Hjem » Rejser » Togrejse til Luzern
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse til Luzern

Fra 1.890 DKK per person
Om rejsen

Om rejsen

TOGREJSE TIL LUZERN

Tag på en togrejse til Luzern, når komfort og klima kommer i første række. En tur til Alpelandet Schweiz med togrejse fra Danmark, hvor oplevelsen starter så snart du står klar på perronen. Læn dig tilbage og nyd den natur og kultur der suser forbi dit vindue.

IDYLLISKE LUZERN

Byen ud til Viervaldstättersee også kendt som Luzern-søen, omkranset af spektakulære bjerge, ligger centralt i den tysktalende del af Schweiz. Kendt for sin berømte træbro Kapellbrücke fra 1333, det mest fotograferet sted i hele byen, indbyder denne Schweiziske by til fantastiske gåture og oplevelser. Med Luzerns gamle bydel lige ud til søen, og udsigt til snetoppede alper, dannes der rammen om den uforglemmelige stemning, der præger hele idylliske Luzern.

Oplev den smukke by, ved at slentre en tur langs Kapellbrucke, og stop på en af de mange restauranter langs broen, hvorfra du kan nyde Luzerns stemning.

DANSK KUNST MIDT I BYEN

Midt i centrum finder man det 6 meter lange relief, Löwendenkmal, der er tegnet af den kendte danske billedhugger Bertel Thorvaldsen. Relieffet, der forstiller en døende løve, er hugget ind i en klippevæg ved parken Löwenplatz blot et par minutters gang fra Luzern sø, og har en stor betydning for Luzerns historie.

NATURSKØNNE OPLEVELSER

Med startpunkt i byen, indbydes der til en masse natur oplevelser i Luzern, hop på en af de smukke gamle dampfærge der sejler fra centrum af Luzern og rundt på søen, med rig mulighed for at skabe minder for livet, eller tag på udflugt og kør rundt om søen, langs en snoet rute, der går igennem flere tunneler undervejs.

Tag toget en lille halv time til Alpnach og oplev verdens stejleste tandhjulsbane Pilatusbahn, som fører en op til toppen af det unikke Pilatus-bjerg i 2120 meters højde, eller tag turen derop med panorama svævebanen fra Kriens, og nyd udsigten udover de schweiziske alper og Luzerne-søen

SVØM I SØENS KLARE VAND ELLER TAG PÅ OPDAGELSE BLANDT ALVERDENS TRANSPORTFORMER

På de varme sommerdage, kan man svømme i Luzern-søen fra en af de mange friluftsbade/badeanstalter der pryder kanten af søen.

Eller gå på opdagelse på det interaktive transport museum i Luzern – Verkehrshaus, hvor både store og små kan blive underholdt i en verden fyldt med tog, fly, biler og meget mere.

 

ET BESØG VÆRD ALENE ELLER PÅ RUNDREJSE

Smukke Luzern er et besøg værd på en rundrejse med tog i Schweiz, såsom den fantastiske togtur Glacier Express. Eller vores Swiss Premium Tour rundrejse, som tager dig på en fantastisk togrejse rundt i smukke Schweiz. Kontakt os for mere information om hvad din næste togrejse til smukke Luzern har at tilbyde. Følg os på Instagram @togrejsereuropa for mere inspiration.

Køreplan

Køreplan

Priser

Priser

Pris er fra 1890 per person og inkluderer:

  • Togrejse Danmark – Luzern retur
  • Pladsbilletter på ICE tog
  • Afgift til Rejsegarantifonden
  • Alle skatter- og afgifter

Tilkøb:

  • Hotelovernatning
  • Guidede ture med dansktalende guider

Evt. Tillæg

  • Rejseforsikring
  • Sygdomsafbestillingsforsikring 6%

Udfyld kontaktformularen eller kontakt os på chatten for at modtage tilbud.

Antal personer: 1+ personer
Type: Togferie, Storbyferie Tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Schweiz
Bestil denne ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*