Hjem » Rejser » Togrejse til Rom
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse til Rom

Få et rejsetilbud uforpligtende
Om rejsen

Om rejsen

TOGREJSE TIL ROM

ALLE VEJE FØRER TIL… 

Rom, også togrejser. Tag på en enestående togrejse til Rom, den evige by og Italienske hovedstad. At ankomme til Rom med tog er som at træde ind i en tidskapsel blandet med det moderne storbyliv. Med sin unikke stemning, finder du i Rom historie overalt hvor du bevæger dig. Og det er ikke et under at byen er en af Europas mest besøgte.

 

LEV DIG IND I HISTORIEN

At slentre rundt i Roms gader er som at være taget på en tidsrejse til det gamle Rom. Overalt møder man historiske ruiner, bygninger, statuer, springvand og meget mere, og det er nemt at leve sig ind i historien med den stemning der hersker i byen.

Gå på opdagelse i Colosseums spektakulære konstruktion, og forestil dig antikkens gladiatorer der kæmpede side om side med vilde dyr, til folkets store begejstring. Og forsæt derefter igennem Forum Romanum, der igennem 1000år var centrum for det religiøse, juridiske, kommercielle og sociale liv i Romeriget.

 

NOGLE AF VERDENS STØRSTE SEVÆRDIGHEDER

Der er uendeligt mange ting at se og opdage i Rom. Hvor en af de største seværdigheder er Vatikanet og Peterskirken, hvor Paven har til huse og er centralt for den katolske tro. Kirken der er designet af nogle af de største renæssance kunstere, blandt andet Michelangelo og Bernini, betragtes som en af de største, hvis ikke den største i verden. Besøg kirken hvor paverne begraves, og gå på opdagelse indenfor med dens mange ekstravagante udsmykninger.

En af de bedst bevarede bygninger fra Romerriget, er Pantheon, og står i dag som et symbol på Antikkens Rom. Et tempel for hedenske guder, der selv den dag i dag bruges, både til gudstjenester og som gravsted. Brug små 20 minutter på at beundre dette pragteksemplar af en kirke, med den specielle konstruktion og åbning midt i kuplen, og nyd derefter en af de mange Piazza’er (pladser) i nærområdet og deres mange restauranter og cafeér.

 

MØNTKAST I TREVÍ FONTÆNEN OG EN TUR PÅ DEN SPANSKE TRAPPE

Når vi taler om Rom, kan man ikke komme udenom at det er et must at opleve Treví Fontænen samt Den Spanske Trappe. Trappen, som er et populært mødested i Rom ved Piazza De Spagna, forbinder pladsen med den franske kirke Trinitá dei Monti, og er den bredeste i Europa.

Det mest berømte springvand i Rom, og det største barok springvand, bliver af mange hyldet som det smukkeste i verden. Det er næsten umuligt at komme på et tidspunkt uden at det vrimler med turister der alle skal have det perfekte billede eller kaste en mønt i springvandet. Det siges, at hvis man kaster en mønt i fontænen, er man sikker på at vende tilbage til Rom. Og det skal gøres efter et helt specielt ritual: stå med ryggen til og kast dernæst mønten over venstre skulder med højre hånd.

 

CACIO E PEPE & SHOPPING I SÆRKLASSE

Som alle andre storbyer byder Rom også på en masse fantastiske spisesteder, alt fra små Osteria’er til gourmetrestauranter er at finde i byen. Prøv den klassiske, romerske ret, som menes at stamme tilbage fra før Colosseum, Cacio e Pepe. Med sine simple ingredienser, spaghetti, pecorino ost, peber og kogende vand, er den smagen på Rom.

Rom byder selvfølgelig også p alt hvad hjertet begærer hvis man har lysten til at shoppe. Fra Den Spanske Trappe af Via dei Condotti, finder man alt inden for dyrt modetøj. Eller gå på opdagelse blandt Via del Corso’s mange butikker.

Med vores togrejser, behøver man ikke at bekymre sig om overvægt i kufferten, så der er rig mulighed for at købe et par ekstra souvenirs med hjem. Book nu, eller kontakt os for mere information om hvorfor din næste togrejse skal føre til Rom.

 

GOD KLIMA SAMVITTIGHED

At opleve Rom er en once in a lifetime oplevelse. Med god klima samvittighed kan du læne dig tilbage i tog sædet og opleve den europæiske landskab glide forbi. Efter en enkelt nat i nattoget ankommer du til rom veludhvilet og klar til at gå på opdagelse i denne fantastiske by. Og uden frygt for høje takster for overvægt i kufferten hjem, kan du roligt slå dig løs på den romerske shopping scene. Kontakt os for mere information om din næste togrejse til Rom, eller gå på opdagelse blandt vores andres storby togrejser der blandt andet tager dig til Paris eller Berlin. og følg os på Instagram @togrejsereuropa for mere inspiration til din næste rejse med tog.

Antal personer: 1+ personer
Type: Togferie, Storbyferie Tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Italien
Bestil denne ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*