Hjem » Rejser » Togrejse til Firenze
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse til Firenze

Få et rejsetilbud uforpligtende
Om rejsen

Om rejsen

TOGREJSE TIL FIRENZE

Med en togrejse til Firenze ankommer man midt i hjertet er den historiske by, tæt på alt hvad Firenze har at byde på af seværdigheder. Kendt som den smukkeste og mest romantiske by i Italien, byder Firenze på oplevelser i særklasse og minder for livet.

KUNSTHISTORIENS HØJSÆDE

Den toskanske hovedstad der huser mere end halvdelen af al kunst i Italien. Alt fra renæssance kunst mesterværker til unik arkitektur, og verdensberømte kunstnere som blandt andet Michelangelo, Botticelli og Leonardo DaVinci havde deres vante gang i byen. At gå rundt i Firenze er som at gå rundt på et stort udendørs museum, med spektakulære, kulturelle oplevelser rundt om ethvert hjørne.

OPLEVELSER FOR LIVET

Firenze gemmer på så mange ekstraordinære oplevelser, at det kan være svært at vælge hvor man skal starte. Og der er nok oplevelser til en hel livstid, så det er en god idé at lave en prioriteret liste for ens besøg. Start med Il Duomo, Santa Marie Del Fiori katedralen, som er den prominente bygning i Firenzes bybillede. Katedralen der tog over 140år at bygge, er den tredje største i Europa, og indeholder til den dag i dag en masse mysterier om hvordan kuplen blev bygget. Gå den korte tur fra katedralen forbi Piazza Della Signora; pladsen som originalt husede verdens mest berømte statue i marmor Michelangelos David, i dag står originalen på Galleria dell’Academia. Man kan stadig opleve en kopi af statuen på pladsen. Herefter hen til en af de mest kendte kunstmuseer i verden Galleria Della Uffizi, som har mesterværker som blandt andet Venus’ Fødsel af Boticelli og Den Hellige Familie af Michelangelo. Blot tre minutters gang derfra finder man Firenzes berømte  Ponte Vecchio bro.

 

PIZZA, PASTA OG GLUTENFRIT…

Italien der er verdensberømt for deres pasta, pizzaer og gelato, og hvor næsten alt indeholder gluten. Er faktisk en af de nemmeste steder i verden at få glutenfrie måltider. 1 ud af 100 italienere lever med Cøliaki og derfor har de ekstremt stor fokus på 100% glutenfrie restauranter eller restauranter der er godkendt til at lave glutenfrit mad i et separat køkken (ACI-Certificeret) .

VIN OG SHOPPING I SÆRKLASSE

Firenze byder på meget mere end en storbys ferie, og med udgangspunkt i byen kan man tage på flere ture rundt til de nærliggende områder i Toscana. Tag blandt andet på en dagstur til det berømte vinområde Brunello, og kom helt tæt hvordan kongen af italiensk vin produceres. Udover det italienske køkken og kunst, har Firenze også meget at byde på for mode entusiaster. Hop på en af de daglige afgange med bus til det berømte The Mall Outlet Firenze, som har alverdens luksusmærker men til outlet priser.

OPLEV FIRENZE PÅ EN ITALIEN RUNDREJSE

Den italienske by indbyder til en masse oplevelser til den perfekte kulturelle storbyferie. Og er et must-see hvis togrejsen går til Italien, i sig selv eller som i kombination med en videre rundrejse med tog i Italien. Mulighederne er mange. Oplev Firenze på vores fantastiske Italien Tour 10 eller vores Italien Tour 8 rundrejse, som tager dig på en fantastisk togrejse rundt i fantastiske Italien. Kontakt os for mere information om hvad din næste togrejse til Firenze har at tilbyde, og følg os på Instagram @togrejsereuropa for mere inspiration.

 

Antal personer: 1+ personer
Type: Togferie, Storbyferie Tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Italien
Bestil denne ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*