Hjem » Rejser » Togrejse til Verona
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse til Verona

Få et rejsetilbud uforpligtende
Om rejsen

Om rejsen

TOGREJSE TIL VERONA

Med en togrejse til Verona starter turen allerede når man læner sig tilbage i sædet, med fokus på komfort og klima. Oplev den smukke europæiske natur suse forbi på vej mod din næste togrejse destination, Verona. Verdenskendt for at være kulisse til Shakespeares tragedie Romeo og Julie, og som betegnes som en af Italiens mest romantiske byer, emmer Verona af historiske bygninger, paladser og seværdigheder fra romerriget og frem.

 

ALLE SEVÆRDIGHEDER MIDT I BYENS HJERTE

Oplev den specielle stemning i Verona, og gå på opdagelse i de små gader, hvor det er nemt at komme rundt til fods. Hvor end man går hen er der nye opdagelser i vente, fra historiske seværdigheder til skønne restauranter med lokale råvarer. Man finder alt hvad hjertet begærer af oplevelser midt i byens hjerte. Slå dig ned på Piazza Bra med skønne fortovscaféer og nyd et glas af den berømte, lokale Amarone vin og nyd udsigten til Arena di Verona, byens største serværdighed.

LEV DIG IND I HISTORIEN MED ARENA DI VERONA

Gå i romerigets fodspor og oplev det enorme marmor-amfiteater, som er det bedst bevarede i hele verden, og hvor der hver sommer opsættes den ene opera efter den anden, og er en helt speciel oplevelse. Der er rift om billetterne til denne enestående oplevelse, og man skal derfor være ude i god tid for at få nogle af de 22.000 billetter som der der plads til i amfiteatret.

SHOPPING OG LOKALE MARKEDER

Verona ligger huse til verdens ældste gågade Via Giuseppe Mazzini, med de bedste butikker inden for Italiensk mode beliggende i gamle renæssancepaladser. Og er gaden hvor hele byen mødes tidligt aften for at blive set.

DE SMUKKE PIAZZA’ER

I Verona er meget af historien levende gennem bygningerne og pladserne – Piazza’erne som den dag i dag er nogen af Veronas bedste seværdigheder. Oplev Piazza delle Erbe, med det lokale grønt- og blomstermarked, eller den smukke Piazza dei Signori, hvor bygninger fra Shakespeares tid præger udsynet henover pladsen.

 

ÅH ROMEO ÅH ROMEO…

Man kan ikke komme udenom historien om Romeo og Julie når man besøger Verona. Træd ind i historien, og oplev balkonen hvor de unge elskende bekræftede deres kærlighed til hinanden. Verona har formået at skabe de perfekte rammer i byen, så man kan opleve den fiktive historie om Romeo og Julie. Og mærke den tragiske kærlighed helt tæt på ved Julies falske grav, der er opstillet i det kapel hvor Romeo og Julie blev hemmeligt gift.

 

SKØN STORBYFERIE ELLER STOP PÅ ENS VIDERE RUNDREJSE

Verona er en oplagt by for en storbyferie eller som udgangspunkt til et væld af oplevelser i området omkring. Oplev Verona som en del af en videre rundrejse i Italien, hvor man besøger nogle af de smukkeste italienske perler, mulighederne med en togferie er uendelige og kan skræddersyes efter behov. Kontakt os for mere information om din næste togrejse, eller gå på opdagelse blandt vores andre skønne italienske togferie destinationer. Følg os på Facebook eller Instagram for mere inspiration til din næste togrejse.

Antal personer: 1+ personer
Type: Togferie, Storbyferie Tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Italien
Bestil denne ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*