Hjem » Rejser » Togrejse til Interlaken
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse til Interlaken

Fra 1.790 DKK per person
Om rejsen

Om rejsen

TOGREJSE TIL INTERLAKEN

Tag på en togrejse du sent vil glemme til Interlaken. Med sin placering midt i Schweiz, er det en fantastisk by med masser af seværdigheder og flotte naturoplevelser. Den turist-populære Interlaken som er omringet af Alperne, giver dig rig mulighed for at opleve alt det bedste som central Schweiz har at byde på.

 

FLYD AFSTED MED STRØMMEN I AARE

Den berømte flod Aare der springer ud fra alperne løber med sine 291 km gennem byen, gennem søerne Brienzersee og Thunersee. Om sommeren ser du svømme entusiaster hoppe i floden og flyde af sted med strømmen. Man kan endda hoppe i en gummibåd, og flyde fra Interlaken helt til Bern, Schweiz Hovedstad på et par timer. En fantastisk oplevelse hvis man er en habil svømmer, men ikke anbefalet med små børn.

Brienzersee og Thunersee som ligger på hver side af Interlaken, gemmer på mange oplevelser enten langs kysterne i form af bade områder eller på sejlture ude på det klare is blå vand. Hop i det klare, men kolde vand om sommeren, som kommer direkte oppe fra alperne via Aare, og få en oplevelse for livet.

HISTORIE FYLDT OG IDYLLISK

Interlaken byder på historiske slotte og byens Augustiner-kloster, der blev bygget i 1130 er også et stort trækplaster. Men det er den idylliske udsigt over søerne og bjergene, der er Interlakens store seværdighed. Sæt dig på en af de mange hotel terrasser og nyd de betagende Alper i mens paragliders daler ned fra de omkringliggende bjerge.

Med den helt unikke placering byder Interlaken også på adskillige forskellige vandreruter med udsigtsplatforme langs stierne, hvor man kan nyde den fantastiske udsigt eller gå på opdagelse i området særlige huler, grotter og borgruiner.

DEN BLÅ SØ & JUNGFRAUJOCH 

Blot en times togtur fra Interlaken, finder man den unikke sø Blausee. Med dens krystalklare, blå vand finder man ikke en sø som denne andre steder i Schweiz. Oplev søens idyl med en lille bådtur  på søen, gå tur rundt i det naturskønne område og nyd en frokost på søens restaurant med friskfanget ørred, som man også finder svømmende rundt i søen.

En oplevelse i særklasse finder man på Europas højeste beliggende jernbanestation i 3454 m højde. Turen op til Jungfraujoch og går ad stejle tunneler gennem bjergene Eiger og Mönch. På Jungfraujoch er det muligt at opleve den fantastiske udsigt ud over den berømte Aletsch Gletscher og de snedækkede alper i Berner Oberland der tårner sig op i 4000 m højde. Udforsk hvad bjerget har at byde på, nyd en frokost, lidt shopping og en tur i Lindt Chocolate Heaven.

 

ET MUST PÅ EN RUNDREJSE I SCHWEIZ

Byen midt i Schweiz, har meget at tilbyde hvis man vil have naturskønne oplevelser med hjem i bagagen, og vil med garanti skabe minder for livet. En must-see destination for vandre entusiaster om sommeren, og for at opleve den exceptionelle natur Schweiz har at tilbyde. Tag på en togrejse til Interlaken og kombiner det med en rundrejse rundt i Schweiz og eller kontakt os for mere information omkring en togrejse til Interlaken. Følg os på Facebook og Instagram for mere inspiration til din næste togrejse destination.

Køreplan

Køreplan

Priser

Priser

Pris er fra 1790 per person og inkluderer:

  • Togrejse Danmark – Interlaken retur
  • Pladsbilletter på ICE tog
  • Afgift til Rejsegarantifonden
  • Alle skatter- og afgifter

Tilkøb:

  • Hotelovernatning
  • Guidede ture med dansktalende guider

Evt. Tillæg

  • Rejseforsikring
  • Sygdomsafbestillingsforsikring 6%

Udfyld kontaktformularen eller kontakt os på chatten for at modtage tilbud.

Antal personer: 1+ personer
Type: Togferie, Storbyferie Tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Schweiz
Bestil denne ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*