Hjem » Rejser » Frankrig og Italien med tog 10 dage / 9 nat
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Frankrig og Italien med tog 10 dage / 9 nat

Fra 9.990 DKK per person Se vores prisliste her
Om rejsen

Om rejsen

Denne fantastisk sammensatte togferie bringer jer fra Paris til Rom. Undervejs skal I opleve Strasburg, Lyon, Torino og Rom.

Lad os hjælpe jer med at sammensætte jeres drømmerejse

  1. Tog rundrejser: Vælg pakke
  2. Vælg 3- eller 4-stjernet hotelpakke
  3. Send jeres rejseønske til os med datoer
  4. I vil modtage konkret tilbud inden 24 timer på jeres togferie i Europa

Alle rejserne arrangares individuelt, kan tilrettes efter jeres ønsker. I bestemmer selv rejsedato og rejsens indhold. Vores pakker er sammensat efter mange års erfaring og samarbejde med vores lokale partnere i Europa.

Alle vores priser indeholder grundarrangement i Europa med tog, hotel og udflugter. Man kan vælge at tilkøbe transport til/fra startbyen.

Kontakt os for et godt tilbud og fortæl lidt om jeres behov og ønsker.

Transporten til startbyen
Vi hjælper jer også med at finde billigst på dagen transport til Schweiz.

Kontakt os for et godt tilbud. Alle togferier skræddersyes 100% efter jeres ønsker.

Togrejser Schweiz
Vi tilbyder også togrejser Schweiz med Glacier Ekspress – i kan læse mere om Glacier Ekspress ved at klikke her Glacier Ekspress

Aktiv Ferie i Tjekkiet
Hver sommer sender vi mange danske børnefamilier på aktiv ferie i Tjekkiet – læs mere om vores aktive ferie til Tjekkiet ved at klikke her Aktiv ferie Tjekkiet

Skiferie i Tjekkiet
Vi sælger også skiferie til Tjekkiet. Læs mere om Skiferie til Tjekkiet her

Program

Rejseprogram

Frankrig – Italien – Rundrejse

I denne unikke rejsepakke giver vi chancen for at udforske store dele af både Frankrig og Italien.

Dag 1:

Ankomst til Paris med fly. Byernes by Paris byder på storbyferie og historie i verdensklasse. Montematre, Eiffel tårnet, Champ Elysee og mange hyggelige smukke fortovscafeer. Paris er den perfekte start eller afslutning på en togferie. Overnatning i Paris.

Dag 2:

Tid på egen hånd i Paris. Oplev Montematre, Eiffel-tårnet og Champ Elysee. Overnatning i Paris.

Dag 3:

TGV tog til Strasburg. Den Franske by er til dagligt mest kendt for at huse EU-parlamentet. Men byen huser også katedralen Notre Dame de Strasburg, Tannerus kvarteret, Saint Thomas palæet og mange spændende museer. Overnatning i Strasburg.

Dag 4:

Togrejse fra Strasburg til Lyon. Den centralfranske by beliggende tæt ved den Schweziske grænse er kendt for dets gamle bydel med de mange brostensbelagte gader. Byen har mange spændende seværdigheder som Det arkæologiske museum, Persquile distriktet med den flotte fontæne og distrikt. Frankrigs gourmet hovedstad. Overnatning i Lyon.

Dag 5:

Togrejse fra Lyon til Torino. Besøg Pallazo Reale og slentr rundt i den smukke gamle bydel, med de mange gode restauranter. Overnatning i Torino.

Dag 6:

Togrejse til Firenze. Den smukke by i Norditalien, som har hjemme for bla. Fodboldklubben Fiorentina, hvor danske Brian Laudrup husede i 90erne. Byen ligger omkranset af bjerge og i centrum finder man den berømte Santa Maria katedral, Uffizi slottet og Michelangelos gravsted. Overnatning i Firenze.

Dag 7:

Tid på egen hånd i Firenze. Overnatning i Firenze.

Dag 8:

Togrejse til Rom. Den Italienske hovedstad huser bla. Vatikanet og er en af Europas mest besøgte byer. Besøg Colloseum, Pantheon, Trevi fontænen, de spanske trapper eller nyd en god middag på en af byens mange gode restauranter. Overnatning i Rom.

Dag 9:

Tid på egen håned. Overnatning i Rom.

Dag 10:

Hjemrejse.

Kort

Kort

Hoteller

Hoteller

Des Arts Montmartre ***

5, rue Tholoze , 75018 Paris
Hoteller ligger i hjertet af Montmartre kvarteret og byder på hyggelig indkvartering. Man er derfor i gå afstand til mange af byens attraktioner og kan via. Metro let komme rundt i Paris. Alle værelser er med eget badeværelse, gratis WIFI og fl...

Le Marceau Bastille ****

13, rue Jules César 75012 Paris
Denne 4-stjernede perle er beliggende i det centrale Paris, tæt på Notre Dame, Bastille pladsen og Gare De Lyon metro stationen. Alle værelser har air-condition, minibar, badeværelse, gratis WIFI og tv.

Royal Saint-Honore ****

Hôtel Royal Saint Honoré 221 rue Saint Honoré , 75001 Paris
Et af vores mest populære hoteller i Paris, beliggende tæt på Louvre, Notre Dame, Eiffeltårnet og få hundrede meter fra nærmeste metro station. Alle værelser er med eget badeværelse, gratis WIFI, tv og minibar. Hotellet har egen restaurant o...

Roma e Rocca Cavour ***

Piazza Carlo Felice 60, Torino - 10121
Familedrevet hotel siden 1854 i det centrale Torino, beliggende lige overfor togstationen. Alle værelser er med eget badeværelse, minibar, fladskærms-tv, skrivebord, ventilator og balkon. Hotellet har egen morgenmadsrestaurant og gårdhave.

Hotel Canada ***

Via Vicenza 58, 00185 Rome
Beliggende 10 minutters gang fra Termini og i gå afstand til mange seværdigheder i Rom. Alle værelser er med eget badeværelse, hårtørrer, el-kedel, air-condition, skrivebord og fladskærms-tv. Hotellet har egen snackbar og morgenmadsrestaurant.

Villa delle Rose ***

Via Vicenza 5, 00185 Roma
Det familiedrevne hotel er beliggende lige ved Termini hovedbanegården og tæt på mange af byens seværdigheder. Alle værelser er med fladskærms-tv, minibar, hårtørrer, safetyboks og eget badeværelse. Hotellet har egen morgenmadsrestaurant, li...

Cour du Corbeau ****

6-8 rue des Couples , 67000 Strasbourg
Et af Strasbourgs bedst anmeldte hotellet. Beliggenhedeni centrum, tæt ved byens katedral, gør hotellet attraktivt. Gå-afstand til de fleste attraktioner og hovedbanegården. Alle hotellets værelser har eget badeværelse, gratis WIFI, skrivebord,...

Grand Hotel des Terreaux ****

16, rue Lanterne , 69001 LYON
Dette henrivende hotel er beliggende i Lyons absolutte centrum, blot 300 meter fra nærmeste metrostation. Alle værelser er med eget badeværelse, air-condition, fladskærms-tv og safetyboks. Hotellet har mange lækre faciliteter som indendørs s...

c-hotels Ambasciatori ****

Via L. Alamanni 3, 50123 - Florence
En af Firenzes mest attraktive beliggenheder, lige overfor byens hovedbanegård i San Lorenzo kvarteret og i gå afstand til mange af byens seværdigheder. Alle værelser er med eget badeværelse, air-condition, gratis WIFI, minibar, fladskærms-tv o...

Corona d´Italia ***

Via Nazionale 14, 50123 Firenze
Hotellet er beliggende i Firenzes gamle bydel "San Lorenzo", lige overfor hovedbanegården. Alle værelser er med eget badeværelse, gratis WIFI og fladskærms-tv. Af faciliteter kan nævnes konferencerum, snackbar og morgenmadsrestaurant.
Byerne

Om byerne

Paris

Byernes by Paris byder på storbyferie og historie i verdensklasse. Montematre, Eiffel tårnet, Champ Elysee og mange hyggelige smukke fortovscafeer. Paris er den perfekte start eller afslutning på en togferie.

Strasburg

Den Franske by er til dagligt mest kendt for at huse EU-parlamentet. Men byen huser også katedralen Notre Dame de Strasburg, Tannerus kvarteret, Saint Thomas palæet og mange spændende museer.

Lyon

Den centralfranske by beliggende tæt ved den Schweziske grænse er kendt for dets gamle bydel med de mange brostensbelagte gader. Byen har mange spændende seværdigheder som Det arkæologiske museum, Persquile distriktet med den flotte fontæne og distrikt.

Firenze

Den smukke by i Norditalien, som har hjemme for bla. Fodboldklubben Fiorentina, hvor danske Brian Laudrup husede i 90erne. Byen ligger omkranset af bjerge og i centrum finder man den berømte Santa Maria katedral, Uffizi slottet og Michelangelos gravsted.

Rom

Den Italienske hovedstad huser bla. Vatikanet og er en af Europas mest besøgte byer. Besøg Colloseum, Pantheon, Trevi fontænen, de spanske trapper eller nyd en god middag på en af byens mange gode restauranter.

Torino

Historiske Torino er kendt som en af Italiens mest elegante byer. Byens gamle bycentrum betyder på flere museer, gode restauranter og flotte bygningsværker. Besøg det Egyptiske museum, Palazzo Modama og middelalderborgen med dertilhørende have.

Om togene

Om togene

TGV togene

TGV togene
TGV togene har været i drift siden 1981, men er fortsat creme de la creme af Europæisk togdrift. Togene kan nå en hastighed på 320 km/t og skal køre på specielt anlagte jernbanestrækninger.

Priser

Priser

Antal personer: 2+ personer
Type: Togferie, Rundrejser tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Frankrig
Bestil denne ferie
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*