekstra nat
Inkl. morgenmad
Voksen1390+990
Senior 65+ år1290+990
Ung 16-25 år1190+990
Barn 12-15 år1290+990
Barn 3-11 år250+250
Barn 0-2 år00
Fradrag tog fra Jylland-100
Tillæg 1. klasse+180
Cykelbillet+30
Pladsbilletter 30 kr.Inkl.
Enkeltværelsestillæg pr. nat+225
Halvpension voksen+350
Halvpension Barn 3-11+175
Tillæg SPA ROOM+200
Tillæg Udsigtsværelse+400
Tillæg Junior suite+600
Tillæg ORANGE FRI+200
Tillæg STANDARD+600

Priserne er baseret på DSB Orange og der er begrænsede værelser på hotellerne til de oplyste priser. Priserne kan derfor variere alt efter afrejsedato. Få endelig pris ved at kontakte os. Med forbehold for udslgte pladser på bestillingstidspunktet.

Alle priser er baseret på mindst 2 betalende voksne pr. værelse og er fra priser pr. person og inkluderer:

– Togrejse København – Vejle – København på DSB Orange (tillæg for Orange fri og standard)
– 1 overnatning på Comwell Kellers Park **** inkl. morgenmad
– Entre til SPA afdelingen
– Pladsbilletter
– Rejsegarantifonds dækning
– Pakkerejselov dækning
– Ingen rejse = alle pengene retur

Mulige tilkøb:

– 1. klasse +180
– Enkeltværelsestillæg pr. nat +225
– Tog fra Jylland -100 kr.(fratrækkes pakkeprisen)
– Cykelbillet +30
– Halvpension voksen +350 kr., barn 3-11 år +175 kr.
– Sygdomsafbestillingsforsikring 6%
– Europæiske Rejseforsikring
– SPA ROOM +200 kr.
– Udsigtsværelse +400 kr.
– Junior suite +600 kr.
– Ekstra nætter

Antal personer: 1+ personer
Type: Wellnessophold, Togferie
Årstid: Hele året
Rejsemål: Danmark
Bestil denne ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*