Hjem » Rejser » Togrejse til Nice
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse til Nice

Få et rejsetilbud uforpligtende
Om rejsen

Om rejsen

TOGREJSE TIL NICE

Tag med en togrejse til Nice og oplev Cote D’Azur – Den franske riviera som er noget ganske særligt. Berømt for de fantastiske strande og smukke kystlinje ud til middelhavet, og behagelige temperaturer året rundt finder man ikke en mere afslappet dog sofistikeret atmosfære som i byen Nice. Kendt som ’Nissa La Bella’ – Nice den Smukke blandt de lokale, og er en af de mest populære ferie destinationer på den franske riviera. Rejs til den sydfranske by med tog når klima og komfort kommer i første række.

 

KULTUR, BADEFERIE OG STORBY I EN SAMLET PAKKE

Nice har meget at tilbyde, med sine elegante badestrande langs den berømte strandpromenade Promenade Des Anglais, fantastiske shoppinggade Avenue Jean Medicín samt den gamle bydel med sine små stræder fyldt med restauranter, gallerier, delikatessebutikker og meget mere. I Nice finder man noget for enhver smag og lyst. For de kunstinteresserede tag en tur på det lille, men spændende Museé Chagall der huser 17 store Chagall malerier.

 

DET SYDFRANSKE KØKKEN

Det provencalske køkken opleves i nice på helt tæt hold. Prøv en af de mange gourmet restauranter, caféer og barer, der tilbyder retter tilberedt á la provencale hvilket betyder at det er serveret med tomater eller tomatsauce, krydret med klassiske provence krydderurter og hvidløg, og nyd dertil et glas vin fra området. Køkkenet er kendt for deres vin, ost, oliven olie og friske råvarer såsom fisk og skaldyr er et must hvis man vil opleve det autentiske sydfrankrig.

 

SHOPPING OG SEVÆRDIGHEDER

Overalt i de franske storbyer finder du de største modehuse, og Nice er ingen undtagelse. Nice har mange muligheder, lige fra stormagasiner, de dyreste butikker til små lokale markeder med blomster, krydderier og andre lokale varer fra Provence området. Gå på en slentre i den gamle bydel, med de små stræder og pastelfarvede huse, eller oplev den gamle Sainte Réparate katedral fra 1600-tallet fyldt med marmor og fantastiske vægdekorationer udformet i gips.

ET SOLSKINS STOP PÅ DIN RUNDREJSE

Nice har oplevelser for alle aldre, og tilbyder et fantastisk klima hvor solen skinner næsten altid. Oplev havet og naturen på helt tæt hold sammen med følelsen af storbyferie, hvilket gør Nice til en af Frankrigs største feriedestinationer. Den sydfranske by er perfekt som en togrejse om sommeren, eller at tilbringe et par dage på en kombineret togrejse rundt i Frankrig. Kontakt os for mere information om mulighederne omkring din næste rejse til Nice.  Følg os på Instagram @togrejsereuropa for mere inspiration til din næste togrejse. Eller opdage en af vores fantastiske rundrejser rundt i Frankrig eller Italien.

Antal personer: 1+ personer
Type: Togferie, Storbyferie Tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Frankrig
Bestil denne ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*