Hjem » Rejser » Tog Odense
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Tog Odense

Fra 790 DKK Inkl. tog, pladsbilletter og 1 overnatning på hotel inkl. morgenmad
Om rejsen

Om rejsen

Tog Odense – Danmarks grønneste by

Fyn er en af Danmarks smukkeste øer og Fyns hovedstad Odense, byder på masser af oplevelser, historie og kulturelle oplevelser.

Odense er H.C.Andersens fødeby. Man kan gå i H.C. Andersens fodspor rundt i den historiske bydel og fornemme hvordan man levede for 200 år siden.

Odense kalder sig selv Danmarks grønneste by, pga. de mange små hyggelige parker og oaser, som man finder rundt om i byen.

I Odense finder man mange gamle og smukke brostensbelagte gader, hvor man kan nyde den ægte Fynske hygge. Husk ikke at snyde jer selv for en ægte Fynsk brunsviger hos en bagerforretning.

God familieferie

Der er meget at opleve for børnene i Odense.. Besøg H.C. Andersens barndomshjem, tag børnene med i Odense zoo, besøg jernalderlandsbyen “Odins Odense” og oplev hvordan man levede i vikingetiden,  Jernbanemusset eller tag børnene med på ef byens mange legepladser, Leos Legeland, Jumppark eller Funky Monkey park.

Odins Odense – Jernalderlandsbyen

I det sydlige Odense finder vi jernalderlandsbyen Odins Odense. Her har man genskabt hvordan man leverede i vikingetiden, suppleret op med spændende sagnfortællinger. Skyd med bue, smag på Mjøden eller deltag i en af de mange håndværksaktiviteter. Læs mere om mulighederne ved at klikke her 

Odense Zoo

Odense har en stor zoologisk have med mange forskellige dyrearter, med alt fra krybdyr, til store elefanter og giraffer. I haven kan man nyde sin medbragte mad eller spise på en af havens restauranter.

Danmarks Jernbanemusem

På en tog Odense ferie, skan man naturligvis opleve Danmarks jernbanemuseum. Museet ligger i det centrale Odense, tæt ved banegården og har mange smukke, gamle og historiske tog, som man kan opleve. Jernbanemusset er et besøg værd.

Odense har meget at byde på

Odense har bare meget at byde på og er perfekt til en dansk byferie. Der er masser af restauranter, cafeer, byliv, oplevelser, teatre og alt sammen til fornuftige priser.

Tag med på Tog Odense og oplev det bedste af Fyn.

Læs mere om vores togrejser til Danmark ved at klikke her

 

Kort

Kort

Hoteller

Hoteller

Comwell H.C. Andersen ****

Claus Bergs gade 7, 5000 Odense C
Comwell H.C. Andersen Odense er beliggende i det centrale Odense, blot 700 meter fra Odense Banegårdscenter  og få minutters gang fra H.C. Andersens hus. Man ankommer derfor sikkert med toget tæt ens overnatningssted. Odense er H.C. Andersen...
Rejs grønt

Rejs grønt

Lad bilen stå – rejs grønt og billigt med tog

Tog er en af de mest bæredygtige og grønne rejseformer. 7% af Europas befolkning rejser i dag med tog – imens at tog kun udgør 0,7% af EUs samlede udvinding af drivhusgasser. Toget er derfor en af de mest klimavenlige måder, at rejse på.

Toget har mange fordele. Man kan læne sig afslappet tilbage, imens man rejser fra centrum til centrum.

Ingen grund stress med at køre rundt i massiv bytrafik, blive frustreret over håbløse GPSer, når man kan sidde i toget og blive kørt stort set direkte til døren, alt imens man kan nyde et kortspil, et glas vin eller en snack.

Derfor siger vi: “lad bilen stå – rejs grønt og billigt med tog”.

Hotelvalg betyder også meget for en grøn rejse: Vi samarbejder derfor med Danmarks mest bæredygtige hotelkæde

Comwell er Danmarks mest bæredygtige hotelkæde. De drager omsorg for mennesker og miljø og arbejder ihærdigt for at være Danmarks mest bæredygtige hotelkæde. Comwell vandt i både 2019 0g 2020 prisen, hos “Sustaniable brand index award” for at være Danmarks mest bæredygtige hotelkæde. Alt fra udvægelse af økologiske lokalt producerede råvarer i deres restauranter og dyrevelfærd er en del af det daglige arbejde hos Comwell. Alle Comwell hoteller har det økologiske spisemærke i bronze, de har Refood mærket, der er tænkt minimalt resourcespild, i alle hotellerne , såvel som deres Spa-afdelingers arbejdsprocesser. På værelserne bruges dnaturlig og økologisk hudpleje produkter. De har gennem de sidste 6 år reduceret deres energiforbrug med 20% og har en målsætning om at reducere med 2% årligt. Læs meget mere om Comwells miljøpolitik her https://comwell.com/om-comwell/care

Det har derfor været helt naturligt for os at vælge Comwell, som den helt rigtige samarbejdspartner, til vores grønne togprogram i Danmark.

Priser

Priser

Priser inkl. togrejse retur1 nat
Inkl. morgenmad
Ekstra nat
Inkl. morgenmad
Voksen790+690
Senior 65+ år690+690
Ung 16-25 år740+690
Barn 12-15 år690+690
Barn 3-11 år250+250
Barn 0-2 år00
Tillæg tog fra Jylland+100
Tillæg 1. klasse+180
Cykelbillet+30
Pladsbilletter 30 kr.Inkl.
Enkeltværelsestillæg pr. nat+225
Halvpension voksen+200
Halvpension Barn 3-11+100
Tillæg business room+3800
Tillæg Orange FRI+200
Tillæg Standard+300

Priserne er baseret på DSB Orange og der er begrænsede værelser på hotellerne til de oplyste priser. Priserne kan derfor variere alt efter afrejsedato. Få endelig pris ved at kontakte os. Med forbehold for udslgte pladser på bestillingstidspunktet.

Alle priser er baseret på mindst 2 betalende voksne pr. værelse og er fra priser pr. person og inkluderer:

– Togrejse København – Odense – København på DSB Orange (tillæg for Orange fri og standard)
– 1 overnatning på Comwell Odense **** inkl. morgenmad
– Pladsbilletter
– Rejsegarantifonds dækning
– Pakkerejselov dækning
– Ingen rejse = alle pengene retur

Mulige tilkøb:

– 1. klasse +180
– Enkeltværelsestillæg pr. nat +225
– Tog fra Jylland +100
– Cykelbillet +30
– Halvpension voksen +200 kr., barn 3-11 år +100 kr.
– Sygdomsafbestillingsforsikring 6%
– Europæiske Rejseforsikring
– Business room +300 kr.
– Ekstra nætter

Antal personer: 1+ personer
Type: Togferie, Storbyferie Tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Danmark
Bestil denne ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*