Hjem » Rejser » Togrejse til Frankfurt
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse til Frankfurt

Fra 1.830 DKK retur pr. voksen - børn gratis
Om rejsen

Om rejsen

TOGREJSER TIL FRANKFURT

En togrejse til Frankfurt invitere til en oplevelse i særklasse, når komfort og klima kommer i første række. Frankfurt – Europas finansielle metropol, er betragtet som en global by, og et vigtigt centrum for kulturelle- og turistattraktioner. Byen som altid er lidt forud for deres tid, er præget af moderne skyskrabere og historiske bygninger. Her venter der oplevelser for hele familien.

 

DEN MODERNE BY MED EN FORKÆRLIGHED FOR HISTORIE

Den gamle by i Frankfurt var indtil 2. verdenskrig den største intakte middelalderby i Tyskland, men blev næsten fuldstændig ødelagt på grund af bombardementer under krigen. Byen rejste sig og blev til den by vi kender i dag, fyldt med historie og modernitet.

Hjem til en af Tysklands mest berømte skyline, samt et væld af verdens kendte museer og gallerier. Alt fra den berømte forfatter og poet Johann Wolfgang Goethe’s hus der er omdannet til et museum til Städel Museum med over 700 års kunst under et tag. Galleriet har fokus på renæssance, barok og tidlig moderne kunst, og er af de mest fascinerende museer i Frankfurt.

Glem de moderne skyskraber for et øjeblik og fordyb dig i historien på Römerberg plads. Den brostensbelagte plads ligger adresse til fascinerende rekonstruerede middelalderbygninger i forskellige farver, den flotte Alte Nikolaikirche – kirke, samt byens rådhus Römer.

 

FANTASTISK UDSIGT

Hop på en af de mange cruise både på en solrig dag og sejl ned af Main floden, og oplev Frankfurts flotte skyline fra vandet. Eller tag turen op til toppen af det 200 meter høje Main Tower, som har to offentlige udsigtsplatforme. Udsigten herfra er uden sidestykke den flotteste af Frankfurt, og er et besøg værd når turen går til Frankfurt.

 

ZOO & FRANKFURTS PALMEHAVE

En tur til Frankfurt byder også på et besøg i deres Zoologiske Have, perfekt til en tur for hele familien. Den historiske Zoo fra 1858, har beboere fra mere end 600 forskellige arter, og indeholder også et akvarie, og et reptil- og insekthus.

En tur til Palmengarten – Palmehaven og den botaniske have fra 1871 invitere til at opleve mere end 13.000 tropiske og subtropiske planter. Og er en hyggelig tur for alle aldre.

 

SHOPPING & GASTRONOMI

I en herlig forening af nyt og gammelt byder Frankfurt på en masse spændende oplevelser. Gå på shopping i Sachsenhausen området, med byens bedste shopping. Gå gerne på opdagelse i de smalle brostensbelagte gader væk fra hovedgaderne, hvor man finder en masse spændende lokale designbutikker.

Man kan ikke komme uden om den verdensberømte pølse, som stammer fra Frankfurt. Men kulinarisk tilbyder byen mange flere interessante gastronomiske oplevelser, end den kendte pølse. Alt fra lokale tyske specialiteter, til internationale retter i verdensklasse, der er lidt for enhver smag i den moderne by. Prøv byens berømte Apfelwein – æblevin på en af de lokale restauranter, eller den lokale ret med æg og en speciel grøn sauce.

 

TAG TOGET PÅ FERIE

Det er let at komme til Frankfurt med tog fra Danmark. Man kan stå på toget på alle stationer i Danmark og køre direkte til Hamborg fra Århus eller København. I Hamborg skifter man til ICE, som kører en direkte til Frankfurt. En togrejse til Frankfurt er en fed oplevelse og der er god plads til hele familien undervejs. Kontakt os for mere information om din togrejse til Frankfurt, eller gå på opdagelse blandt vores andre togrejse destinationer i Tyskland, som Berlin eller Hamborg. Følg os på Facebook eller Instagram for mere inspiration til din næste togrejse destination.

 

 

Program

Rejseprogram

Dag 1:

Ankomst til destinationen og check in på hotel.

Dag 1-4/8:

3 eller 7 overnatninger på valgt hotel inkl. morgenmad

Dag 4/8:

Hjemrejse og check ud fra hotel kl. 10.00.

Kort

Kort

Hoteller

Hoteller

Colour hotel Frankfurt ***

50.105741, 8.665364
Colour hotel frankfurt er beliggende i det centrale Frankfurt.
Byerne

Om byerne

Frankfurt

Frankfurt er udover sin store lufthavn, et af Europas økonomiske hovedsæder. Oplev det gamle centrum, de mange skyskrabere, rådhuset Römer, Goethe huset, Staedel museet eller tag med på en hop on-Hop off tur rundt i byen.

byen er hjemsted for mange bilfabrikker som Kia Motors, Fiat og Continental AG. Byens officielle indbyggertal er 687.775.

Af berømte seværdigheder i Frankfurt kan nævnes Stadel museet, byens torv “Romer”, Kleinmarkthalle, Jernbroen og det smukke gamle operahus. Man kan opleve Goethes fødehus og køre med den ældre smukke sporvogn Ebbelwei Ekspress.

Der er også gode muligheder for spændende dagsudflugter fra Frankfurt, til eksempelvis Heidelberg, og Rothenburg.

Køreplan

Køreplan

Priser

Priser

Alle priser er fra priser pr. person – husk at alle byer og rejser kan sammensættes i en rundrejse

v/3 overnatninger inkl. morgenmad
Colour hotel *** 1190 kr.

v/7 overnatninger inkl. morgenmad
Colour hotel  *** 2290 kr.

Børnerabat 0-11 år ca. 30% – kontakt os for konkret tilbud.

Tillæg togrejse inkl. pladsbilletter – skift i Hamborg. Afrejse fra alle stationer i Danmark. (få altid konkret tilbud)

+2000 kr. pr. voksen
+1500 kr. pr. ung 12-26 år
+100 kr. pr. barn 0-11 år

Antal personer: 1+ personer
Type: Storbyferie Tog, Togferie
Årstid: Hele året
Rejsemål: Tyskland
Bestil denne ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*