Hjem » Rejser » Weekendophold Danmark Borupgård
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Weekendophold Danmark Borupgård

Fra 1.490 DKK Inkl. tog, pladsbilletter og 1 overnatning på hotel inkl. morgenmad og SPA adgang
Om rejsen

Om rejsen

Borupgaard – weekendophold Danmark i Særklasse

Comwell Borupgaard er beliggende i et attraktivt, smukt og spændende område af Danmark. Området indbyder til ro, afslapning, oplevelser og sightseeing.

Der er mange spændende udflugtsmål, når man er på weekendophold på Borupgaard.

Snekkersten station – jeres port til regionen

Fra hotellet er der knap 700 meter til Snekkersten station, hvorfra man let kan komme til mange af Sjællands seværdigheder.

Helsingør

5 minutters togtug fra Snekkersten finder man Helsingør station. Den berømte havneby, hvor man kan sejle til Helsingborg.

Helsingør er en kendt gammel købstad, hvor man finder mange spændende butikker, cafeer, restauranter og seværdigheder. Helsingør huser også Kronborg – det historiske slot, mange af os har hørt om, men aldrig besøgt. Kronborg er et fantastisk syn, man kan bruge timer på at spadsere rundt om slottet og nyde naturen og havets brusen og se de gamle kanoner rette direkte over Øresund mod Sverige. Kronborg er i verden kendt som ”Hamlets slot”. Snyd ikke jer selv for at komme ind på selve slottet og oplev de store festsale, udstillingerne, Holger Danske statuen i kælderen og lidt om Hamlet. I Helsingør finder man også Danmarks tekniske museum og museet for søfart.

Nede ved havnefronten finder man den lille ”Han havfrue” eller besøg Sct. Mariæ kirken og karmeliterklosteret. Der er mange ting at opleve i Helsingør.

Helsingborg

Bare 30 minutters sejlads fra Helsingør finder man den svenske købstad Helsingborg. Helsingborg er Skånes næststørste handelsby. Oplev Dunkers kulturhus, som er tegnet af danske Kim Utzon, eller det smukke rådhus i byen. Få hundrede meter fra havnefronten finder man Helsingborgs rige shoppingliv – Helsingborg har over 500 butikker og 160 restauranter. Besøg Tropikariet med 1500 m2 krybdyr, hajer og krokodiller.

København – en god oplevelse på weekendophold Danmark

Den danske hovedstad kræver ingen nærmeres præsentation. Oplev bakken, tivoli, Strøget, Rundetårn, Amalienborg, den lille havfrue og spis en god frokost på Nyhavn. København kan nås på knap en time med tog fra Snekkersten station.

Fredensborg slot og andre seværdigheder

Fra Snekkersten station er der knap 30 minutters togtur til Fredensborg slot. Det kongelige slot er med dertilhørende have og mange udstillinger værd at bruge tid på og besøge til en halvdags udflugt, inden man skal tilbage til Borupgaard og blive forkælet.

Andre seværdigheder fra Snekkersten station er eksempelvis Karen Blixen museet(knap 40 minutter med tog).

Læs mere om Kronborg og andre slotte ved at klikke her 

Læs mere om ferie i Danmark her 

Kontakt os for et godt tilbud på weekendophold Danmark.

Kort

Kort

Hoteller

Hoteller

Comwell Borupgård ****

Nørrevej 80, 3070 Snekkersten
Comwell Borupgård er en sand naturmæssig perle. Beliggende i smuk natur, tæt ved Nivå bugten og blot 500 meters gang fra Snekkersten st. Der er fra Snekkersten station knap 40 minutter med tog til København H og blot 4 minutter til den hyggelige h...
Rejs grønt

Rejs grønt

Lad bilen stå – rejs grønt og billigt med tog

Tog er en af de mest bæredygtige og grønne rejseformer. 7% af Europas befolkning rejser i dag med tog – imens at tog kun udgør 0,7% af EUs samlede udvinding af drivhusgasser. Toget er derfor en af de mest klimavenlige måder, at rejse på.

Toget har mange fordele. Man kan læne sig afslappet tilbage, imens man rejser fra centrum til centrum.

Ingen grund stress med at køre rundt i massiv bytrafik, blive frustreret over håbløse GPSer, når man kan sidde i toget og blive kørt stort set direkte til døren, alt imens man kan nyde et kortspil, et glas vin eller en snack.

Derfor siger vi: “lad bilen stå – rejs grønt og billigt med tog”.

Hotelvalg betyder også meget for en grøn rejse: Vi samarbejder derfor med Danmarks mest bæredygtige hotelkæde

Comwell er Danmarks mest bæredygtige hotelkæde. De drager omsorg for mennesker og miljø og arbejder ihærdigt for at være Danmarks mest bæredygtige hotelkæde. Comwell vandt i både 2019 0g 2020 prisen, hos “Sustaniable brand index award” for at være Danmarks mest bæredygtige hotelkæde. Alt fra udvægelse af økologiske lokalt producerede råvarer i deres restauranter og dyrevelfærd er en del af det daglige arbejde hos Comwell. Alle Comwell hoteller har det økologiske spisemærke i bronze, de har Refood mærket, der er tænkt minimalt resourcespild, i alle hotellerne , såvel som deres Spa-afdelingers arbejdsprocesser. På værelserne bruges dnaturlig og økologisk hudpleje produkter. De har gennem de sidste 6 år reduceret deres energiforbrug med 20% og har en målsætning om at reducere med 2% årligt. Læs meget mere om Comwells miljøpolitik her https://comwell.com/om-comwell/care

Det har derfor været helt naturligt for os at vælge Comwell, som den helt rigtige samarbejdspartner, til vores grønne togprogram i Danmark.

Priser

Priser

Priser inkl. togrejse retur1 nat
Inkl. morgenmad
Ekstra nat
Inkl. morgenmad
Voksen1390+790
Senior 65+ år110+790
Ung 16-25 år1290+790
Barn 12-15 år1190+790
Barn 3-11 år150+150
Barn 0-2 år00
Tillæg tog fra Jylland+200
Tillæg 1. klasse+180
Cykelbillet+30
Pladsbilletter 30 kr.Inkl.
Enkeltværelsestillæg pr. nat+225
Halvpension voksen+200
Halvpension Barn 3-11+100
Suite pr. nat+800
Tillæg Orange FRI+200
Tillæg Standard+300

Priserne er baseret på DSB Orange og der er begrænsede værelser på hotellerne til de oplyste priser. Priserne kan derfor variere alt efter afrejsedato. Få endelig pris ved at kontakte os. Med forbehold for udslgte pladser på bestillingstidspunktet.

Alle priser er fra priser pr. person og inkluderer:

– Togrejse Odense – Snekkersten – Odense på DSB Orange (tillæg for Orange fri og standard)
– 1 overnatning på Comwell Borupgaard **** inkl. morgenmad
– SPA adgang
– Pladsbilletter
– Rejsegarantifonds dækning
– Pakkerejselov dækning
– Ingen rejse = alle pengene retur

Mulige tilkøb:

– 1. klasse +180
– Enkeltværelsestillæg pr. nat +225
– Tog fra Jylland +200
– Cykelbillet +30
– Halvpension voksen +200 kr., barn 3-11 år +100 kr.
– Sygdomsafbestillingsforsikring 6%
– Europæiske Rejseforsikring
– Suite +800 kr.
– Ekstra nætter

Antal personer: 1+ personer
Type: Weekendophold, Wellnessophold, Togferie
Årstid: Hele året
Rejsemål: Danmark
Bestil denne ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*