Hjem » Rejser » Togrejse til Stuttgart
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse til Stuttgart

Fra 2.290 DKK per person
Om rejsen

Om rejsen

TOGREJSE TIL STUTTGART

Med en togrejse til Stuttgart ankommer man til en af Tysklands mest tiltrækkende byer for turister, og ikke kun fordi at byen er hjem til to kæmpe bilmærker, Mercedes-Benz og Porsche. Her finder man exceptionelle museer, en af europas top zoologiske haver, overdådige paladser, samt et af Tysklands største julemarkeder, som alle gør at byen tiltrækker besøgende fra hele verden året rundt. Tag toget når komfort og klima kommer i første række, hvor oplevelsen allerede starter når du stiger ombord på toget.

 

OVERDÅDIGE BAROKSLOTTE & SKØN SHOPPING

Byens knudepunkt er Scholssplatz, den store plads og have som er et populært mødested om sommeren. På den ene side domineres pladsen er Neues Schloss – Det Nye Slot bygget i barokstil fra 1807, tidligere hjem til konger, nu brugt af områdets regering. På den modsatte side finder man den 1200 meter lange shopping gågade Köningsstrasse, en af Tysklands længste og bedste shoppinggader med alt hvad hjertet begærer. Gaden ender i Stuttgarts enorme hovedbanegård

Nord for Stuttgart finder man Ludwigsburg, med det fantastisk Ludwigsberg Slot, som er et overdådigt barokslot dekoreret med marmor, ekstravagante lysekroner og håndmalede freskomalerier. For de historie og kultur interesserede er dette slot et must når togrejsen går til Stuttgart. Stuttgart og omegn ligger huse til en masse fantastiske slotte og fascinerende gamle middelalderbyer, og det er svært at nå det hele på et besøg, og området er derfor et mekka for fantastiske historiske oplevelser.

 

MERCEDES-BENZ & PORSCHE MUSEET

Man behøver ikke at være bilentusiast for at finde et besøg på Mercedes-Benz museet interessant. Med en udstilling på fokuseret på 160 forskellige biler, med alt fra nogle af de første biler der er blevet bygget til fremtidens superbiler og alt der imellem. Tag på en tidsrejse gennem mere end 130 år af mærkets historie, med oplevelser for alle aldre.

Når man først har set et bilmuseum så man set det hele. Men der tager man fejl, for Porsches museum indbyder til en sjov oplevelse for hele familien. Selv udefra er museet et syn med dets arkitekttegnede bygning som er en hyldest til brandet og dets design. Udover at mans elvfølgelig kan opleve nogle af Porsches mest fantastiske modeller gennem tiden, lægger de vægt på flere interaktive oplevelser, som deres Porsche in the Mix lyd installation, hvor man kan lave sit eget musik track ud fra lydene af motorer, horn, bremser. Få din helt egen Porsche Mix tilsendt på mail som et sjovt minde fra museet.

 

WILHELMINA ZOO & BOTANISK HAVE

En af Tysklands største zoologiske haver, var oprindeligt lavet som en privat royal have for kongen, og i dag står parken som et imponerende eksemplár på hvordan man har integreret dyrene med de fantastiske historiske bygninger, og genbrugt til dyrenes fordel. Den zoologiske have er en af de mest populære seværdigheder for børnefamilien, men er interessant for alle aldre.

 

FERNSEHTURMs FANTASTISKE UDSIGT

Det første tv-tårn i verden, er i sig selv en seværdighed. Men det bliver for alvor interessant når man tager turen op i det 217 meter høje tårn, til den etablerede udsigtsplatform og restaurant hvor man kan opleve Stuttgart og området i alt sin herlighed.

 

WEIHNACHTSMARKT

Tyskland er verdenskendt for deres julemarkeder, og en af de største og bedste er i Stuttgart. Byen forvandles med eventyrlig julemagi hvert år, og tiltrækker folk fra verden over. Gå på opdagelse blandt de 280 pyntede stande, fyldt med håndlavede gaver, juledekorationer og lækre kulinariske specialiteter.

Den ene halvdel af Slotspladsen Schlossplatz, forvandles til et julemarked dedikeret til børn. Lav din egen julegave og julesmåkager i boder kun for børn, tag en tur med et miniature tog gennem en miniature by, prøv de skønne jule forlystelser og slut af med et par runder på skøjtebanen.

Julemarkederne åbner slut november og løber indtil den 23 december, og gør Stuttgart til en eventyrlig by at besøge om vinteren.

 

STORBY MED ET STREJF AF TYROL

Den sydtyske storby, byder på en rigtig tyroler stemning. og området omkring byen kendt blandt andet som Tysklands største vinområde har mange lokale specialiteter der kan nydes og smages på med en togrejse til Stuttgart.

Der er en skøn oplevelse i vente med et solrigt og godt klima, og passer perfekt til en forlænget weekend med eller uden børn. Byen er nem at ankomme til, med hovedbanen lige i centrum af byen, og i gåafstand fra alle de største attraktioner. Tag toget fra Danmark, direkte fra København eller Århus til Hamborg og skift til det direkte ICE tog til Stuttgart. En togrejse er en skøn oplevelse for hele familien, og med plads til alle. Kontakt os for mere information omkring din togrejse til Stuttgart, eller gå på opdagelse blandt vores andre storby togrejser. Følg os på Facebook og Instagram for mere inspiration til din næste togrejse destination.

 

 

 

Program

Rejseprogram

Dag 1:

Ankomst til destinationen og check in på hotel.

Dag 1-4/8:

3 eller 7 overnatninger på valgt hotel inkl. morgenmad

Dag 8:

Hjemrejse og check ud fra hotel kl. 10.00.

Kort

Kort

Hoteller

Hoteller

Park Inn by Radisson ****

48.764516, 9.170408
Dette luksus hotel er beliggende i det centrale Stuttgart og byder på mange muligheder for let at opleve den smukke by.
Byerne

Om byerne

Stuttgart

Stuttgart er hovedstaden i delstaten Baden-Württemberg. Det er en fantastisk mulighed for en kort ferie, med mange gode oplevelser. Byens hyggelige centrum oser af stemning.

Stuttgart har mange muligheder for oplevelser i det fri, men der er også mange indendørs attraktioner i byen. Besøg Porsche eller Mercedes-Benz Museumer.

Mad og drikkevarer spiller en stor rolle i Stuttgart, og Tysklands største vinproducerende region omgiver byen.

Stuttgart har et effektivt net af offentlige transportmidler, og du kan nemt komme rundt i byen. Stadtbahn er det bedste valg, hvis du ikke skal så langt, og toget standser de fleste steder, som turisterne gerne vil besøge. Mange af de større attraktioner ligger kun en kort gåtur fra Schlossplatz, f.eks. baroktidens Neues Schloss (det nye slot), Altes Schloss (det gamle slot) og shoppeområdet på Königstrasse.

Køreplan

Køreplan

Priser

Priser

Alle priser er fra priser pr. person – husk at alle byer og rejser kan sammensættes i en rundrejse

v/3 overnatninger inkl. morgenmad
Park Inn by Radisson **** 1490 kr.

v/7 overnatninger inkl. morgenmad
Park Inn By Radisson **** 3290 kr.

Børnerabat 0-11 år ca. 30% – kontakt os for konkret tilbud.

Tillæg togrejse inkl. pladsbilletter – skift i Hamborg. Afrejse fra alle stationer i Danmark. (få altid konkret tilbud)

+2000 kr. pr. voksen
+1500 kr. pr. ung 12-26 år
+100 kr. pr. barn 0-11 år

Antal personer: 1+ personer
Type: Storbyferie Tog, Togferie
Årstid: Hele året
Rejsemål: Tyskland
Bestil denne ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*