Hjem » Rejser » Togrejse til Basel
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse til Basel

Fra 1.740 DKK retur pr. voksen - børn gratis
Om rejsen

Om rejsen

 

TOGREJSE TIL BASEL 

Tag på en togrejse til Basel, når komfort og klima kommer i første række. En tur til Alpelandet Schweiz med togrejse fra Danmark, hvor oplevelsen starter så snart du står klar på perronen. Læn dig tilbage og nyd den natur og kultur der suser forbi dit vindue. 

GÅ PÅ OPDAGELSE I DEN GAMLE BY

Den tredje største by i Schweiz byder på et hav af forskellige kulturelle oplevelser, tæt op af den fantastiske schweiziske natur. Gå på opdagelse i Alstadt (Den gamle by) og oplev Basler Münster Domkirke eller Basler Rathaus. Det kendte rådhus med sin unikke farve og udsmykning der er kendetegnet for Basel by. Som også er berømt for dets historiske og arkitektoniske bygninger samt et væld af kunstmuseer. Hop på en af de mange trams (sporvogne) rundt i byen eller slå dig ned på en af de mange cafeer/restauranter med udendørsservering i solen og nyd Basels byliv.

MASSERE AF OPLEVELSER FOR BØRN I ALLE ALDRE

Basel Zoo som er den ældeste og største Zoo i Schweiz ligger blot få tram stop fra SBB Basel hovedbanegård. Med en masse opdagelser for hele familien, huser denne zoo et stort udvalg af dyr fra hele verden, og med en masse muligheder for at se dyrene helt tæt på. Hvis du kigger forbi en formiddag i vintermånederne, kan du endda opleve pingvinerene gå tur rundt i parken.

På de varme sommerdage, tag en tur forbi en af de mange friluftsbade, der indbyder til leg og afkølning midt i byen. Gartenbad St. Jakob ligger kun en lille tramtur væk fra centrum, og har ind til flere pool områder for sjov til alle aldre.

KUNST OG DESIGN I FOKUS

Basel er kendt som firstmovers inden for kunstverden, og huser det første museum i verden der fremviste kunst for offentligheden i 1661 samt det første museum for moderne kunst. For kunstelskere er der rigeligt at tage sig til, da byen ligger hjem til i alt 40 museer fordelt rundt i byen. For de design interesserede huser Basel også den verdenkendte design producent Vitra, der producere kendte møbeldesigns fra Ray & Charles Eames og danske Verner Panton, en lille smut tur over grænsen til tyskland tager dig til Vitras Design Museum.

DEN IDEELLE START BY TIL DIN RUNDREJSE

Byen der ligger ved siden af Rhinen, og grænser op til Frankrig og Tyskland indbyder til en masse oplevelser til den perfekte kulturelle storbyferie. Og er den ideelle start by til en videre rundrejse med tog i Schweiz, såsom den fantastiske togtur Glacier Express. Eller vores Swiss Premium Tour rundrejse, som tager dig på en fantastisk togrejse rundt i smukke Schweiz. Kontakt os for mere information om hvad din næste togrejse til Basel har at tilbyde. Følg os på Instagram @togrejsereuropa for mere inspiration.

Kort

Kort

Køreplan

Køreplan

Priser

Priser

Pris er fra 1740 per person og inkluderer:

  • Togrejse Danmark – Basel retur
  • Pladsbilletter på ICE tog
  • Afgift til Rejsegarantifonden
  • Alle skatter- og afgifter

Tilkøb:

  • Hotelovernatning
  • Guidede ture med dansktalende guider

Evt. Tillæg

  • Rejseforsikring
  • Sygdomsafbestillingsforsikring 6%

Udfyld kontaktformularen eller kontakt os på chatten for at modtage tilbud.

Type: Togferie, Storbyferie Tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Schweiz
Bestil denne ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*