Hjem » Rejser » Togrejse til Strasbourg
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse til Strasbourg

Fra 2.220 DKK retur pr. voksen - børn gratis
Om rejsen

Om rejsen

TOGREJSE TIL STRASBOURG

Tag på en togrejse til Strasbourg, når komfort, klima og minder for livet kommer i første række. Den charmerende franske by, med den tyske accent, Strasbourg beliggende i den berømte Alsace region i Frankrig. Strasbourg skiller sig ud blandt Frankrigs andre store byer for dens smukke gamle midtby, det er som at træde ind i et gammelt eventyr med charmerende middelalderhuse og smukke kanaler. Byen der ligger langs floden Rhinen, gemmer på mange oplevelser både historiske, kulturelle og gastronomiske.

 

DEN STØRSTE ATTRAKTION – NOTRE-DAME DE STRASBOURG

Den smukke katedral midt i centrum og byens vartegn, Notre Dame de Strasbourg, er den højeste middelalderbygning i Europa med sit 142 meter høje spir. Opdag det store astronomiske ur inde i kirken der hver dag kl.12:30 udfører et lille show, eller tag turen op af de 329 trin af vindeltrappen der fører op til tårnets udsigtsplatform i 66 meters højde og nyd den fantastiske udsigt ud over Strasbourg og naturen i Alsace området.

 

GRANDE ÎLE & LA PETIT FRANCE

Den gamle bydel, Grande Île, er en attraktion i sig selv, og er optaget på UNESCOs verdensarvliste, da den er yderst velbevaret. Her finder man fascinerende bygninger og områder fra middelalderen og renæssancen. Det er nemt at opleve den gamle by og dens områder til fods, gå en tur rundt i det romantiske område La Petit France, med dets flotte bindingsværkshuse langs små kanaler. Hvor i sær Maison de Tanneurs fra 1572 står som et pragteksempel i denne maleriske bydel.

 

DET EUROPÆISKE KVARTER

Strasbourg er Europas 2 hovedstad, og lægger by til Europa Parlamentet, Europarådet, og Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol. For de politiske interesserede, vil et besøg på The Parlimentarium Simone Veil være interessant. Med sin interactive oplevelse vises der hvordan Europa Parlamentet fungere og hvordan det påvirker beboerne rundt omkring i Europa.

 

JULENS HOVEDSTAD

Strasbourg har kan pryde sig med indtil flere titler, og er berømt for mange ting. Blandt andet også som julens hovedstad; hvert år ligger byen huse til det mest kendte julemarked i Frankrig, Christkindelsmärik. Med over 300 udendørs stande, strækker det sig over hele byens centrum, og stammer helt tilbage til 1570, hvilket gør det til en af Europas ældste julemarkeder. Gå på opdagelse blandt de mange stande, oplev pynten og nyd et glas vin chaud (gløgg), gerne lavet på en af de mange berømte hvidvine fra området, i mens man indtager den helt specielle eventyrs stemning der hersker under julemarkedet. Christkindelsmärik, der starter omkring den 26 November og løber til den 26 december, er en af de helt store tilløbsstykke for turister verden over, så man skal være forberedt på at man ikke er den eneste blandt de mange stande. Julemarkederne gør Strasbourg og resten af Alsace et besøg værd i julemåneden.

 

DEN LILLE STORBY – SHOPPING, KUNST & RIESLING

Strasbourg er lille nok til at man bekvemt kan gå rundt til fods, men stor nok til at den har gode shopping muligheder. Her finder du en masse skønne butikker og stormagasiner, med alt inden for mode samt specialiteter fra Alsace området. For de kunstinteresserede, finder man mange spændende museer i byen som Palais Rohan, som er hjemsted for hele tre af byens museer. Palais Rohan, beliggende ved siden af katedralen, er en af byens smukkeste bygninger, designet efter de store palæer i Paris, er dette slot et barok mesterværk og bestemt et besøg værd.

På en varm sommerdag  byder byen på Parc de l’Orangerie, med skønne græsplæner, en lille zoologisk have samt robåde til leje i den lille sø. Pak en picnic kurv, med nogle af de lækre specialiteter fra Alsace, slå jer ned i denne idylliske park og nyd et glas køligt riesling fra området. Der er nemlig rig mulighed for at købe Alsace områdets udsøgte vine fra en af de mange vinbutikker i byen. Gastronomi i Alsace er ekseptionelt, fra deres specialiteter som Tarte Flambée og Kugelhopf, samt en blanding af tysk og fransk madkultur, finder man i området mange fantastiske restauranter og brasserier.

EVENTYRLIG FORLÆNGET WEEKEND

Den franske, lille storby, der er fyldt med charme og eventyrlige oplevelser både sommer og vinter, er perfekt til en togrejse. Tag på togrejse til Strasbourg i en forlænget weekend eller i kombination med en rundrejse i Frankrig, hele året rundt, hvor eventyret allerede starter når man læner sig tilbage i tog sædet og ser landskabet glide forbi. Følg os på Instagram @togrejsereuropa for mere inspiration til din næste togrejse.

Køreplan

Køreplan

Priser

Priser

Pris er fra 2220 per person og inkluderer:

  • Togrejse Danmark – Strasbourg retur
  • Pladsbilletter på ICE tog
  • Afgift til Rejsegarantifonden
  • Alle skatter- og afgifter

Tilkøb:

  • Hotelovernatning
  • Guidede ture med dansktalende guider

Evt. Tillæg

  • Rejseforsikring
  • Sygdomsafbestillingsforsikring 6%

Udfyld kontaktformularen eller kontakt os på chatten for at modtage tilbud.

Antal personer: 1+ personer
Type: Togferie, Storbyferie Tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Frankrig
Bestil denne ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*