Hjem » Rejser » Togrejse til Dresden
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse til Dresden

Fra 1.890 DKK per person
Om rejsen

Om rejsen

TOGREJSE TIL DRESDEN

Med en togrejse til Dresden, ankommer man lige i hjertet af en af Tysklands mindre turistede byer, fuld af charme, historie og en masse interessante oplevelser.

Dresden er en af det tidligere DDRs smukkeste byer, og var kendt som Tysklands Firenze fyldt med barokbygninger og berømte kunst kollektioner, før byen blev sønderbombet af de allierede i slutningen af 2. verdenskrig. Byen blev efterladt i ruiner, hvor meget af byen har skulle genopbygges. Der er dog fortsat den helt specielle “Dresder” stemning i byen, som oser af charme og historie.

 

HISTORISKE (REKONSTRUEREDE) SEVÆRDIGHEDER

Mange af byens fantastiske seværdigheder blev ødelagt under bombningen, men står den dag i dag rekonstruerede i deres fulde pragt. Et smukt eksempel på denne flotte proces er kirken Frauenkirche der efter sin genåbning i 2005 står lige så flot som den gang den blev bygget i 1700-tallet. Og er bestemt et besøg værd. Kirken byder både på over 100 koncerter årligt samt en fantastisk udsigt fra toppen over Dresden by.

En af de få historiske bygninger der overlevede 2. verdenskrig er Zwinger. Paladset fra 1700-tallet står stadig i dag i den originale version, of rummer hele tre forskellige museer og en café. Tag et smut forbi både indvendigt og udvendigt er det en tur værd at gå på opdagelse i. Blandt andet på grund af museet Grüne Gewölbe – som indeholder europas største skatte samling.

Brühl Terrasse, ofte kaldt for Europas Balkon er et af de mest populære steder at besøge når turen går til Dresden. Gå en tur på promenaden langs floden Elben, og nyd udsigten og strømmen af mennesker fra en af de mange bænke. Oprindeligt opført som en del af Dresden Fortet, og for de historie elskende kan man stadig opleve det gamle fort under terrassen, som er betragtet som det ældste renæssance struktur i byen, med den over 400 år gamle port, der er den eneste overlevende port efter bombningen.

 

OPERA & BALLET I SEMPEROPER

Et andet must-see er det fantastiske operahus Semperoper, bygningskonstruktionen i sig selv er et besøg værd og emmer en masse historie. Rekonstrueret hele to gange, står bygningen i dag i hele sin helhed, og er et arkitektonisk pragteksemplar.

For opera og ballet entusiaster er det et must at bruge en aften i dette smukke teater akkompagneret af deres verdensberømte orkester Saxon State Orchestra et af de ældste og mest kendte orkestre i verden.

 

FAMILIE SJOV FOR ALLE ALDRE

Man kommer næsten ikke udenom en storby uden en zoo, og Dresden er ikke en undtagelse. Åbent året rundt, og med over 4000 forskellige dyr, tilbyder denne populære zoo der er specialiseret i asiatiske arter med garanti en god oplevelse for hele familien.

En bådtur på Elben, giver også anledning til en skøn tur for alle aldre. Der findes flere bådture i Dresden, hvor man passere byens smukke bygninger og slotte, blandt andet det smukke Pillnitz slot.

For chokolade elskere i alle aldre, er Camondas Chokolademuseum også et sjovt besøg. Her kan man lære og smage sig igennem chokoladens historie.

 

SHOPPING & GASTRONOMI

Som mange andre storbyer i Tyskland indeholder Dresden også mange skønne restauranter og cafeer, samt hyggelige ølhaver.

Shopping kan man heller ikke komme udenom ved et besøg i Dresden. Området omkring Frauenkirche – Quartier an Frauenkirche indeholder fantastiske shopping, med mange små lokale butikker, hyggelige bagerier, is steder og restauranter.

Byen byder også på et enormt shoppingcenter Altmarkt-Galerie Dresden, hvor man kan købe og spise alt hvad hjertet begærer.

 

MED TOG PÅ FERIE

At tage på en togrejse til Dresden er en anderledes oplevelse, hvor der er fokus på komfort, klima og at skabe minder for livet. Det er let at komme til Dresden med tog fra Danmark, direkte til Hamborg fra Århus eller København, og så videre fra Hamborg med ICE tog der kører direkte til den østtyske by. Kontakt os for at høre mere om mulighederne for en togferie til Dresden, eller gå på opdagelse blandt vores andre storby togrejse, hvor turen blandt andet går til Bruxelles eller Paris. Følg os på Facebook og Instagram for mere inspiration til din næste togrejse destination.

 

Program

Rejseprogram

Dag 1:

Ankomst til destinationen og check in på hotel.

Dag 1-4(8)

3 eller 7 overnatninger på valgt hotel inkl. morgenmad

Dag 4/8:

Hjemrejse og check ud fra hotel kl. 10.00.

Kort

Kort

Hoteller

Hoteller

NH Dresden Neustadt

51.074557, 13.738757
Hotellet ligger midt i Dresdens centrum, tæt på mange af byens seværdigheder. Alle værelser er med eget badeværelse med bad og toilet.
Byerne

Om byerne

Dresden

En af de tyske storbyer som hørte til det gamle DDR. Byen blev bombet under 2. verdenskrig, men er i dag genopbygget i flot stil.  Den maleriske Frauenkirche, det royale museum, Zwinger paladset og tetaer pladsen er alle seværdigheder man bør passere.
Man kan opfatte og definere kultur på mange, helt forskellige måder. Man kan imidlertid også bare sige: Dresden. Så overvældende er den mængde og den pragt af fremragende kultur, som helt tager vejret fra den besøgende. Og fordi indbyggerne i Dresden har sørget for, at det hele ligger omkranset af et smukt flodlandskab, går forbavselsen hurtigt over i den rene begejstring.

Køreplan

Køreplan

Priser

Priser

Alle priser er fra priser pr. person – husk at alle byer og rejser kan sammensættes i en rundrejse

v/3 overnatninger inkl. morgenmad
NH Dresden Neustadt *** 890 kr.

v/7 overnatninger inkl. morgenmad
NH Dresden Neustadt *** 1790 kr.

Børnerabat 0-11 år ca. 30% – kontakt os for konkret tilbud.

Tillæg togrejse inkl. pladsbilletter – skift i Hamborg. Afrejse fra alle stationer i Danmark. (få altid konkret tilbud)

+2000 kr. pr. voksen
+1500 kr. pr. ung 12-26 år
+100 kr. pr. barn 0-11 år

Antal personer: 1+ personer
Type: Storbyferie Tog, Togferie
Årstid: Hele året
Rejsemål: Tyskland
Bestil denne ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*