Hjem » Rejser » Tog Aalborg
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Tog Aalborg

Fra 690 DKK Inkl. tog, pladsbilletter og 1 overnatning på hotel inkl. morgenmad
Om rejsen

Om rejsen

Tog Aalborg – tag toget til Nordens Paris

Det er ikke ubegrundet at Aalborg i folkemunde går under navnet Nordens Paris og den livlige by, i det smukke Nordjylland, er altid et besøg værd. Aalborg er bare noget helt særligt.

Shopping i centrum

Aalborgs centrum er livligt og består af mange gode cafeer og spændende restauranter. De store gennemgående gågader som Algade og Bispensgade er spængfyldte med spændende special butikker og snyd ikke jer selv for et besøg i Reberbansgade.

Aalborg storcenter

I udkanten af Aalborg udmod forstaden Svenstrup finder man Aalborg storcenter, som med mere end 75 butikker indbyder til shopping.

Jomfru Ane Gade – Gaden på lokalsprog

Er en af Aalborgs mest berømte seværdigheder.På Lokal sprog kalder de den blot for “Gaden” og det er ikke uden grund nordens største festgade. Oplev den hele særlige Aalborg stemning i gaden. Om dagen er der flere gode restauranter – om aftenen/natten måske skandinaviens mest spændende natteliv.

Aalborg tårnet

Aalborgtårnet tordner majestætisk ud over byen. Det er 55 meter højt. Det er tegnet af arkitekt Carlo Odgård og konstrueret af civilingeniør Svend Rønnow på Aalborg Værft. Tårnet står på en 50 meter høj bakke, og toppen er dermed 105 meter over Limfjorden.

Limfjorden

Som af mange sammenlignes med Seinen i Paris, snoer sig elegant gennem Aalborgs bymidte og skiller Aalborg og Nørresundby.

Fodbold og sport i Aalborg

Aalborg er kendt som en rigtig sportsby med utallige mesterskaber i holdsport som Fodbold, håndbold og Ishockey. Der er en helt særlig nordjysk mentalitet over de skabte præstationer.

Besøg Nordkraft eller Utzons hus

Nordkraft er et kæmpe kulturhus, som man har bygget der, hvor det tidlgere skibsværft lå. Det summer i dag af liv og oplevelser. Ligesom at man kan spadsere let mellem dem og ned på havnefronten, hvor der de senere år er opstået hele nye byggerier og bydele.

Restauranter i Aalborg

I de senere år er opstået et gastronomisk mad-mekka i Aalborg, med utallige restauranter, som spænder over alt fra klassiske danske retter, til anerkendte internationale køkkener som det indiske, franske, italienske, spanske, kinesiske og det britiske. Der findes også mange burgerbarer og cafeer hvor man kan få godt smørrebrød eller en god sandwich.

Børnenes Aalborg

Aalborg byder på masser af muligheder for børnefamilier. Tag dem med i Aalborg Zoo, en hyggelig tur i Kildeparken eller Østre Anlæg, besøg Leos Legeland, en dukkert i friluftsbadet, med på det maritime oplevelsescenter eller en tur ud og spille fodbold på en af byens mange fodboldbaner. Der er masser af aktiviteter for børnefamilier i Aalborg.

Kunst og kultur

Aalborg byder på kunst og kultur i dansk topklasse. Oplev en forestilling i Aalborg teater, tag til koncert i Utzon huset eller nyd en god film på Nordkraft. I kan også besøge Aalborg kunstmuseum, tage en tur i Skulturparken eller et af de mange andre spændende museer i byen.

Transport rundt i Aalborg

Aalborg har et godt udbygget busnet, så man let kan komme rundt i byen med offentlig transport. Aalborg er samtidig med årene blevet en mere grøn by og der er derfor god mulighed for ren afslapning i Nordens Paris.

Læs meget mere inspiration om Tog Aalborg hos Vist Aalborg ved at klikke her 

Se alle vores togferier i Danmark ved at klikke her

 

 

Kort

Kort

Hoteller

Hoteller

Comwell Hvide hus Aalborg ****

Vesterbro 2, 9000 Aalborg
Comwell hvide hus Aalborg, er et af Aalborgs mest historiske hoteller. Den flotte beliggenhed i udkanten af Kildeparken og tæt ved Aalborg banegård, er unik. Beliggenheden er perfekt for at opleve det bedste af Aalborg - også kendt som Nordens ...
Rejs grønt

Rejs grønt

Lad bilen stå – rejs grønt og billigt med tog

Tog er en af de mest bæredygtige og grønne rejseformer. 7% af Europas befolkning rejser i dag med tog – imens at tog kun udgør 0,7% af EUs samlede udvinding af drivhusgasser. Toget er derfor en af de mest klimavenlige måder, at rejse på.

Toget har mange fordele. Man kan læne sig afslappet tilbage, imens man rejser fra centrum til centrum.

Ingen grund stress med at køre rundt i massiv bytrafik, blive frustreret over håbløse GPSer, når man kan sidde i toget og blive kørt stort set direkte til døren, alt imens man kan nyde et kortspil, et glas vin eller en snack.

Derfor siger vi: “lad bilen stå – rejs grønt og billigt med tog”.

Hotelvalg betyder også meget for en grøn rejse: Vi samarbejder derfor med Danmarks mest bæredygtige hotelkæde

Comwell er Danmarks mest bæredygtige hotelkæde. De drager omsorg for mennesker og miljø og arbejder ihærdigt for at være Danmarks mest bæredygtige hotelkæde. Comwell vandt i både 2019 0g 2020 prisen, hos “Sustaniable brand index award” for at være Danmarks mest bæredygtige hotelkæde. Alt fra udvægelse af økologiske lokalt producerede råvarer i deres restauranter og dyrevelfærd er en del af det daglige arbejde hos Comwell. Alle Comwell hoteller har det økologiske spisemærke i bronze, de har Refood mærket, der er tænkt minimalt resourcespild, i alle hotellerne , såvel som deres Spa-afdelingers arbejdsprocesser. På værelserne bruges dnaturlig og økologisk hudpleje produkter. De har gennem de sidste 6 år reduceret deres energiforbrug med 20% og har en målsætning om at reducere med 2% årligt. Læs meget mere om Comwells miljøpolitik her https://comwell.com/om-comwell/care

Det har derfor været helt naturligt for os at vælge Comwell, som den helt rigtige samarbejdspartner, til vores grønne togprogram i Danmark.

Priser

Priser

Priser inkl. togrejse retur1 nat
Inkl. morgenmad
Ekstra nat
Inkl. morgenmad
Voksen890+690
Senior 65+ år690+690
Ung 16-25 år790+690
Barn 12-15 år690+690
Barn 3-11 år250+250
Barn 0-2 år00
Tillæg tog fra Sjælland+100
Tillæg 1. klasse+180
Cykelbillet+30
Pladsbilletter 30 kr.Inkl.
Enkeltværelsestillæg pr. nat+225
Halvpension voksen+200
Halvpension Barn 3-11+100
Tillæg business room+3800
Tillæg Orange FRI+200
Tillæg Standard+300

Priserne er baseret på DSB Orange og der er begrænsede værelser på hotellerne til de oplyste priser. Priserne kan derfor variere alt efter afrejsedato. Få endelig pris ved at kontakte os. Med forbehold for udslgte pladser på bestillingstidspunktet.

Alle priser er baseret på mindst 2 betalende voksne pr. værelse og er fra priser pr. person og inkluderer:

– Togrejse Odense – Aalborg – Odense på DSB Orange (tillæg for Orange fri og standard)
– 1 overnatning på Comwell Aalborg Hvide Hus **** inkl. morgenmad
– Pladsbilletter
– Rejsegarantifonds dækning
– Pakkerejselov dækning
– Ingen rejse = alle pengene retur

Mulige tilkøb:

– 1. klasse +180
– Enkeltværelsestillæg pr. nat +225
– Tog fra Sjælland +100
– Cykelbillet +30
– Halvpension voksen +200 kr., barn 3-11 år +100 kr.
– Sygdomsafbestillingsforsikring 6%
– Europæiske Rejseforsikring
– Business room +300 kr.
– Ekstra nætter

Antal personer: 1+ personer
Type: Togferie, Storbyferie Tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Danmark
Bestil denne ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*