Hjem » Rejser » Togrejse til Zürich
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse til Zürich

Fra 1.930 DKK retur pr. voksen - børn gratis
Om rejsen

Om rejsen

TOGREJSE TIL ZÜRICH

Oplev Schweiz med en togrejse til Zürich, hvor historiske seværdigheder og eksklusiv shopping  på højt niveau venter. Tag på en tur til Alpelandet Schweiz med togrejse fra Danmark, hvor oplevelsen starter så snart du står klar på perronen. Læn dig tilbage og nyd den natur og kultur der suser forbi dit vindue. 

EN SAND PERLE

Den største by i Schweiz er en sand perle. Den smukke Limmat flod som løber igennem byen og ud i Zurich sø som indbyder til en sejltur rundt i det klare vand. Kendt som en af verdens største finansielle byer, og som europas dyreste by at bo i, men har så meget andet at byde på. Spadser fra hovedbanen gennem den kendte shoppinggade, Bahnhofstrasse med nogle af verdens mest eksklusive butikker. Og gå derefter på opdagelse gennem den historiske gamle bydel, med små snoede, brostensbelagte gade, alt imens man nyder de mange fortovscafeer og restauranter byen har at byde på.

 

HISTORISKE SEVÆRDIGHEDER I SÆRKLASSE

Besøg nogle af de historiske seværdigheder som byen har at byde på, såsom Fraumünster katedralen med sine berømte malede mosaik vinduer af kunstneren Marc Chagall, rådhuset som betragtes som en af de vigtigste kulturelle og arkitektoniske bygninger med dens specielle barokke konstruktion og udsmykning indeni. Samt den kendte Grossmünster katedral, som med dens to tårne er blevet kendetegnet for Zürich by.

 

SCHWEIZ ER KENDTE FOR DERES FLOTTE RENE SØER

At man kan bade i de Schweiziske søer er ingen hemmelighed, og Zürich sø er ikke en undtagelse, langs søens bred finder man flere pakker og friluftsbade hvor man om sommeren både kan bade i søen samt i de tilhørende pools. Nyd en solskinsdag i græsset, med en picnic og udsigt over Zürich sø.

 

PANORAMA UDSIGT UDOVER ZÜRICH

Tag toget 20 minutter fra Zürich centrum og du befinder dig på Uetliberg bjerget, hvor du vil opleve en spektakulær panoramaudsigt over Zürich by samt søen, og på klare dage sneklædte alpetoppe.

 

PERFEKT STOP INDEN DIN VIDERE RUNDREJSE

En togrejse til Zürich, byder på meget andet end bare en storby, der er rig mulighed for at tage dags ekskursioner rundt i landet for at opleve den fantastiske schweiziske natur. Kombiner Zürich i et par dage med en rundrejse i Schweiz eller i forbindelse med den fantastiske togtur Glacier Express. Kontakt os for mere information om hvorfor netop Zürich skal være din næste rejse destination med en togrejse gennem Europa. Følg os på vores Facebook eller Instagram for mere inspiration til din næste togrejse rundt i Europa.

Køreplan

Køreplan

Priser

Priser

Pris er fra 1930 per person og inkluderer:

  • Togrejse Danmark – Zürich retur
  • Pladsbilletter på ICE tog
  • Afgift til Rejsegarantifonden
  • Alle skatter- og afgifter

Tilkøb:

  • Hotelovernatning
  • Guidede ture med dansktalende guider

Evt. Tillæg

  • Rejseforsikring
  • Sygdomsafbestillingsforsikring 6%

Udfyld kontaktformularen eller kontakt os på chatten for at modtage tilbud.

Antal personer: 1+ personer
Type: Togferie, Storbyferie Tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Schweiz
Bestil denne ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*