Hjem » Rejser » Tog København
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Tog København

Fra 890 DKK Inkl. tog, pladsbilletter og 1 overnatning på hotel inkl. morgenmad
Om rejsen

Om rejsen

Tog København

Tog København: Tag på togferie til København med Jeresferie.dk. Den danske hovedstad er en helt særlig oplevelse og byder på masser af oplevelser.

København byder på masser af oplevelser for hele familien. Gå på shopping på strøget eller I e af storcentrene, besøg tivoli eller bakken, tag en tur i teatret eller operaen og afslut en perfekt dag med mad på en god restaurant.

Perfekt familieferie

Hovedstaden er et sandt eldorado for børnefamilier. Tag børnene med i tivoli, en tur på bakken eller med en tur i zoologiske have. Besøg Nordeuropas største Akvarium ”Den blå planet” eller slip kreativiteten løs i Eksperimentarium. København har mange gode familierestauranter, så man er sikker på hele familien får en god og indholdsrig dag.

Romantiske København

Tog København byder på masser af muligheder for romantik. Oplev Amalienborg, en bio-tur, tag i Statsoperaen eller på et af byens mange spændende museer. Bo på et af vores Wellness hoteller og hav tid til rigtig forkælelse og hav tid til at nyde tilværelsen i et ægte frirum på jeres togferie København. Afslut en perfekt dag med en tur på restaurant og nyd det nordiske køkken.

Gourmetoplevelser i særklasse

København har været centrum for den globale udbredelse af det nordiske køkken. Mad fokuseret på klassiske skandinaviske råvarer, tilberedt med høj kvalitet. Der findes mange spændende og gode restauranter, som er værd at besøge på jeres ophold.

International mad i høj kvalitet

Den danske hovedstad byder også på et hav af muligheder for international mad. Om end man er til indisk karry, italiensk pasta, fransk delikatesse, spansk tapas eller mexicansk Burrito, så har byen masser af muligheder. Skal det være let, så er en pizza fra den lokale pizza pusher, også altid en mulighed.

Copenhagen Card

Man kan vælge at tilkøbe et Copenhagen Card i 1-5 dage. Kortet giver fri entre til 87 museer/seværdigheder, gratis offentlig transport i hovedstadsområdet og rabatter i mange butikker, cafeer og restauranter. Såfremt man vil ud og opleve den danske hovedstad, er Copenhagen Card ofte en god investering.

Få et godt tilbud

Kontakt os og hør mere om jeres muligheder for togferie København. Lad bilen stå hjemme og nyd at blive kørt direkte fra centrum til centrum med IC3.

Læs meget mere om togrejser i Europa ved at klikke her

Læs mere om København ved at klikke her

Kort

Kort

Hoteller

Hoteller

Comwell Copenhagen Portside ****

Alexandriagade 1, 2150 København
Hotellet åbnede i januar 2021 og fremstår derfor i moderne elegant stil. Hotellet har udsigt til svanemølle bugten og Nordhavn. Beliggenheden er i et af byens med attraktive kvarterer omkring Nordhavn og man kan let komme til hotellet med S-tog...

Comwell Holte ****

Kongevejen 495, 2840 Holte
Comwell Holte er beliggende knap 3 km fra Holte station, så man skal med bus eller taxa fra stationen til hotellet. Fra Holte station er der knap 25 minutters S-togs kørsel til København H. Hotellet er beliggende smukti Vasernes naturreservat o...

Comwell Køge Strand ****

Strandvejen 111, 4600 Køge
Comwell Køge Strand er et godt valg til jer, som ønsker at bo tæt ved stranden på jeres Københavner ferie og lidt udenfor byens centrum. Det tager knap 45 minutter med S-tog fra Køge station til København H og der er ca. 1,3 km fra Køge station...
Rejs grønt

Rejs grønt

Lad bilen stå – rejs grønt og billigt med tog

Tog er en af de mest bæredygtige og grønne rejseformer. 7% af Europas befolkning rejser i dag med tog – imens at tog kun udgør 0,7% af EUs samlede udvinding af drivhusgasser. Toget er derfor en af de mest klimavenlige måder, at rejse på.

Toget har mange fordele. Man kan læne sig afslappet tilbage, imens man rejser fra centrum til centrum.

Ingen grund stress med at køre rundt i massiv bytrafik, blive frustreret over håbløse GPSer, når man kan sidde i toget og blive kørt stort set direkte til døren, alt imens man kan nyde et kortspil, et glas vin eller en snack.

Derfor siger vi: “lad bilen stå – rejs grønt og billigt med tog”.

Hotelvalg betyder også meget for en grøn rejse: Vi samarbejder derfor med Danmarks mest bæredygtige hotelkæde

Comwell er Danmarks mest bæredygtige hotelkæde. De drager omsorg for mennesker og miljø og arbejder ihærdigt for at være Danmarks mest bæredygtige hotelkæde. Comwell vandt i både 2019 0g 2020 prisen, hos “Sustaniable brand index award” for at være Danmarks mest bæredygtige hotelkæde. Alt fra udvægelse af økologiske lokalt producerede råvarer i deres restauranter og dyrevelfærd er en del af det daglige arbejde hos Comwell. Alle Comwell hoteller har det økologiske spisemærke i bronze, de har Refood mærket, der er tænkt minimalt resourcespild, i alle hotellerne , såvel som deres Spa-afdelingers arbejdsprocesser. På værelserne bruges dnaturlig og økologisk hudpleje produkter. De har gennem de sidste 6 år reduceret deres energiforbrug med 20% og har en målsætning om at reducere med 2% årligt. Læs meget mere om Comwells miljøpolitik her https://comwell.com/om-comwell/care

Det har derfor været helt naturligt for os at vælge Comwell, som den helt rigtige samarbejdspartner, til vores grønne togprogram i Danmark.

Priser

Priser

Priser inkl. togrejse retur1 nat
Inkl. morgenmad
Ekstra nat
Inkl. morgenmad
Voksen1090+790
Senior 65+ år890+790
Ung 16-25 år990+790
Barn 12-15 år890+790
Barn 3-11 år150+150
Barn 0-2 år00
Tillæg tog fra Jylland+200
Tillæg 1. klasse+180
Cykelbillet+30
Pladsbilletter 30 kr.Inkl.
Enkeltværelsestillæg pr. nat+225
Halvpension voksen+200
Halvpension Barn 3-11+100
Superior room pr. nat+200
Tillæg Orange FRI+200
Tillæg Standard+300

Priserne er baseret på DSB Orange og der er begrænsede værelser på hotellerne til de oplyste priser. Priserne kan derfor variere alt efter afrejsedato. Få endelig pris ved at kontakte os. Med forbehold for udslgte pladser på bestillingstidspunktet.

Alle priser er baseret på mindst 2 betalende voksne pr. værelse og er fra priser pr. person og inkluderer:

– Togrejse Odense – København – Odense på DSB Orange (tillæg for Orange fri og standard)
– 1 overnatning på Comwell Copenhagen Portside, Comwell Køge Strand eller Comwell Holte **** inkl. morgenmad
– Pladsbilletter
– Rejsegarantifonds dækning
– Pakkerejselov dækning
– Ingen rejse = alle pengene retur

Mulige tilkøb:

Mulige tilkøb:

– 1. klasse +180
– Enkeltværelsestillæg pr. nat +225
– Tog fra Jylland +200
– Cykelbillet +30
– Halvpension voksen +200 kr., barn 3-11 år +100 kr.
– Sygdomsafbestillingsforsikring 6%
– Europæiske Rejseforsikring
– Superior room +200 kr.
– Ekstra nætter

Antal personer: 1+ personer
Type: Storbyferie Tog, Togferie
Årstid: Hele året
Rejsemål: Danmark
Bestil denne ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*