Hjem » Rejser » Togrejse til Hamborg
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse til Hamborg

Fra 1.155 DKK retur pr. voksen - børn gratis
Om rejsen

Om rejsen

TOGREJSE TIL HAMBORG

En togrejse til Hamborg byder på kunst, shopping, natur, kultur, historie og meget mere. Hamborg er det nye Berlin, og egner sig til en skøn storbyferie for par og familier. Med flere afgange dagligt fra Danmark, er det nemt at tage en smuttur til Hamborg med tog og opleve alt hvad byen har at byde på.

Den ottende største by i Europa, er for mange kendt for Elbtunnelen når man kører gennem Tyskland, men er fyldt med historie og kultur, og gemmer på oplevelser for alle.

KUNSTMUSEER OG HISTORISKE BYDELE

Hamborg har en masse oplevelser i vente for de kunstinteresseret. Udforsk Kunsthalle som er Tysklands største museum, med rig mulighed for at opleve en masse fantastiske verdenskendte kunstværker. Eller gå på opdagelse i en af byens mange gallerie udstillinger.

Oplev den historiske bydel Speicherstadt som er på UNESCO’s verdenskulturarvsliste. Havnen med dens flotte pakhuse, kan udforskes til fods eller via kanalrundfart. Bydelen huser en masse museer, hvor et af de mest populære hotspots er Miniatur Wunderland, som er det største miniatur musum i verden, kendt for deres modeljernbane og lufthavn, selvfølgelig i miniatur størrelse.

En anden fascinerende og populær bydel, er St. Pauli og Reeperbahn, hvor blandt andet The Beatles skød deres karriere i gang i 1960’erne, og huser mange af byens barer og natklubber, samt de mere eksotiske, som erotiske butikker og cabaret shows med meget mere. Og er en af de bydele der er mere egnet til voksne, end børnefamilierne.

RÅDHUSET OG SKT. MICHAELIS KIRKE

Hamborg byder også på historiske bygningsværker, hvor Hamborg Rådhus’ ekstravagante renæssancestil er et besøg værd både udvendigt såvel som indvendigt. Byens største kirke, Skt. Michaelis Kirke, er kendt for sin barokarkitektur og store pibeorgel, og er en stor turistattraktion på grund af sit klokketårn i 132 m højde, hvorfra man har mulighed for at nyde udsigten ud over hele Hamborg by.

MÖNCKEBERGSTRASSE, EUROPA PASSAGE OG NEUER WALL

Hamborgs kendte shoppinggade – Mönckebergstrasse – med alt hvad hjertet begærer af mode, antikviteter og souvenirs. Med et pulserende liv, finder du alt fra de helt store modehuse til små designbutikker, og et rig væld af cafeer og restauranter når man har brug for en shopping pause. Oplev blandt andet en af Europas største sportsbutikker, Karstadt Sport med deres imponerende udvalg. Europa Passage er et gigantisk shoppingcenter midt i byen, og kan anbefales på regnfulde dage. Og for de helt tunge, eksklusive butikker skal man en tur til Neuer Wall.

KULINARISKE OPLEVELSER & EN STORBY FOR BØRNEFAMILIER

Hamborg er en by spækket med en masse oplevelser, og byder også på en masse lækre restauranter alt fra tyske specialiteter, Hamborgs kendte fiskesandwich til gourmet restauranter af høj klasse. Der er derfor rig mulighed for at få en kulinarisk oplevelse med hjem i bagagen.

Byen byder både på seværdigheder og kulturelle oplevelser for både børn og voksne. En tur i Hamborgs Zoo – Hagensbecks Tierpark er en underholdende aktivitet for hele familien. Og på en solskinsrig dag er det en skøn oplevelse at opdage Hamborg fra en Kanalrundfart.

FRA CENTRUM TIL CENTRUM

Sæt dig tilbage i toget og nyd den korte togrejse til Hamborg og ankom midt i centrum, tæt på alle byens  seværdigheder. Den perfekte weekendtur for hele familien, når komfort og klima er på dagsordenen. Kontakt os for mere information om din næste togrejse til Hamborg, eller gå på opdagelse blandt vores andre togrejser til blandt andet Berlin. Og følg os på Instagram @togrejsereuropa for mere inspiration til din næste togrejse.

Køreplan

Køreplan

Priser

Priser

Pris er fra 1155 per person og inkluderer:

  • Togrejse Danmark – Hamborg retur
  • Pladsbilletter på ICE tog
  • Afgift til Rejsegarantifonden
  • Alle skatter- og afgifter

Tilkøb:

  • Hotelovernatning
  • Guidede ture med dansktalende guider

Evt. Tillæg

  • Rejseforsikring
  • Sygdomsafbestillingsforsikring 6%

Udfyld kontaktformularen eller kontakt os på chatten for at modtage tilbud.

Antal personer: 1+ personer
Type: Togferie, Storbyferie Tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Tyskland
Bestil denne ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*