Hjem » Rejser » Toppen af Schweiz 5 dage / 4 nat
Denne rejse har ingen anmeldelser

Schweiz tog: Toppen af Schweiz 5 dage / 4 nat

Fra 6.890 DKK Inkl. tog og hotel Se vores prisliste her
Om rejsen

Om rejsen

Schweiz tog

På denne togferie i Schweiz skal I opleve de højeste bjergtoppe i Schweiz, med Jungfrau banen til toppen af Jungfraujoch (3454 m), sejle på en af Schweiz smukke bjergsøer og med verdens stejleste bjergbane op til Pilatus toppen (2132 m). Alt imens man oplever smukke byer som Interlaken og Luzern. Rejsen starter i ankomstbyen i Schweiz. Denne togrejse er en unik oplevelse for tog entusiaster og man kommer hjem efter 5 intensive dage med masser af gode ferieminder.

Lad os hjælpe jer med at sammensætte jeres drømmerejse

Alle rejserne arrangares individuelt, kan tilrettes efter jeres ønsker. I bestemmer selv rejsedato og rejsens indhold. Vores pakker er sammensat efter mange års erfaring og samarbejde med vores lokale partnere i Schweiz.

Alle vores priser indeholder grundarrangement i Schweiz med tog, hotel og udflugter. Man kan vælge at tilkøbe transport til Tog Schweiz gnemme os. Man kan flyve til Zürich via. Billund eller direkte fra Kastrup. En anden populær rejseform er nattoget fra Hamborg. Dagtog til Hamborg og herfra nattoget til Zürich, hvor efter man skal med dagtog det sidste stykker i Schweiz.

Kontakt os for et godt tilbud og fortæl lidt om jeres behov og ønsker. Alle rejserne skræddersyes og kan sammensættes præcist som I ønsker det.

Transporten til Schweiz
Vi hjælper jer også med at finde billigst på dagen transport til Schweiz.

Kontakt os for et godt tilbud. Alle Tog Schweiz rejser skræddersyes 100% efter jeres ønsker.

Tog Schweiz
Vi tilbyder mange forskellige togrejser i Schweiz – læs mere om de mange muligheder ved at klikke her

Aktiv Ferie i Tjekkiet
Hver sommer sender vi mange danske børnefamilier på aktiv ferie i Tjekkiet – læs mere om vores aktive ferie til Tjekkiet ved at klikke her Aktiv ferie Tjekkiet

Skiferie i Tjekkiet
Vi sælger også skiferie til Tjekkiet. Læs mere om Skiferie til Tjekkiet her

Program

Rejseprogram

Toppen af Schweiz

Fantastisk oplevelsesrundrejse i det central Schweiz, hvor man kommer op på nogle af de højeste bjerge og oplever nogle af Europas højeste punkter. Man skal med verdens stejleste tandhjulsbane og på en hyggelig sejltur fra Luzern til Alphachstad.

Dag 1:

Dag 1: Ankomst til Schweiz med fly eller tog. Derfra togrejse til den smukke by Interlaken, beliggende midt mellem to af de mest berømte floder i Schweiz. En unik destination, med mulighed for isklatring og mange forskellige slags adrenalin-sport. Byen summer af bjergstemning og man har tid på egen hånd til at nyde området.
Overnatning på 3- eller 4-stjernet hotel i henhold til bestilling.

Dag 2:

Dag 2: Efter morgenmad, tager man toget fra Interlaken Ost via. enten Grindelwald eller Wengen til Kleine Scheidegg, som ligger for forden af den berømte Eiger væg. Herfra fortsætter man det sidste stykker op til  Jungfraujoch, som har Europas højest beliggende jernbanestation i 3454 meters højde. Turen op tager ca. 1 time og 15 minutter. Herfra kan man nyde den fantastiske udsigt til bla. Aletsch Gletcheren, spise frokost, vandre eller shoppe,  inden at turen går tilbage til ens hotel i Interlaken, hvor der overnattes.

Dag 3:

Efter morgenmaden, rejser man på 2. klasse i panoramavogne til Luzern med Brünig Ekspressen. Denne 2 timers togtur er en del af Golden Pass ruterne og bringer jer på den maleriske tur over Brünig passet. Undervejs passerer I romantiske vandfald og bjergfloder. Toget har air-condition, Bistro og panorama vinduer. Luzern er en af landets middelstore byer med ca. 80.000 indbyggere. Derefter har man tid på egen hånd. Overnatning i Luzern.

Dag 4:

Efter morgenmad skal man på på udflugt til Mount Titlis i 3020 meters højde. turen starter med tog til Engelberg, hvor man skifter til Gondol lift op til Trübsee. Herfra skifter man til en anden Gondol, før man tager den sidste tur med kabelbane op til toppen. Se Glacieren og gå en tur ind i grotten eller tag en adrenalinkrævende tur henover Titlis Cliff walk broen i 3041 meters højde. Overnatning i Luzern.

Dag 5:

Efter morgenmad check ud fra hotellet. Dagen er til fri disposition inden hjemrejse mod Danmark påbegyndes.

Kort

Kort

Hoteller

Hoteller

Hotel Interlaken ****

Höheweg 74, 3800 Interlaken
Der er et sammenspil mellem det moderne og historie på Hotel Interlaken, der oprindeligt var et kloster og har taget imod gæster i over 600 år.Hotellet har i de seneste år gennemgået en totalrenovation, hvor der er taget udgangspunkt i det origina...

Hey hotel ****

Höheweg 7 3800 Interlaken
Stilfuldt hotel I hjertet af Interlaken ved foden af bjergene Eiger, Mönch og Jungfrau. Den centrale placering gør det let at udforske området til fods.Hotellet har i alt 191 værelse fra standard til Superior og Executive.Alle værelser har WIFI, k...

Hotel Du Nord ****

Höheweg 70 , 3800 Interlaken
Hotel Du Nord er placeret ved den store park Höhematte og kun få minutters gang fra togstationen Interlaken Ost.Der serveres morgen-buffet på hotellet, der dog ikke har en restaurant, men der er adskillige restauranter, butikker og caféer i gåafst...

Hotel Metropole ****

Höheweg 37 , 3800 Interlaken
Man kan nyde en enestående udsigt til Jungfrau-bjerget fra Hotel Metropole, hvor panorama-restaurant Top o´Met på 18. etage sikrer jer et unikt overblik over Interlaken og de flotte bjerge og søer. Værelserne har WIFI, tv, minibar, pengeskab og på...

Hotel Ibis Styles Luzern ***

Friedenstrasse 8, 6004 LUZERN
Moderne Ibis Styles Luzern ligger i hjertet af det historiske centrum tæt på med hyggelige caféer og butikker.Flere af værelserne har egen balkon, og der er mulighed for familieværelser. På værelserne er der gratis Wi-Fi, fladskærms-tv, Airconditi...

Art Deco Hotel Montana ****

Adligenswilerstrasse 22, 6002 Luzern
Med et panorama-view over søen i Luzern byder Art Deco Hotel Montana på en uforglemmelig udflugt. Prisvindende Art Deco Hotel Montana er et af de 10 mest populære City-hoteller i verden. Værelserne er elegant indrettede med designer-møbler. Der er...

Hotel Continental-Park ****

Murbacherstrasse 4, 6002 Luzern
Midt i centrum af Luzern finder vi indbydende Hotel Continental-Park med gå-afstand til mange af byens seværdigheder og kun 200 meter fra togstationen. Der er desuden kasino og live-underholdning på hotellet. Hotellet ligger i et rolig kvarter og ...

Hotel Drei Könige ***

Bruchstrasse 35 CH - 6003 Luzern
Det elegante art nouveau hotel Drei Könige er placeret centralt i Luzern tæt på Richard Wagner Museum. Det er et røgfrit og børnevenligt hotel, der åbnede tilbage i 1909 og værelserne er holdt i klassisk stil. På værelserne er der faciliteter som ...

Hotel Wilden Mann ****

Bahnhoffstrasse 30, 6003 Luzern
Siden 1860 har charmerende Hotel Wilden Mann budt gæster indenfor i den imponerende bygning, der går mere end 500 år tilbage. Hotellet er centralt placeret i hjertet af Luzern. Hvert værelse har et individuelt design og udsmykning, hvilket sikrer ...
Byerne

Om byerne

Interlaken

Der er masser af seværdigheder og flotte naturoplevelser i turist-populære Interlaken midt i Schweiz omringet af Alperne.

Floden Aare løber igennem byen, mens søerne Brienzersee og Thunersee er på hver deres side af hyggelige Interlaken.

Interlaken byder på historiske slotte og byens Augustiner-kloster, der blev bygget i 1130 er også et stort trækplaster. Men det er den idylliske udsigt over søerne og bjergene, der er Interlakens store seværdighed.

Med den helt unikke placering byder Interlaken også på adskillige forskellige vandre-ruter med udsigtsplatforme langs stierne, hvor man kan nyde den fantastiske udsigt eller gå på opdagelse i området særlige huler, grotter og borgruiner.

Luzern

Luzern er omgivet af spetakulære bjerge, men byen er nok bedst kendt for den berømte træbro ‘Kapellbrücke’ (Kapel-broen) fra 1333 og danner rammen om den uforglemmelige stemning, der præger hele idylliske Luzern.

Man kan tage på udflugt og køre rundt om Luzern-søen, langs en snoet rute, der går gennem flere tunneler undervejs.

Det er også muligt at tage op på Pilatus-bjerget (2120m højde) med tandhjulsbanen Pilatusbahn, der er verdens stejleste jernbane eller man kan tage turen op med svævebanen fra Kriens.

I centrum af Luzern kan man se det 6 meter lange relief, Löwendenkmal, der er tegnet af den danske billedhugger Bertel Thorvaldsen. Relieffet er hugget ind i en klippevæg ved parken Löwenplatz.

Om togene

Om togene

Mount Titlis toppen

Mount Titlis toppen
Turen tager en op til Mount Titlis toppen. Først med tog, derefter 2 gondoler og til sidst en kabelbane det sidste stykke op til de 3041 meters højde. På toppen kan man se Glacieren, besøge Glacier grotten eller tage en tur over Titlis Cliff walk broen.

Brünig Ekspress Luzern – Interlaken

Brünig Ekspress Luzern – Interlaken
Denne 2 timers togtur er en del af Golden Pass ruterne og bringer jer på den maleriske tur over Brünig passet. Undervejs passerer I romantiske vandfald og bjergfloder. Toget har air-condition, Bistro og panorama vinduer.

Rute

Rute

Toppen af schweiz

Priser

Priser

Datoer/Hotel3-stjernet4-stjernet
01.04-18.04.2022
05.01-01.04.2023
73907890
01.05-30.10.202278908790
01.11-20.12.2022
05.01-01.04.2022
68907390
Tillæg 1. klasse+700+700
Tillæg enkeltværelse pr. person pr. nat+250+300

Alle priser er fra priser pr. person og inkluderer:

– Togrejse 2. klasse fra Zürich/Basel – Interlaken og retur fra Luzern.
– 2 overnatninger med morgenmad i Interlaken på 3- eller 4-stjernet hotel
– Udflugt til Jungfraujoch
– Togrejse på 2. klasse med Brünig-Ekspressen Interlaken – Luzern
– 2 overnatninger i Lucerne på 3- eller 4-stjernet hotel
– 4 dages morgenmad
– Udflugt til Mount Titlis-bjergtoppen

Mulige tilkøb:

– 1. klasse
– Flyrejse Kastrup –Zürich Billund – mellemlanding – Zürich
– Togrejse DK – Schweiz – DK
– Sygdomsafbestillingsforsikring 6%
– Europæiske Rejseforsikring

Antal personer: 2+ personer
Type: Togferie, Rundrejser tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Schweiz
Bestil denne ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*